Én próbáltam a kuplung- és fékkarokat eloxáltatni ,de mindenhonnan csak nemleges válaszokat kapok.Azt mondják :nem lehet.Pedig már több helyen is érdeklődtem.Hirdeti magát itt az oldalon egy srác aki ilyen dolgokat árul(mármint gyárilag eloxált karok),de 12000 ft-ot kicsit sokallok egy karért.Mivel ugye kettő kar kell ezért az 24000ft.
zsékettő!
Szemből nem ,de ahogy megállítottak ránkfordult a kamerával.Sokan azt mondták nem álltak volna meg,de idegenbe nem menekülök ,főleg az úton cirkáló rendőrautók miatt sem.Egyszer már menekültem ,elkaptak az utasom miatt ,ráadásul katona voltam ,majdnem hadbíróság lett ,azóta meggondolom a menekülést.
Nekem csak "szimplan" egy kenyelmesitesre lenne szuksegem, derektamasz nelkul. Szelesites, puhitas, athuzas, esetleg valami himzes. Remelem ahhoz nem kell ulespozicio felvetel , mert mar videkre vittem a gepet telialomra. Az uleseket barmikor elhozom, de a motort mar nem akarom felhozni Pestre.
Ha nem lettem volna lusta visszacsomagolni, akkor biztos többször is fel tudtam volna használni.Lehet akár több napra is jó egy kendő.
Ha "bekented" a kendővel, akkor örökké jó marad.De úgyis hozzányúlsz, mert koszos lesz a plexi, mert megtörlöd a szemüveged, s máris vége a páramentes rétegnek .
390.- egy c somag, próbáld ki, s ha bejön vegyél sokat, mert akkor tudsz némi kedvezményt is kapni...
Azért kb. 2 napig eltart a hatása? És mennyibe kerül egy ilyen kendő?
Egyébként különösen bosszantó pinlock-os bukó mögött a szemüveg,mert a bukó tökéletesen páramentesen viselkedik,és az ember mégis úszik a párában!Ez a kendő,szerinted jó megoldás,egy nap átlagosan 10x ülök motorra télen is.
Ugyan a cucc nem bír ki két motorozást, de ettől függetlenül alkalmaként bekenve kész élményt tud jelenteni egy tiszta szemüveg+plexi kombó .
Kengyelfutónál tudod megvenni a Bembomotor boltjában.Ez a Dunapláza átjárós részénél van.Ha úgy tetszik feljössz a metróból és elindulsz a pláza végébe.Kijössz az ajtón, át a zebrán és ott a bolt.
Mondd, h Zsékettő ajánlotta a cuccot .A pulton van, kis tasakos kiszerelésben, valami fognemtommicsoda a neve, kis kék tasak, eltéveszthetetlen
Kedves zsékettő!
Én is szemüveges vagyok,és állati veszélyes tud lenni a párás szemüveg a bukó alatt és persze bosszantó!Eközben a párátlanító cuccok többsége nagyon hitvány.Ezért szeretném nagyon pontosan
megtudni,hogy mi a neve a párátlanító kendőnek,mi a gyártó neve,és
mi a bolt neve,ahol árulják.Kb. mennyibe kerül?Köszönöm a türelmedet.
Ülés: ahogy várható volt, megmérik a pozícijóót .Ez fain.
Csekk: téged mi a fenére tudtak büntetni?Pohi felvilágosított a témában.Sajnos jogosan büntettek meg, de kapaszkodj, pár foknyi dőlésszögeltérés(!) miatt tudtak megb@szni (max. 30fokban dőlhet, az enyém meg kb. 5fokkal több)...Azé kemény, h ez a legnagyobb bűn az országban, minden más szép és jó...
Az ülések teljesen egyediek, nincs két egyforma! A Te üléspoziciódról is vázlat készül, ami irányadó lesz az ülésnél!
Kolbász folyamatosan készül husvétig, a következő mennyiség kb csütörtökre lesz kész! Hívsz és +beszéljük! 06 20 886 4799!
Más, sajnálom, h belerondítottak a motorozásodba, engem a Mátrás SV túrán húztak le 10 papírra Gyöngyösön!
Vasárnap beszélek Tomibával, és megírom milyen összeg született! Veled együtt hárman vagyunk meglátjuk! Előre bármilyen összeget mondani butaság lenne! Tuti, h a legjobb ajállatot kapjuk!
a te hátsódról készül a minta a többi üléshez is? .Vagy azért egyénre szabottan méri le az üléseket a mesteR?
Henti, egy offtopic kérdés: érdeklődnék kolbász ügyben, h csinálnál-é másnak is kolbit?Me látom, h Sanya nagyon rá van gerjedve, akkor tutkó, h 5ös a cucc
Valószinű, h vasárnap jön a mester felveszi az üléspozicióz a gerinctámasz miatt, akkor pontosítjuk a készítés idejét! Jó lenne tudni végülis hányat élnénk a lehetőséggel, az ár miatt fontos lenne! Ezek szerint eddig ketten!
Hali!
Van itt köztetek olyan aki ért a festéshez?
Szemezgettem színminták között aztán kinéztem ezt.. MB01_BC25 http://www.houseofkolor.hu/sz1...
