Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd, ha mar tudsz valami pontosat a jovo hetforol csorogj ram legyszi, aztan a szerint tervezek
Viheted, még most szóljál!
Nem hallottam semmit! Énis néztem sokáig, mert érdekelt volna, de Te már elvitted... Én egy hónap múlva veszek másik SV-t, és kinéztem magamnak azt, de már mindegy Pár napja jött egy 600as Fazer ajánlatom egy 2003as új kasznis de még karbis blokkal. Lehet azt megkaparintom. De valahogy a 2 henger sokkal jobban vonz
Egyelore csak vizionaltam az enyemet .
Megoldom, hogy jo legyen a hetfo, nem akarom, hogy miattam hagyd ott a motort...Nekem jo lesz a tied is .
Csak ritkán ugrok rá Én is, jó nézni ahogy kényeztetik!
Egy telóolajcsere fejében le is mosnám.
De ahhoz el kell hozni hozzánk a laboratóriumba.
Nem fáradtság!?......Gyere!....nálunk mindig van mosnivaló jármű......sőt tulajdonképp csak az van...
Szerintem annyira nem, mint én.
Meg különben is nekem nem fáradság, az autó takarítás is az én dolgom.
Ha viszek egy hordó vizet sampont,rongyot,vödröt a csomagtartómon akkor se?
Nem fáztatok?
Rolcsi , Érd korál mosó (Budai út) egyezer huffé vágják úgy rendbe a motort, h erekciód lesz rá!
az a nem mindegy.. Szántóföld drága sándorunk? Nem MTZ ez
Hát ja,....péntek reggel 6-kor dőlt el a motor......a gyilkos-tó és békás szoros nagy kísértés volt......
Hát nekem egy túra se érne annyit, hogy így összedzsuvázzam.
Kezdek félni Fr-től.
Hol, ez Érden volt, de az utas üléshez nem nyúltak! Esztétikátlan volt!
Mához 1 hétre visszük a vasat Monorra, ott lesz egy darabig, hacsak te akkor nem tudsz odajönni, ha jó a dátum neked is akkor egyből vissza is tudnám hozni, Zsé úgyis a sajátjával megy le, neki nem kell az én motorom!
Azt mondta a szaki, h az eső ülés gerinctámasza a hátsó ülás tank felöli élére fog feltámaszkodni, így olyan hatást kelt mindha a 2 ülés egy lenne, sztm jól fog kinézni!
A sajátod látod magad előtt mi?
Micsoda útviszonyok.
En is lattam magam elott egy Tommot uleses SV-t
HI Ferko! Üdv a totcsiban! Minnyá +nézen a vasadat! Ma láttam egy szép k4-est, 650s, fekete, pici index, hasidom és tommot ülés, rohadt szép volt! Mind azenyém
Helló Vanyek hallottál valmit a motoromról
Hello!

Gratula a motorhoz. Motoros ruhák átszabásával kapcsolatban Fekete Bélát (cölöp) keresd. Állítólag ő a helyi isten a témában. Ha jól tudom Cegléden tevékenykedik. Találtam egy számot de nem tudom, hogy ez él vagy sem. Fekete Béla: 06203372355.
Béke!
Ja amúgy hali.Szaporodnak a környékbeli SV-sek.
Szia,
ruhaügyben keresd Fekete Bélát vagyis Cölöp mestert. Ha minden igaz 06 20 3372355 a száma.
ajánlani nem tudok, de üdv a fórumon!

(én egyszer rágugliztam a bőrruha javításra, és lehet ilyet találni)