Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ilyet meg nem lattam... Lehet lama vagyok, de ezeknek mi a funkcioja?
Hőőőő. Grrrrrr.Nemmmmmmáááá.Akkor én nem SV-t vettem?
a hátsó moci kifejezetten undorító.Vajon a tag mit csinál egy nagyobb gázfröccsnél?Átmasszíroztatja a golyóit a hátsó kerékkel?
csodás!

De csíklámpa nélkül egy SV nem SV...Szerintem.

Ha ide fel akarok tölteni videókat, milyen felbontásban, milyen paraméterek melett tehetem, h jó legyen?Vagy a weblap átkonvertálja?
komoly
Jó az első futómű de a háta nem bejövős.Valahogy fura ilyen tacskóseggel.

Na de a szine.Na az egyre jöbban bejön. Ismerős nekem valahonnan de nem jövök rá honnan.
Ezt láttam ma a pannóniaringen:
mai termés.

1. bp, hungária körút, árpádhíd felől közelítem a stadionos kereszteződést a kerepesinél. belső sávban kisteher, mellette én. Rámhúzza. odébbmegyek gyorsan egy sávval. megint rámhúzza. hátrébb motorfékezek hogy elémférjen. nyomok egy kürtöt. mégegyet sávot vált jobbra, hogy jobbrakanyarodó sávba kerüljön Keleti pu irányába. Lámpánál mellé kerülök, erre rámkiabál: "előztem, nem láttad?" - kérdemén: párhuz.közl. szabályainak felidézése? "Előzés" nem értelmezhető.

2. villamos középen, mellette én. villamos megállóban megáll, szemből nagyívben balra kanyarodó szgk alig bír megállni amikor abban reménykedik nagygázzal, hogy nem jön ott senki, majd mégis észrevesz...

volt azért pár kocsisor-széthúzódás is, hogy haladhassak, szóval 50 segítésre jutott 2 veszélyeztetés... ..autós rutinom nélkül már hat láb mélyen lennék.
Helló! Sanyi mondta h neked volt fenn a gépen 170es gumi hátul. ezzel kapcsolatban érdeklődnék h mennyire változott meg a dönthetőség a kanyarstabilitás éreztél e valamilyen változást... előre is köszi a választ
Koszi!
Ricsi bontó,Sugo-Motors stb hátha mákod lesz sugóék mostanában bontottak 03 utáni sv-t kérdezz rá a bontós topikban.
Nekem alapból kicsit nyomott volt, mert anno feldőlt. Most viszont mégjobban megtekeredett és ki is lyukadt. Az már normális sose lesz...
tsanyi Neked is köszi a választ, szerintem elég bonyolult kérdés ez, lehet hogy inkább átgurulok Hozzátok 1x kicsit átbeszélni ezt... :)
akkor a kettőből csinálhatnánk egyet! :):):)
2007-ben voltam arra... velencében laktunk, és minden másnap nyomtunk egy helyi 4-500 kilométeres túrát. Róma, nápoly, mg olyan hegyek, hogy besz@rás.....Rendőrt 2-t láttam 2 hét alatt, az autósok mindenhol elengedtek, még ott is, ahol nem arra akartunk menni .
Viszont a mi zsebünknek a kaja-pia drága volt...Szállás nem, meg a benzin is 1 euro körül volt...
Zoli te nagyon pihent vagy

találtam egy érdekes oldalt tuning igazi csemegének tűnik az általuk kínált néhány cucc...Kérdés, h vajon mennyiért jöhet át a Zóceánon...

Pl az SV nyomatos fél tankvédő nagyon bejön:))
Ja Osamu Suzuki.Jófej a kisöreg csak picit drága alaktrészekben.
Hát itt a tél így lehet vadászni rá.Igaz lehet rámegy az egész idő tavaszig vagy holnap lesz de hogy olcsó nem lesz az fix.Nekem megtekeredett és odapaszírozta a hengerfejhez a ventit úgy hogy másik tartót csinált rá 8e ért és meg sem látszik de te tudod.
Osamu bácsi?
Koszi, megnézegetem!

Nem akarom javíttatni, se másikat csináltatni. Bontott jó!
Tükörszár és üveg is törött.
Hűtőt max Osamu bácsitól kapsz vagy nézz körül szívósan sok bontóban.Attól függ mennyire sérült lehet javítani.Elég reménytelnből is vissza tudja hozni egy jó hűtős vagy csinál másikat.Ha csak a tükör törött akkor nem gáz.
Ha jó az utángyártott oldalidom akkor SVmedia fórumon keresd PM-et ő árult komplettet.
Tükör passz bontó jó asszem valamelyik GSXr évjáraté is meg láttam sugonál is.
Sziasztok!

Tud valaki SV650S-re hűtőt 2003-as évjárattól? Bal oldali tükört K5-öst?
Esetleg oldalidomot hol lehetne csináltatni hozzá? Gyárit úgy hallottam elég húzós...

Köszi,
N.
KB jöhet is. Addigra kicsit megtanulok motort vezetni és felkészítem pakkercuccal a bugyikéket.
Van egy tervem jövő nyárra.
Na majd valamikor motorral kell ezt letudni.Vagy az fárasztó lett volna,