Nem hallottam semmit! Énis néztem sokáig, mert érdekelt volna, de Te már elvitted... Én egy hónap múlva veszek másik SV-t, és kinéztem magamnak azt, de már mindegy Pár napja jött egy 600as Fazer ajánlatom egy 2003as új kasznis de még karbis blokkal. Lehet azt megkaparintom. De valahogy a 2 henger sokkal jobban vonz
Hol, ez Érden volt, de az utas üléshez nem nyúltak! Esztétikátlan volt!
Mához 1 hétre visszük a vasat Monorra, ott lesz egy darabig, hacsak te akkor nem tudsz odajönni, ha jó a dátum neked is akkor egyből vissza is tudnám hozni, Zsé úgyis a sajátjával megy le, neki nem kell az én motorom!
Azt mondta a szaki, h az eső ülés gerinctámasza a hátsó ülás tank felöli élére fog feltámaszkodni, így olyan hatást kelt mindha a 2 ülés egy lenne, sztm jól fog kinézni!
HI Ferko! Üdv a totcsiban! Minnyá +nézen a vasadat! Ma láttam egy szép k4-est, 650s, fekete, pici index, hasidom és tommot ülés, rohadt szép volt! Mind azenyém
Gratula a motorhoz. Motoros ruhák átszabásával kapcsolatban Fekete Bélát (cölöp) keresd. Állítólag ő a helyi isten a témában. Ha jól tudom Cegléden tevékenykedik. Találtam egy számot de nem tudom, hogy ez él vagy sem. Fekete Béla: 06203372355.
Béke!
Megoldom, hogy jo legyen a hetfo, nem akarom, hogy miattam hagyd ott a motort...Nekem jo lesz a tied is .
De ahhoz el kell hozni hozzánk a laboratóriumba.
Meg különben is nekem nem fáradság, az autó takarítás is az én dolgom.
Rolcsi , Érd korál mosó (Budai út) egyezer huffé vágják úgy rendbe a motort, h erekciód lesz rá!
Mához 1 hétre visszük a vasat Monorra, ott lesz egy darabig, hacsak te akkor nem tudsz odajönni, ha jó a dátum neked is akkor egyből vissza is tudnám hozni, Zsé úgyis a sajátjával megy le, neki nem kell az én motorom!
Azt mondta a szaki, h az eső ülés gerinctámasza a hátsó ülás tank felöli élére fog feltámaszkodni, így olyan hatást kelt mindha a 2 ülés egy lenne, sztm jól fog kinézni!
Gratula a motorhoz. Motoros ruhák átszabásával kapcsolatban Fekete Bélát (cölöp) keresd. Állítólag ő a helyi isten a témában. Ha jól tudom Cegléden tevékenykedik. Találtam egy számot de nem tudom, hogy ez él vagy sem. Fekete Béla: 06203372355.
Béke!
ruhaügyben keresd Fekete Bélát vagyis Cölöp mestert. Ha minden igaz 06 20 3372355 a száma.
(én egyszer rágugliztam a bőrruha javításra, és lehet ilyet találni)