ha a zsákomban lett volna a rsz, legalább kamuzni tudtam volna,h most tört le és hazafelé tartok .
csináltam egy alulemezből egy lapot, amire felcsavartam a rendszámot, azt pedig az undertail rendszámos részére.Ahol még nincs meg a rendszámtáblavilágítás, mert nem volt rá idő (a mester elfoglalt).
Öööö , szerintük nem áll függőlegesen(!).Mondom, ember, ha ez függőlegesen állna, a kerék már rég begyűrte volna egy egy olyan huplinál ami a vesekövem is leverte...
Időközben megtudtam, h a zsaruk is "önfenntartók", amit beszednek, abból futja nekik benzinre, fizetésre, kajazsugára stb...
Tehát ki van nekik adva, h mennyit kell(!) bírságolni, h hó végén lehessen várni a pénzespostást.
Ezt az anomáliát én eddig csak a közigazgatásból ismertem.Eddig.Ahogy kapargatom ezt a dolgot, egyre több sz@r kerül elő.Nemtom eddig hol éltem, de ez az ország nem piskóta.Aszittem, h az Abszurdisztán szót pár lökött találta ki, némi műfelháborodás után.Lassan rádöbbenek, h bárhonnan lépi át az ember az országhatárt, a welkám hángeri táblánál a józan ész törlésre kerül azonnal...
Annyi agyament storyt hallottam most az elmúlt pár órában, h nem tudom eldönteni, ez tényleg mese, vagy szánt széndékkal züllik(esztik?) az ország(ot)...
figyi és akkor a rsz már nem a hátizsákodban van?
hogyan szerelted fel végül az undertailre?
(csak nem lapjával az aljára? :))
mi volt az amit a zsaruk "felhajtott"-nak minősítettek?
függőlegestől való tíz fokos eltérés? :)
z
Na megyek haza és ha látok egy sárga foltot szembe jönni elütöm.Apropó holnap benézek hozzátok kéne pár ár egy Jog 3kj hátsó hajtás csapágy+szimeringre.
Pedig pont arra gondoltam hogy jóóóó az sorvezetőknek kezdőknek.
Bár kerepesen be kéne valakit perelni mert a lámpánál van vagy 20 cm esése az aszfaltnak a lámpa alatt.Mikor előrecsorgok olyan mintha terepeznék.
Az az igazság, h erősen 45fokba áll a rendszámod ami valóban nem legális, ezért megbüntethetnek az tény. Sajnálatos az esetben az, h ez a legfőbb feladatuk a rendőröknek, h ilyenek miatt szívózzanak. Ez nagyon szomorú
30k?Úristen...Akkor az enyém aprópénz ahhoz képest...Én elkezdtem felhajtani az ismerősök rendőrismerőseit.Nem vígasztal, h utólag tudtam meg, van köztük rendőrkapitány is (és nem a Bükkbürüttyi rendőrséget vezeti ).
Én idén egyszer voltam túrázni 2/A-n.Mire a helységnévtáblánál rányultam a fékre a fehéringes már szaladt ki a buszmegállóból és bőszen integetett! Hiába mondtam neki ,hogy mire beértünk már lassabban jöttünk ,az sem zavarta ,hogy ketten vagyunk a fényképen.Mindketten megkaptuk a 30000-es csekket.Ha olyan lennék megfellebezhettem volna ,de le..rom.
Csak az bosszant hogy két pályanap árát túrázgattam el így!
10ropiba fájt ez a mai motorozás.Áldassék a neve a tisztelt fuckabátoknak ott Felcsúton...
Próbáltátok már milyen érzés, mikor szirénázva levillog a yard?
Minden stimmelt, ígysemmi másba nem tudtak belekötni mint a rendszámomba.Felhajtottam stb...
Vagy 10k helyszíni, vagy feljelent mert EGYEDI AZONOSÍTÓJELET HAMISÍTOTTAM...Két gyökérpálca volt, úgyhogy se meggyőzni nem tudtam őket, sem pedig megkenni.
Miguel Galluzzi tervezte a Raptorom is. :) Meg a Monstereket is. Utánna meg az Apriliánál melózott Rsv stb.Most meg itt?Bár az Mv tervezójét Masimót senki nem körözi le...
csináltam egy alulemezből egy lapot, amire felcsavartam a rendszámot, azt pedig az undertail rendszámos részére.Ahol még nincs meg a rendszámtáblavilágítás, mert nem volt rá idő (a mester elfoglalt).
Öööö , szerintük nem áll függőlegesen(!).Mondom, ember, ha ez függőlegesen állna, a kerék már rég begyűrte volna egy egy olyan huplinál ami a vesekövem is leverte...
Időközben megtudtam, h a zsaruk is "önfenntartók", amit beszednek, abból futja nekik benzinre, fizetésre, kajazsugára stb...
Tehát ki van nekik adva, h mennyit kell(!) bírságolni, h hó végén lehessen várni a pénzespostást.
Ezt az anomáliát én eddig csak a közigazgatásból ismertem.Eddig.Ahogy kapargatom ezt a dolgot, egyre több sz@r kerül elő.Nemtom eddig hol éltem, de ez az ország nem piskóta.Aszittem, h az Abszurdisztán szót pár lökött találta ki, némi műfelháborodás után.Lassan rádöbbenek, h bárhonnan lépi át az ember az országhatárt, a welkám hángeri táblánál a józan ész törlésre kerül azonnal...
Annyi agyament storyt hallottam most az elmúlt pár órában, h nem tudom eldönteni, ez tényleg mese, vagy szánt széndékkal züllik(esztik?) az ország(ot)...
hogyan szerelted fel végül az undertailre?
(csak nem lapjával az aljára? :))
mi volt az amit a zsaruk "felhajtott"-nak minősítettek?
függőlegestől való tíz fokos eltérés? :)
z
Legalább hosszú egyeneseket gyártanál, vagy mi...Ehhh
Bár kerepesen be kéne valakit perelni mert a lámpánál van vagy 20 cm esése az aszfaltnak a lámpa alatt.Mikor előrecsorgok olyan mintha terepeznék.
Az autók árokbalökését nem tiltja a KRESZ?
Pedig cserkészbecszó betartottam minden szabályt.
30k?Úristen...Akkor az enyém aprópénz ahhoz képest...Én elkezdtem felhajtani az ismerősök rendőrismerőseit.Nem vígasztal, h utólag tudtam meg, van köztük rendőrkapitány is (és nem a Bükkbürüttyi rendőrséget vezeti ).
Csak az bosszant hogy két pályanap árát túrázgattam el így!
10ropiba fájt ez a mai motorozás.Áldassék a neve a tisztelt fuckabátoknak ott Felcsúton...
Próbáltátok már milyen érzés, mikor szirénázva levillog a yard?
Minden stimmelt, ígysemmi másba nem tudtak belekötni mint a rendszámomba.Felhajtottam stb...
Vagy 10k helyszíni, vagy feljelent mert EGYEDI AZONOSÍTÓJELET HAMISÍTOTTAM...Két gyökérpálca volt, úgyhogy se meggyőzni nem tudtam őket, sem pedig megkenni.
Valaki hasonló szituban?(lehet nem péntek 13 is )
Ez a minőség Ellenőrzési Osztály más néven MEO.