Megvan a prosi amiből választottam abból kiíroma telószámot holnap! Szélvédelem 1.86 vagyok szerinted! Nagyon nagy barimtól veszem, többek szerint az ország egyik legerősebb GSR-je!
Kár, h anyának nem egy csővázas N-es SV-t akarsz Igazán beszámolhattad volna az enyémet Ebben a hónapban még csak nézelődök motor ügyben, míg nincs zsebben a lóvé nem is akarom elkölteni GSR-eket énis nézegetem, tök szépek, csak az a fránya 4 henger bajom mindig előjön
Franciában találtunk olyan McDonaldsot ahol ilyen WC volt,én is elcsodálkoztam!Ilyent utoljára a csornapusztai lőtéren láttam 2003-ban,akkor azthittem többet nem találkozok ilyennel!
Csak vittek hoztak minket Bukarestbe,2 napot töltöttünk még a jómúltkor,a repülőút nagyon megérte de az ottani román katonai elhelyezésünk:
Első két kép a bukaresti laktanyában a vizesblokk!(Hozzá kell tennem hogy melegvíz "véletlen" pont nem volt mikor ott voltunk!)
3. kép:a bukaresti temetőben a II. világháborúban elhunyt Magyar katonák emlékére állított emlékmű!
Köszi a segítséget. Hívni fogom az illetőt. Cegléd ugyan nincs a szomszédban. Nekem pont az tetszett a mociban, hogy szinte teljesen gyári, és azt gondolom, hogy egy darabig ez így is marad. A kormány egy kicsit alacsonyan van nekem, nem túl kényelmes. Találtam gyárit, amelyik 4 centivel magasabb és állítólag a bowdeneket stb, nem kell miatta átalakítani. Csak azt nem tudom, hogy ez + 4cm elég lenne-e... Az ülésen is gondolkodtam ( gondolkodom ) mert ez a tankra rácsúszás engem is frusztrál + a cerkát is hibernálja ha hideg van. Mivel azonban jelenleg éppen újratanulom a motorozást ( 23 éves jogsi majd 18 év kihagyás az "újjászületésem" után ) a tuningolást egy kicsit későbbre halasztom.
Segítsetek please !
Mit csinált az ember épp akkor, mikor felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak?
A végsúly egyszerü darab 3000 volt halásztelken!
Csak vittek hoztak minket Bukarestbe,2 napot töltöttünk még a jómúltkor,a repülőút nagyon megérte de az ottani román katonai elhelyezésünk:
Első két kép a bukaresti laktanyában a vizesblokk!(Hozzá kell tennem hogy melegvíz "véletlen" pont nem volt mikor ott voltunk!)
3. kép:a bukaresti temetőben a II. világháborúban elhunyt Magyar katonák emlékére állított emlékmű!
Ugyanez 5500 M magasságból!
2. kép: