Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más által telefingott ruhát azé nem vennék.
Mindíg az járna a fejemben hogy egy izzadt dagadt nigger eresztette bele a levét.
Milyen megy bele?
ez kib***tt jó ár... Ezé matekozol te annyira...

Dainese még használtan is dainese...
mea culpa, jól kiment a fejemből .

Blek?

Nekem a mostani hétfő is jó.Délelőtt olajcsere Sanyinál...
Igen...
Most hívhatlak?
Jó híttá! Kellene 1 hétfőt intézni amikor mind a 3-an ráérünk és akkor a Blekbe levennjék az ülésmintát!
28eft átszámolva, postával max 40-45
http://cgi.ebay.co.uk/ws/ebayi...
bőrruhát énse onnna vennék...Fel köll próbálni, látod, h áll rajtad...

Lehet, h jó, lehet, h inkább mást kell próbáljál...

Vagy rögtön viszed le vidékre beszűkíttetni? .

Sokat fognál rajta?
15-20 körül csináljuk az ilyesmit fényezéssel együtt!
Paypal és átmegy a píz majd kapod a cuccot.Nem fognak átvágni ez nagypálya nem lessz gond.Biztosítást plussz pízé lehet kötni elveszett vagy nem megkapott cuccra.Bár én bőrrucit nem vennék ha nem tom felpróbálni.
hogyan működik ez? paypal kéne hogyha megkapoma cuccot csak akkor kapja meg a pénzt?
Én se.
annyi a gond h nem beszélek túl jó angolul pedig zsír lenne
Még nem de öcsém igen.
angliából rendeltél már?
Még sosem veszett el semmi.
én bőrruhát rendelnék e-bayről, csak még sose csináltam... és olvastam h ha külföldről rendel az ember előfordul h a magyar postán "elvész" a csomi
E-bay.Talán 18 font postával.
Zsír.Honnan van mennyiért?
Felraktam.
13000.-/óra+ÁFA a Szilágyi Kft-nél.Hívtam KB 20 céget egyedül csak ők nem ráztak le a motortankal már rögtön telefonon.Így amint időm engedi lekapom a tankot és elviszem nekik mit szólnak hozzá és majd meglátom.
nekem 2 horpadás van, meg egy karc, mennyiért húzzák ki szted? ill. nekem se teccik az első teló viselkedése... oké hogy nem szar útra tervezték ezeket, de eléggé ráz, mintha nem csillapítana, pedig elvileg gyári értéken van felül a csavar
Van rajta 3 kisebb horpadás.Engem zavar.
tankon neked mit kell javítani?