Sima MOL fagyálló az aluta való rózsaszines.Jobb evvel elteni télire mint leengedni.Amúgy meg vidd el egy kútra megnézik hátha már eredetileg nem víz hanem fagyálló van benne és felesleges küzdeni.
Ez nem is rossz ötlet. A Center nincs is messze.
A Fiat szalon mellett van egy robogókkal foglalkozó cég, de szervizelnek és eladnak nagymotorokat is. Ott mondta a srác, hogy nem mindegy, hogy milyen fagyállót teszek bele, mert ha valami szart (pl.:OBI-s) akkor az szétmarja a hűtőt. Ebből kifolyólag, inkább leengedem a vizet.
A hasidomom festeni kell mert fekete nekem meg matt fekete kell...egyébként ez a sárga sv nem is rossz csak nekem ott kezdödik a baj hogy a rendőrbácsi
Van már hasidomom..amit vetem az ezresét nem raktam rá mert elfogyott a türelem a felfogatás gyártással ..aztán elmentem egy közeli boltba és elcseréltem egy ilyenre...Csak ez meg üvegszálas nem olyan jó mint az 1000-s az gyári volt..na de mindegy
Az ilyen srácokat nagyra tartom ! Bassz,simán bavállalta
Melyik két csavarközepet mérted? A bal oldalon a láncnál a felfogatások között? Nekem ott 185 mm!
A Fiat szalon mellett van egy robogókkal foglalkozó cég, de szervizelnek és eladnak nagymotorokat is. Ott mondta a srác, hogy nem mindegy, hogy milyen fagyállót teszek bele, mert ha valami szart (pl.:OBI-s) akkor az szétmarja a hűtőt. Ebből kifolyólag, inkább leengedem a vizet.