Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akar de nem fog.Jelenleg az a felfogás uralkodó,hogy annyiért kapsz sportot is akkor minek vegyen halk gyárit.
hát ahol kellene E írásnak lennie ott nincs.Akkor nekem ilyen nemigazi de igazi dobom van.Ha onnan van ahonnan gondolom akkor végülis igazi csak nem a bódis gyárból származik .
Sanyi te mint régi otoros milyen saportpufóajánlanál az enyémre
Van itt 1 srác ő 30at akar érte kapni
ez qrva olcsó ahhoz képest, hogy 120000+fa a rendes ára....bár jelen állásban mi is ekörül vesszük....
Sziszko nyíregyen jó bolt még a nandos az opelcsősszel szemben van ott tök rendes az eladó srác.Az árak is elég jók
10000ft
Dozer a gyári dob mennyibe ment el
?
MÁrmint a boltos gyeró.
a db killer meg van.Csak nem a dobban hanem polcon
Sziszko0 beképzelt lekezelő nagyarcú csíra
Nagyon jó.pont most töröm a buksim a lé nélküli sportdobosításon.Erre jön ez a marha szabálybetartósdi.Egyszer szegnék szabályt és akkor is beszívom.
A műszakin alapból, de azt meg "lehet" úszni....a gond a rendőrrel lesz, ott papírt és E betűt kell majd mutogatni nameg a bentlévő DB killert....
Nekem E betűs a dobom bár még a gépen sincs papper sincs meg (majd megkérdem akitől van) de ha a gugliba beütöm a dobon található kódot ezt dobja ki..
http://www.leovince.com/files/...
http://www.leov
ince.de/gutacht...

Ha az előző gazdinak nincs már meg és kinyomtatom ezeket ?Persze a gyári dobjaim is megtartom!
ha elviszik az enyémet a Giannellivel, akkor az gyárira igényt tarthatsz
minek adtam el
ki száll rá aműszakis vagy a zsernyák?
bővebben nem nyilatkoznál erről Sanyi!
nemigazán.nem olyan rossz de...a fene tudja
Pont ezért nem adom el az Én gyárimat! Ki tudja mit hoz a jövő
érdekes de énis sok bunkó motorosbolt-eladóval találkoztam.(Nem Roadking az, ő egy úriember )
Ne aggódj, nemsokára nagy keletje lesz a gyári dobnak ha itthon is rászállnak a sportokra(hallottam innen-onnan)........van már pár darab gyári dobunk azokra az időkre..... .....persze az E legal dobokkal nincs gond, de azok a ritkábbak papírral együtt......
nem vált be az IXS?
motorosboltba ne dolgozzanak már f*szok törvénybe kéne iktatni! Mi volt vele a gond amúgy?
ittvan a sisakom is ha kell valakinek esetleg,talán