Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feltüntetik...pl. a Valvoline-nál a piros aljú az, de mindegyik gyártó megkülönbözteti ezt. Mindenképp az kell bele.
Végül is egy liter elég és ha tényleg annyira jó, akkor nem lehet drága. Mennyi az ára?
Én Shell Advance Coolantot használok. Igaz nem olcsó, de legalább tuti jó...
A motostyling.hu-n kapsz hozzá, ha jól emlékszem, én is ott vettem hasidomot hozzá
Köszi de most újat mondtál. Tudsz valamit ajánlani konkrétan vagy ezt feltüntetik a fagyáló dobozára is? Felesben keverhetem ugye?
2.2 elvileg, de ritkán megy bele annyi viszont mindenképp olyat vegyél ami aluhűtőhöz való....
Sziasztok.Van valakinek arról infója, hogy mennyi az össz. hűtővíz az 1000-es ben. Szeretném új hűtő folyadékkal feltölteni tél elött a mocit.
Pomázról hazafelé a völgyben láttam zúzmarás bokrokat, fákat...Lehet, h hideg van?

Dobogókőn egy fia motorost nem láttam.Ki érti.Mindenki a temetőben van? Pedig sütött a nap!
Sztem van alatta egy segédváz
Az sajnos nekem már előfordult...A gyári rendszámtábla pár ezer kilóméter után megadta magát..Ami volt rajta az a második műanyag szarság de az sem bírta sokáíg ezek szerint..
sziasztok!
SV 1000 üléspúpot keresek!
Balu: Az egyik T-72est is elnyelő kráterbe szaladtam bele, a rendszámtábla meg nyekkent egyet és csá...Fr a kincskereső találta meg

Basi2: nézd meg a képet.Lehet, h elbeszélünk egymás mellett?
ment a válasz
cső! hogyért? választ e-mailbe kérem: sziszko@suzukisv.hu
ha kell valakinek egy sv 650 nagyon újszerű tökéletes állapotú gyári dob olcsón az szóljon
Oksa,megütjük majd a dolgot Mi lett a rendszámmal?Elhagytad?
De ökör vagy ZSÉ!
cÉP KIS CSAPAT OKTÓBER UCCSÓ NAPJÁN!
most jövök gurulásból, beöltöztem cordurába+ alá egy pulcsi és nem fáztam, csak a fejem...veszek egy maszkot a sisak alá majd és akkor fasza lesz
Balu, nem sürgős a dolog.

Basi2: csinálok egy képet, ok?

Én 6ra értem haza.Sanyi az kurva jó út amerre küldtél.Vagy eltévedtem?Úgy mentem 100-120 körül mint az atom.Vagy csak a rendszámtábla hiánya pótolta az önbizalmam?

Fr: Még egyszer örök hála, h visszahoztad!A sör továbbra is kijár neked

Henti: ennyien voltunk a dobogókői induláskor:

Ez az undercover nagyon bejön, lehet így kéne hagynom.A rendszám meg tökéletesen befért az üléspúp alá

Tettem fel egy videót, h milyen lenne a paripa rövid, vágott Leo Vince SBK dobbal...
Szevasztok srácok! segitség kellene nekem abban hogy vettem a mocimhoz oldal idomokat és kérlek segitsetek benne hogy tudom rögziteni a gyári fejidomhoz!
köszi
Dehonnem
Komplett túlélőcucc van az ülés alatt.Seger fogóval elemlámpával karokkal kötöződróttal stb.Még lábtartót nem sikerült alágyömöszölnöm meg segédvázat.De ami késik az lassan jön.
ezt nem mondod komolyan!.......
Nekem meg volt az ülés alatt oszt majd odaadtad volna. Ha tudom.