Igaz én csaj vagyok, de értek a motorokhoz. A Párommal most veszünk egy sv 1000-t.
A lényeg szinte ugyanaz.
VISZONT HA EKKORA GÉPEN ELMÉLKEDSZ, AKKOR VEGYÉL BANDIT 600-AST! Nekünk volt, és szuper!AZ EGÉSZ GÉP CSUPA KÉNYELEM! A vezető véleménye alapján. Pesze ez túra jellem, de ez kiemelkedően. És hát hadd ne mondjam, hogy tud a kicsike 230-cal is menni, ha Te úgy akarod. Természetesen egy kis sportdobbal...
Én véleményt nem tudok mondani, mert vezetni nem vezettem. De a népítélet.hu-n olvashatsz egy csomó hasznosat! Mármint az SV 650ről.
Igaz én csaj vagyok, de értek a motorokhoz. A Párommal most veszünk egy sv 1000-t.
A lényeg szinte ugyanaz.
VISZONT HA EKKORA GÉPEN ELMÉLKEDSZ, AKKOR VEGYÉL BANDIT 600-AST! Nekünk volt, és szuper!AZ EGÉSZ GÉP CSUPA KÉNYELEM! A vezető véleménye alapján. Pesze ez túra jellem, de ez kiemelkedően. És hát hadd ne mondjam, hogy tud a kicsike 230-cal is menni, ha Te úgy akarod. Természetesen egy kis sportdobbal...
Én véleményt nem tudok mondani, mert vezetni nem vezettem. De a népítélet.hu-n olvashatsz egy csomó hasznosat! Mármint az SV 650ről.
Saját tapasztalat: Ha folyamatosan ég, akkor még úgy 40 km-t lehet vele menni. De ne centizd ki! Utána is van a tankban még vagy 1,5 lityi, azzal elindul, de meg-megáll. Csak azért mondom, mert a múltkor tolnom kellett
Szia! Onnan, hogy folyamatosan ég KB mennyit tudzs még vele menni? Bár én is villogásnál tankolok,de jó lenne tudni,h mennyit megy még olyankor! Üdv.: Bud!
Hát igazából már sok cikket olvastam róla Ami érdekel pluszba az hogy milyen infókat közöl az infós kijelző? és hogy mit takar az állítható futómű? mitől jobb mint egy nem állítható? És még az érdekel hogy megvoltál elégedve a gyári kipuf.-val? Előre is köszi
Bacsi 77: Én most voltam 12es szervízen Black Motorsnál. És ott adnak pecsétet is és a szervízt is végignézheted! Jah és az svmediásoknak kedvezmény is van...
Hello!
Minden tapasztalatom emgtalálod az Origoba írt cikkemben: Origo.
további vélemények, infok: SVmedia és Svmedia fórum.
Ha ezen felül van még kérdés, jöhet :)
Hali mindenkienk!
Én idén májusban vettem a mocit (SV 650 S) nagyon meg vok vele elégedve, viszont gumi ügyben tanácstalan vagyok. Jelenleg a gyári Dunlop Sportmax van rajta, kinek mi a véleménye róla (Nem nagyon van viszonyítási alapom), ill. csere esetén nem tom h mit tegyek rá. Alapvetően közúton használom, de jó lenne néha pályára is kigurulni vele. Vmi olyan kellene ami tapad is de azért nem eszi meg 4000 km alatt.
Előre is köszi.
Hy! Gábor vagyok, ha jól tudom te sv tulaj vagy. Esetleg tudnál egykét infót írni a gépedről, hogy mik a tapasztalataid, meg ilyesmi....ja és hogy ajánlod-e? Előre is kösz!
Pesten sajnos már egy megbízhtó szervizt sem tudok. Ajánlom Esztergomot és a www.prop-tech.hu -t. Márkaszerviz! (6000 helyett itt csak 2500-at fizetsz óránként!)
Sziasztok! Új vagyok, jövő héten veszem át a SV1000s-emet. Keresek Bp-en egy jó szervízt, ahova a kötelező szervizekre vihetném a gépet, vagy csak pecsételnek. (autószerelő vagyok, nem szeretem, ha úgy nyúlnak a motoromhoz, hogy nem látom :)
Van még egy kérdésem (ezzel kapcsolatban már írtam egyszer azt hiszem, csak végül nem jöttem rá, miért van...). Megfigyeltem, hogy jobb oldalon a blokk oldalán az egyik túlfolyóból szokott csöpögni valami lé, de csak akkor, ha nem sikerül árnyékba parkolni. Ez nem a benzintank túlfolyója, hanem a másik. Az hűtőfolyadék lehet? (Csak félig van a kiegyenlítő tartály melegen is.) Ha nem, akkor mi a franc, és miért csak akkor csöpög, ha a nap felhevíti a gépet?
(LOSIKA 81 - NEK)
A lényeg szinte ugyanaz.
Sok sikert, és kellemes motorozást.