Az sajnos nekem már előfordult...A gyári rendszámtábla pár ezer kilóméter után megadta magát..Ami volt rajta az a második műanyag szarság de az sem bírta sokáíg ezek szerint..
Én 6ra értem haza.Sanyi az kurva jó út amerre küldtél.Vagy eltévedtem?Úgy mentem 100-120 körül mint az atom.Vagy csak a rendszámtábla hiánya pótolta az önbizalmam?
Fr: Még egyszer örök hála, h visszahoztad!A sör továbbra is kijár neked
Henti: ennyien voltunk a dobogókői induláskor:
Ez az undercover nagyon bejön, lehet így kéne hagynom.A rendszám meg tökéletesen befért az üléspúp alá
Tettem fel egy videót, h milyen lenne a paripa rövid, vágott Leo Vince SBK dobbal...
Szevasztok srácok! segitség kellene nekem abban hogy vettem a mocimhoz oldal idomokat és kérlek segitsetek benne hogy tudom rögziteni a gyári fejidomhoz!
köszi
Dehonnem
Komplett túlélőcucc van az ülés alatt.Seger fogóval elemlámpával karokkal kötöződróttal stb.Még lábtartót nem sikerült alágyömöszölnöm meg segédvázat.De ami késik az lassan jön.
Dobogókőn egy fia motorost nem láttam.Ki érti.Mindenki a temetőben van? Pedig sütött a nap!
SV 1000 üléspúpot keresek!
Basi2: nézd meg a képet.Lehet, h elbeszélünk egymás mellett?
cÉP KIS CSAPAT OKTÓBER UCCSÓ NAPJÁN!
Basi2: csinálok egy képet, ok?
Én 6ra értem haza.Sanyi az kurva jó út amerre küldtél.Vagy eltévedtem?Úgy mentem 100-120 körül mint az atom.Vagy csak a rendszámtábla hiánya pótolta az önbizalmam?
Fr: Még egyszer örök hála, h visszahoztad!A sör továbbra is kijár neked
Henti: ennyien voltunk a dobogókői induláskor:
Ez az undercover nagyon bejön, lehet így kéne hagynom.A rendszám meg tökéletesen befért az üléspúp alá
Tettem fel egy videót, h milyen lenne a paripa rövid, vágott Leo Vince SBK dobbal...
köszi
Komplett túlélőcucc van az ülés alatt.Seger fogóval elemlámpával karokkal kötöződróttal stb.Még lábtartót nem sikerült alágyömöszölnöm meg segédvázat.De ami késik az lassan jön.