Sziasztok!
2006.01 es 650-es verdámat motorcsere miatt eladom a pacit ár alatt!1.1 milláért !9800km! leo vinci.k&n.b.gomba,kis rendszámtartó!Nagyon megkímélt,nem volt zavarászva, ezt ez is alátámasztja,hogy még az eredeti gumi van rajta!
Hali!
Nincs valakinek vmilyen formában SV 650 S logója használható minőségben akár digitális akár matrica formában (úgyis levektorizálnám és kivágatnám). A problémám ugyanis h sikerült a faridom bal hátulját meghúzni egy hangyányit. Fújatni nem akarom egyelőre mert nem nagy a "seb", a polír viszont kevés hozzá megpróbálnám inkább eltakarni aztán majd kitalálok vmi jobbat.
Előre is köszi és bocs ha kicsit hosszú lett!
Erről a "magad viszed a cuccokat"-ról csak annyit, hogy nekem minden-, magukat szakszervíznek mondó cég elhajtott, pedig már rég lejárt a garancia a mocimról. Aztán úgy voltam vele, hogy nem ér annyit, inkább kicseréltem én, az legalább lelkiismeretes munka volt.
Még a láncszettel futok egy kört (amit mellesleg tőlük vettem) hogy kicserélik-e, mert ahhoz nincs célszerszámom...
Szívesen! Látom győri vagy, a Real Motorcentrumhoz nyugodtan viheted, vagy ha gondolod, akkor a Prop-Techez Esztergomba, annál olcsóbb hivatalos Suzuki szervíz szerintem nincs. (2,5e az óradíjuk).
Én is így gondoltam, de egy tankolásnál rájöttem, hogy a benzintank túlfolyója az a másik cső... Szóval nekem nem az a cső csöpög a napon, hanem a mellette lévő...
És van valami tipp, hogy az miért csöpög, ha felmelegíti a nap a gépet? Csak félig van a tartály.
Vagy valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? Szokott az csöpögni?
Egyébként az én gépem K6, és azt írja a kézikönyv, hogy 4,2 liter van benne, ha ég a lámpa.
Szia! Akkor a K6-nak is elvileg annyi? A könyv szerint 4,2 van villogásnál, de nem merek reszkírozni! Utálok motort tolni! Ajánlottad az esztergomiakat és Pénteken megyek hozzájuk 6000-esre! Elég rugalmas hozzáálásúakanak tűnnek!
Figyi! Mivel te is itt lax a környéken nem megyünk vmikor SV-zni egyet? (Gyüjtöm az Sv-s arcokat a környéken) Tekintélyes amikor egyforma motorok mennek együtt!
2006.01 es 650-es verdámat motorcsere miatt eladom a pacit ár alatt!1.1 milláért !9800km! leo vinci.k&n.b.gomba,kis rendszámtartó!Nagyon megkímélt,nem volt zavarászva, ezt ez is alátámasztja,hogy még az eredeti gumi van rajta!