Kaptam mailban árlistát kihámoztam hogy a sorszám első fele 28 e ft/l a másikat nem találom de gondolom lakk lehet sacc 10 e... naszóval hogy a picsába készül ez a festés?Mert teccene
Tommot a megoldás! Ha összeálnánk Te, Zsékettő, plusz báki+ Én, talán egy jó árat ki tudnánk alkudni Tomibával Van szerencsém ismerni személyesen, sőt jó kapcsolatot tartunk fenn (GSR600-ast hajt), biztos, h a legkedvezőbb árat kapnánk!
jegyzemmeg a gyári rendszámtartó sem függőlegesen tartja.
és attól a gyári szerelési előírástól nem nagyon szabad eltérni ha jól tudom. (ideértve a sárvédő legalsó pontjának magasságát is (azaz "meddig ér"))
dehát ezt út menti megállítórendőr nem fogja tudni, csak a mozaikos vizsgáztató...
az aluval vigyázz! nemtom milyen vastag, de az én rendszámom is alulemezzel volt felrakva mikor vettem a motort. egy idő után rideggé vált és a rezgésektől megrepedt majd letört. Aztán acélból hegesztettünk újat. ez már áll mint katiban a gyerek :)
Szemből nem ,de ahogy megállítottak ránkfordult a kamerával.Sokan azt mondták nem álltak volna meg,de idegenbe nem menekülök ,főleg az úton cirkáló rendőrautók miatt sem.Egyszer már menekültem ,elkaptak az utasom miatt ,ráadásul katona voltam ,majdnem hadbíróság lett ,azóta meggondolom a menekülést.
Ha "bekented" a kendővel, akkor örökké jó marad.De úgyis hozzányúlsz, mert koszos lesz a plexi, mert megtörlöd a szemüveged, s máris vége a páramentes rétegnek .
390.- egy c somag, próbáld ki, s ha bejön vegyél sokat, mert akkor tudsz némi kedvezményt is kapni...
Egyébként különösen bosszantó pinlock-os bukó mögött a szemüveg,mert a bukó tökéletesen páramentesen viselkedik,és az ember mégis úszik a párában!Ez a kendő,szerinted jó megoldás,egy nap átlagosan 10x ülök motorra télen is.
Vicces dolog, de tüsszentettetek már bukóban? ...Aki szemüveges, az olyankor másodpercekig csak párát lát maga előtt...60-80-130nál elég para a pára
Kengyelfutónál tudod megvenni a Bembomotor boltjában.Ez a Dunapláza átjárós részénél van.Ha úgy tetszik feljössz a metróból és elindulsz a pláza végébe.Kijössz az ajtón, át a zebrán és ott a bolt.
Mondd, h Zsékettő ajánlotta a cuccot .A pulton van, kis tasakos kiszerelésben, valami fognemtommicsoda a neve, kis kék tasak, eltéveszthetetlen
bembo.
Élvezni fogod a hatását, az fix
Én is szemüveges vagyok,és állati veszélyes tud lenni a párás szemüveg a bukó alatt és persze bosszantó!Eközben a párátlanító cuccok többsége nagyon hitvány.Ezért szeretném nagyon pontosan
megtudni,hogy mi a neve a párátlanító kendőnek,mi a gyártó neve,és
mi a bolt neve,ahol árulják.Kb. mennyibe kerül?Köszönöm a türelmedet.
Csekk: téged mi a fenére tudtak büntetni?Pohi felvilágosított a témában.Sajnos jogosan büntettek meg, de kapaszkodj, pár foknyi dőlésszögeltérés(!) miatt tudtak megb@szni (max. 30fokban dőlhet, az enyém meg kb. 5fokkal több)...Azé kemény, h ez a legnagyobb bűn az országban, minden más szép és jó...
Kolbi ügyben holnap hívlak.
Kolbász folyamatosan készül husvétig, a következő mennyiség kb csütörtökre lesz kész! Hívsz és +beszéljük! 06 20 886 4799!
Más, sajnálom, h belerondítottak a motorozásodba, engem a Mátrás SV túrán húztak le 10 papírra Gyöngyösön!
Henti, egy offtopic kérdés: érdeklődnék kolbász ügyben, h csinálnál-é másnak is kolbit?Me látom, h Sanya nagyon rá van gerjedve, akkor tutkó, h 5ös a cucc
Abból viszont egy kényelmes fajta, mely gerinctámaszos és pöcstámaszos, h ne csússzak minden motorféknél előre a tankra...
Szerinted mennyi lenne az annyi?Ha ismered, az jó jel .Jó hír is kell péntek 13-ra.
Perpill. egy ülés a honlap szerint 35k-20% kedvezmény (28k).Szerinted ha többen összejönnénk, le lehetne menni 25 alá?
Mikor tervezed ezt az atalakitast?
Van itt köztetek olyan aki ért a festéshez?
Szemezgettem színminták között aztán kinéztem ezt.. MB01_BC25
http://www.houseofkolor.hu/sz1...
Kaptam mailban árlistát kihámoztam hogy a sorszám első fele 28 e ft/l a másikat nem találom de gondolom lakk lehet sacc 10 e... naszóval hogy a picsába készül ez a festés?Mert teccene
és attól a gyári szerelési előírástól nem nagyon szabad eltérni ha jól tudom. (ideértve a sárvédő legalsó pontjának magasságát is (azaz "meddig ér"))
dehát ezt út menti megállítórendőr nem fogja tudni, csak a mozaikos vizsgáztató...
az aluval vigyázz! nemtom milyen vastag, de az én rendszámom is alulemezzel volt felrakva mikor vettem a motort. egy idő után rideggé vált és a rezgésektől megrepedt majd letört. Aztán acélból hegesztettünk újat. ez már áll mint katiban a gyerek :)