Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázz a trükkös rendszámtartóval.Jan.1 től szigorítanak a szabályozáson.
bocs nem széthúzva hanem kibővítve.
a hdr-t egy expozíció-sorozatból rakják össze, a dinamikatartományt így széthúzva. (vagy alulexponált kép raw fájljából is előállítható utófeldolgozással).
egyes gépek már expó közben is tudnak hdr-t (azaz nem a teljes képre vonatkozik egy expozíciós beállítás, hanem a sötétebb területeket túlexponálják a többi területhez képest).
Régen is létezett ilyen, a negatív-hívás során lehetett ezzel szórakozni, csak akkor még nem volt menő hárombetűs rövidítése, és nem vitték annyira túlzásba, hogy az ember az ebédjét a monitorra hányja.

A hosszú záridős felvételnek egyszerűen hosszú záridős felvétel a neve.
Szega Zsèketto!akkor gondolom te se szalsz le a vasrol,amikor hazaersz,en szerencsere azert aug.10-tol otthon vagyok egy honapot,akkor kielem magam!most aug.-tol okt-ig sikerult belecsavarnom 6000 km-t.kiraly volt.
Hali Csiki!a doboztarto vasalatot nem akarom lecserelni,nekem a rendszam tartom az ketto sarokvasbol all,igazabol olyan rendszam tarto kellene,amit tudok menet kozben allitani .
Es mi van veled elraktad mar a vasat ,vagy telen is kened neki?
Ment a mail
7k-ért biztos jó ár, de elég ropinak tűnik .

A HDR az nem olyan kép, mikor a lencse sokáig van nyitva? .

Ilyen:
írok mailben..
Ezért lett rozsdamentes.Majd az emelőt úgy alakítom hogy ne legyen gáz.
Amúgy www.motoremelo.hu. s.És néha csúszkál így átalakítom.
Nem csopperes ez egy kicsit?Olyan furin áll a villa benne...

Balu: azonnal ráröppennék!Részletek?

Itt van pár kép a rsztartóról, meg az emelőről...
Ha érdekel van egy pár mivv-em ócsóba
bárcsak az enyém lehetne... (mármint a futómű)
Kis odafigyelés és nem esik az le.Hogyan esik le hisz van pereme?Én rengeteget emelőzöm de még nem jártam így...Mondjuk mindíg nagyon figyelek.
Én is tavaly csináltattam az esztergályos ismerősömmel az emelőszemeket.De az enyém vasbúúl van.Már rozsdás is Majd kicsinosítom
Szia Roadking!MÁr fent figyel a mocin király,köszönöm szépen.(pont ma vettem át a mamától.)
Most, h én is emelőzöm, azt kell, h mondjam, ezektől a pici emelőszemes dolgoktól fosnék...

Bocs Zoli ,Kurva jól néz ki, főleg, ha színes, de felrakni...Lehet, h a kisSv-t könnyebb, de a nagynál bizony jó móka.

Én jobban bízom a nagy gumipapuccsal rendelkező emelőben, ott tutkóra soha nem fog lecsúszni, átbukni stb...Igaz, nem ócsó (Sanyinál 11.5k ---nem jutalékért dolgozom, de ami jó az jó... )

Sanyi!A hátsó kkapaszkodó nélkül is fel tudtam rakni az emelőre a mocit.Igaz, némi agyalás kellett hozzá, de sima ügy és nincs para, h eldőlök a mocival.Azon az emelőn úgy áll a motor mint katibaagyerek. .
jah, en.
Hogyhogy még nem kelt el? Egy srác az asszonynak keres naked SV-t amúgy mostanában megkímélt állaptban.
Egy fél tucat bummedlit.
Nagyobbat semmiképp nem akarok még a végén beleakad valami az iszonyatos döntésben. Amúgy fix lesz az emelő és figyelem a beakasztást.
Sziasztok!

Fotózásba szántam elsősorban, de veletek is megosztom a HDR próbálkozásom. Két kép a motoromról sok szeretettel:)
A fejlesztőrészleg mennyit kap a haszonból?
Kompletten!

Semmi baj vele, csak emelésnél 2× is nézd meg, hogy a helyén van-e az emelő, nehogy csak az egyik oldalt emelje!

Nekem házi készítésű emelőm van, fix távolsággal, ha nincs szétfeszítve, akkor semmi gond.
Még nem de már alakul a dolog.Jövő hétre kijavítják a konstrukciós hibákat.Fejtesztjük a terméket rendesen kérem.Hétvégén meghekkelem a motoremelőmet és lesz teszt is.
Tényleg, le volt már tesztelve?