a hdr-t egy expozíció-sorozatból rakják össze, a dinamikatartományt így széthúzva. (vagy alulexponált kép raw fájljából is előállítható utófeldolgozással).
egyes gépek már expó közben is tudnak hdr-t (azaz nem a teljes képre vonatkozik egy expozíciós beállítás, hanem a sötétebb területeket túlexponálják a többi területhez képest).
Régen is létezett ilyen, a negatív-hívás során lehetett ezzel szórakozni, csak akkor még nem volt menő hárombetűs rövidítése, és nem vitték annyira túlzásba, hogy az ember az ebédjét a monitorra hányja.
A hosszú záridős felvételnek egyszerűen hosszú záridős felvétel a neve.
Szega Zsèketto!akkor gondolom te se szalsz le a vasrol,amikor hazaersz,en szerencsere azert aug.10-tol otthon vagyok egy honapot,akkor kielem magam!most aug.-tol okt-ig sikerult belecsavarnom 6000 km-t.kiraly volt.
Hali Csiki!a doboztarto vasalatot nem akarom lecserelni,nekem a rendszam tartom az ketto sarokvasbol all,igazabol olyan rendszam tarto kellene,amit tudok menet kozben allitani .
Es mi van veled elraktad mar a vasat ,vagy telen is kened neki?
Most, h én is emelőzöm, azt kell, h mondjam, ezektől a pici emelőszemes dolgoktól fosnék...
Bocs Zoli ,Kurva jól néz ki, főleg, ha színes, de felrakni...Lehet, h a kisSv-t könnyebb, de a nagynál bizony jó móka.
Én jobban bízom a nagy gumipapuccsal rendelkező emelőben, ott tutkóra soha nem fog lecsúszni, átbukni stb...Igaz, nem ócsó (Sanyinál 11.5k ---nem jutalékért dolgozom, de ami jó az jó... )
Sanyi!A hátsó kkapaszkodó nélkül is fel tudtam rakni az emelőre a mocit.Igaz, némi agyalás kellett hozzá, de sima ügy és nincs para, h eldőlök a mocival.Azon az emelőn úgy áll a motor mint katibaagyerek. .
Még nem de már alakul a dolog.Jövő hétre kijavítják a konstrukciós hibákat.Fejtesztjük a terméket rendesen kérem.Hétvégén meghekkelem a motoremelőmet és lesz teszt is.
egyes gépek már expó közben is tudnak hdr-t (azaz nem a teljes képre vonatkozik egy expozíciós beállítás, hanem a sötétebb területeket túlexponálják a többi területhez képest).
Régen is létezett ilyen, a negatív-hívás során lehetett ezzel szórakozni, csak akkor még nem volt menő hárombetűs rövidítése, és nem vitték annyira túlzásba, hogy az ember az ebédjét a monitorra hányja.
A hosszú záridős felvételnek egyszerűen hosszú záridős felvétel a neve.
Es mi van veled elraktad mar a vasat ,vagy telen is kened neki?
A HDR az nem olyan kép, mikor a lencse sokáig van nyitva? .
Ilyen:
Amúgy www.motoremelo.hu. s.És néha csúszkál így átalakítom.
Balu: azonnal ráröppennék!Részletek?
Itt van pár kép a rsztartóról, meg az emelőről...
Bocs Zoli ,Kurva jól néz ki, főleg, ha színes, de felrakni...Lehet, h a kisSv-t könnyebb, de a nagynál bizony jó móka.
Én jobban bízom a nagy gumipapuccsal rendelkező emelőben, ott tutkóra soha nem fog lecsúszni, átbukni stb...Igaz, nem ócsó (Sanyinál 11.5k ---nem jutalékért dolgozom, de ami jó az jó... )
Sanyi!A hátsó kkapaszkodó nélkül is fel tudtam rakni az emelőre a mocit.Igaz, némi agyalás kellett hozzá, de sima ügy és nincs para, h eldőlök a mocival.Azon az emelőn úgy áll a motor mint katibaagyerek. .
Fotózásba szántam elsősorban, de veletek is megosztom a HDR próbálkozásom. Két kép a motoromról sok szeretettel:)
Semmi baj vele, csak emelésnél 2× is nézd meg, hogy a helyén van-e az emelő, nehogy csak az egyik oldalt emelje!
Nekem házi készítésű emelőm van, fix távolsággal, ha nincs szétfeszítve, akkor semmi gond.