Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó.....tegnap volt velünk pécsről egy srác.......na akkor gondoltam, hogy elküldhettem volna vele a kart ha lett volna otthon.....
Hűű de bebasztam bessszus. Te jóó ég
Ja jóarc.
Vaze aludhatott volna nálunk is,csk későnjutott eszembe! Mocinak fűtött gari, tus, ágyikó, simán kijárt volna a srácnak!
Jeeeeeeeeeeeeeeee! Köszi Zoli!
na mots ha a wc-n csináltál nekem kolbit azt ionkább nem nézném, de ha valami jóféle harapnivalót azt igen.....
Hazaért.
Apécsi srácért komolyan aggódom,remélem jön hír,ha hazaért!
Az ilyen srácokat nagyra tartom ! Bassz,simán bavállalta
Csinátam a kolbit a szádnak! El tudod nézni
sima tükör van a visszapillantónkban? vagy ilyen kicsinyítős?
későn jöttél.....voltunk vagy 30-an mikor odaértünk csak megfogyatkoztunk 2 óra alatt....
Most értema gép elé, gyerek játszott!
Még csak most?
Hahó, Henti itthon van!Jó volt látni10.30-én 16 motort a parkolóban! De lehet, h csak 15-öt,szar voltam számtanból!
Fasz GPS simán felvitt Zyámbéknál az M1 re.Bár jobb volt mint kanyarogni valsötétben.Ugyis tankoltam Zsámbéki felhajtó előtt.
Ja jó volt. Én már valszeg kihagyom a jövő hetet.
Sima MOL fagyálló az aluta való rózsaszines.Jobb evvel elteni télire mint leengedni.Amúgy meg vidd el egy kútra megnézik hátha már eredetileg nem víz hanem fagyálló van benne és felesleges küzdeni.
ja, és jó volt.....jövő héten folytatás....
Valaki már hazaért?
hali Zsékettő!
Melyik két csavarközepet mérted? A bal oldalon a láncnál a felfogatások között? Nekem ott 185 mm!
Ez nem is rossz ötlet. A Center nincs is messze.
A Fiat szalon mellett van egy robogókkal foglalkozó cég, de szervizelnek és eladnak nagymotorokat is. Ott mondta a srác, hogy nem mindegy, hogy milyen fagyállót teszek bele, mert ha valami szart (pl.:OBI-s) akkor az szétmarja a hűtőt. Ebből kifolyólag, inkább leengedem a vizet.
A hasidomom festeni kell mert fekete nekem meg matt fekete kell...egyébként ez a sárga sv nem is rossz csak nekem ott kezdödik a baj hogy a rendőrbácsi
Jól néz ki ez is.Sárga?
Jól áll a Raptornak majd eccer rakok képet..bár nem szeretek fényképezgetni..
Van már hasidomom..amit vetem az ezresét nem raktam rá mert elfogyott a türelem a felfogatás gyártással ..aztán elmentem egy közeli boltba és elcseréltem egy ilyenre...Csak ez meg üvegszálas nem olyan jó mint az 1000-s az gyári volt..na de mindegy