Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
2006.01 es 650-es verdámat motorcsere miatt eladom a pacit ár alatt!1.1 milláért !9800km! leo vinci.k&n.b.gomba,kis rendszámtartó!Nagyon megkímélt,nem volt zavarászva, ezt ez is alátámasztja,hogy még az eredeti gumi van rajta!
atish6@monornet.hu
Előre is köszi
hová küldjem?
Hali!
Nincs valakinek vmilyen formában SV 650 S logója használható minőségben akár digitális akár matrica formában (úgyis levektorizálnám és kivágatnám). A problémám ugyanis h sikerült a faridom bal hátulját meghúzni egy hangyányit. Fújatni nem akarom egyelőre mert nem nagy a "seb", a polír viszont kevés hozzá megpróbálnám inkább eltakarni aztán majd kitalálok vmi jobbat.
Előre is köszi és bocs ha kicsit hosszú lett!
Én meg nem megyek olyan helyre, ennyi.
Erről a "magad viszed a cuccokat"-ról csak annyit, hogy nekem minden-, magukat szakszervíznek mondó cég elhajtott, pedig már rég lejárt a garancia a mocimról. Aztán úgy voltam vele, hogy nem ér annyit, inkább kicseréltem én, az legalább lelkiismeretes munka volt.

Még a láncszettel futok egy kört (amit mellesleg tőlük vettem) hogy kicserélik-e, mert ahhoz nincs célszerszámom...
jaja Esztergom jóóóó!
Szívesen! Látom győri vagy, a Real Motorcentrumhoz nyugodtan viheted, vagy ha gondolod, akkor a Prop-Techez Esztergomba, annál olcsóbb hivatalos Suzuki szervíz szerintem nincs. (2,5e az óradíjuk).
kösziszépen pusi
25e ft környékén. De ha saját magad viszed hozzá a cuccokat, pár ezrest megspórolhatsz.
sziasztok,nekem lenne egy ooyan kérdésem,hogy kb meniy lehet egy sv65s-nek a 12ezres szervize?ami nemvolt meghajtva!
KÖszi Ádám
Húha, az 5 percbe is beletellhet gyári készlettel...
Így nem látszik... le kéne kapni a tankot...
Miért nem nézed meg hova megy?
Én is így gondoltam, de egy tankolásnál rájöttem, hogy a benzintank túlfolyója az a másik cső... Szóval nekem nem az a cső csöpög a napon, hanem a mellette lévő...
Egyszerű fizika!

A nap felmelegíti a tankot és a benzíngőz a tulfolyón át párolog és benne lecsapódik, majd kicsöpög!
Nem para!
És van valami tipp, hogy az miért csöpög, ha felmelegíti a nap a gépet? Csak félig van a tartály.
Vagy valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? Szokott az csöpögni?

Egyébként az én gépem K6, és azt írja a kézikönyv, hogy 4,2 liter van benne, ha ég a lámpa.
Nem, mert K6-nál már máshogy ég/villog.
Túrákat, rövid gurulásokat szervezünk, már írtam párszor a webcímünket: http://forum.svmedia.hu
Esetelg egy tipp? Hűtőfolyadék túlfolyó?
Szia! Akkor a K6-nak is elvileg annyi? A könyv szerint 4,2 van villogásnál, de nem merek reszkírozni! Utálok motort tolni! Ajánlottad az esztergomiakat és Pénteken megyek hozzájuk 6000-esre! Elég rugalmas hozzáálásúakanak tűnnek!

Figyi! Mivel te is itt lax a környéken nem megyünk vmikor SV-zni egyet? (Gyüjtöm az Sv-s arcokat a környéken) Tekintélyes amikor egyforma motorok mennek együtt!

Üdv. budmyke
Bocs az erőlködésért, de ha valaki tudja, kérem mondja már el, hogy mi az a túlfolyócső a tank túlfolyója mellett! A blokk jobb oldalán...

Köszi és üdv
Az SV-k évjáratai közt is van különbség villogásban, nekem K3 650 van, villogásnál még kb 5l van benne, égésnél 3,5 körül, ami jobb esetben 70km.
Bocs, hogy csak most válaszolok, pihegni voltam, világháló nélkül!
Soha nem próbáltam ki, tesómnak volt, hogy már villogásnál leállt.
Sziasztok!

Lakik valaki közületek Százhalombattán? Ma hazafelé láttam egy ezüst SV-t!

Krisz