Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mese egyik story se.De az nem úgy volt hogy én mentem..........
ha a zsákomban lett volna a rsz, legalább kamuzni tudtam volna,h most tört le és hazafelé tartok .

csináltam egy alulemezből egy lapot, amire felcsavartam a rendszámot, azt pedig az undertail rendszámos részére.Ahol még nincs meg a rendszámtáblavilágítás, mert nem volt rá idő (a mester elfoglalt).

Öööö , szerintük nem áll függőlegesen(!).Mondom, ember, ha ez függőlegesen állna, a kerék már rég begyűrte volna egy egy olyan huplinál ami a vesekövem is leverte...

Időközben megtudtam, h a zsaruk is "önfenntartók", amit beszednek, abból futja nekik benzinre, fizetésre, kajazsugára stb...
Tehát ki van nekik adva, h mennyit kell(!) bírságolni, h hó végén lehessen várni a pénzespostást.

Ezt az anomáliát én eddig csak a közigazgatásból ismertem.Eddig.Ahogy kapargatom ezt a dolgot, egyre több sz@r kerül elő.Nemtom eddig hol éltem, de ez az ország nem piskóta.Aszittem, h az Abszurdisztán szót pár lökött találta ki, némi műfelháborodás után.Lassan rádöbbenek, h bárhonnan lépi át az ember az országhatárt, a welkám hángeri táblánál a józan ész törlésre kerül azonnal...

Annyi agyament storyt hallottam most az elmúlt pár órában, h nem tudom eldönteni, ez tényleg mese, vagy szánt széndékkal züllik(esztik?) az ország(ot)...
Az még csak feles és tele volt sárral.Nem igen értem mi a fenét építenek ott az az egyenes tök faja volt birta a csőröm.
figyi és akkor a rsz már nem a hátizsákodban van?
hogyan szerelted fel végül az undertailre?
(csak nem lapjával az aljára? :))
mi volt az amit a zsaruk "felhajtott"-nak minősítettek?
függőlegestől való tíz fokos eltérés? :)
z
Körforgó?

Legalább hosszú egyeneseket gyártanál, vagy mi...Ehhh
Én is végeztem mára.Plusz egy körforgalommal több van hazafelé mátol. Kiiiiráááály!
Na megyek haza és ha látok egy sárga foltot szembe jönni elütöm.Apropó holnap benézek hozzátok kéne pár ár egy Jog 3kj hátsó hajtás csapágy+szimeringre.
Nem játszom szg játékkal.Én rögtön belecsaptam a lecsóba és élőben nyomtam.Csak gondoltam azt azé festették fel könnyítésnek.
Ja , a Moto Gp játékban is van kezdő szinten egy fehér szamárvezető vonal , túl sokat nyomtad azért szoktál hozzá!
Pedig pont arra gondoltam hogy jóóóó az sorvezetőknek kezdőknek.
Bár kerepesen be kéne valakit perelni mert a lámpánál van vagy 20 cm esése az aszfaltnak a lámpa alatt.Mikor előrecsorgok olyan mintha terepeznék.
Én is láttalak ,ezért irtam az előzőt. Te tudtad ,hogy az a fehér csík nem azért van felfestve ,hogy azon kell motoroznod?
párszor láttalak is.Nemigen van lehetőség trafizni mostanában az építkezés után.Max kerepesen de ott még sosem láttam.Bár ott mindíg középen megyek.
Ja ! Minden szabályt?!
Az autók árokbalökését nem tiltja a KRESZ?
Látod ott még nem is fényképeztek le ,pedig átlak 150-180 körül közlekedek ,tudod a helyismeret.
Minek száguldozol?Bezzeg a 3-ason gödöllő-kistarcsa közt nyáron nyomát se láttam yardnak.
Pedig cserkészbecszó betartottam minden szabályt.
Az az igazság, h erősen 45fokba áll a rendszámod ami valóban nem legális, ezért megbüntethetnek az tény. Sajnálatos az esetben az, h ez a legfőbb feladatuk a rendőröknek, h ilyenek miatt szívózzanak. Ez nagyon szomorú
Dehát szemből elvileg semmit nem ér a trafi, nem?

30k?Úristen...Akkor az enyém aprópénz ahhoz képest...Én elkezdtem felhajtani az ismerősök rendőrismerőseit.Nem vígasztal, h utólag tudtam meg, van köztük rendőrkapitány is (és nem a Bükkbürüttyi rendőrséget vezeti ).
Én idén egyszer voltam túrázni 2/A-n.Mire a helységnévtáblánál rányultam a fékre a fehéringes már szaladt ki a buszmegállóból és bőszen integetett! Hiába mondtam neki ,hogy mire beértünk már lassabban jöttünk ,az sem zavarta ,hogy ketten vagyunk a fényképen.Mindketten megkaptuk a 30000-es csekket.Ha olyan lennék megfellebezhettem volna ,de le..rom.
Csak az bosszant hogy két pályanap árát túrázgattam el így!
Egykis segítség az Sv szervízkor!
Látod látod.Ezért jó hogy melózom.Nincsenek rendőrök.
Nekem nagyon bejött a mai péntek 13...

10ropiba fájt ez a mai motorozás.Áldassék a neve a tisztelt fuckabátoknak ott Felcsúton...

Próbáltátok már milyen érzés, mikor szirénázva levillog a yard?

Minden stimmelt, ígysemmi másba nem tudtak belekötni mint a rendszámomba.Felhajtottam stb...

Vagy 10k helyszíni, vagy feljelent mert EGYEDI AZONOSÍTÓJELET HAMISÍTOTTAM...Két gyökérpálca volt, úgyhogy se meggyőzni nem tudtam őket, sem pedig megkenni.

Valaki hasonló szituban?(lehet nem péntek 13 is )
Nöm.
Ez a minőség Ellenőrzési Osztály más néven MEO.
Na már nálatok se szégyellik ki kétkezi műve.Eddig soha sehol nem olvastam ilyet.Ez most a tervező v vagy csak az alatta dolgozó sok ember?
Nálam meg Yamaki Taoda volt a MEO-s főnök.Áldassék a neve.

Miguel Galluzzi tervezte a Raptorom is. :) Meg a Monstereket is. Utánna meg az Apriliánál melózott Rsv stb.Most meg itt?Bár az Mv tervezójét Masimót senki nem körözi le...