a krómok nem törtek el, csak a mellette lévő műszerfal alját fedő fekete műanyag, de meg lett hegesztve. De a fordulatszámmérő nagyon zavar most nemtom miért nem működhet... az alaplapja nem sérült meg vagyis nem látok rajta semmit
nekem ennél a gyroli által linkelt plexinél csak a termékkód nem tetszik. mert gondolom a "19530" az nem az ára! :-))))))))
a triplivel meg haggyámá :-))))
nekem is az kell, csak neked fekete lesz nekem meg fehér.
(kéz bilibe lógott megin')
Mondom én.El is adom a fenébe a suzit.Veszek egy Sporit meg SS rohambilit krómozva.És Póló,rövidgatya,teliorrú bőrpapucs,napszemcsi,csúnya nézésben nyomulok.
az eredeti plexi, ami megtetszett, egy nyomtatott Polo katalógusban volt (németo-svájc). Ezután néztem Louis-ban, ott ugyanaz a Puig van, ami pl a Kelomotor-nál, de az már nem annyira tetszik. Megpróbálom a neten kikeresni ezt... persze nincs a neten... na mégis. egyik (látom h ez bandit, de sv-re is van) másik (az én fotómon felszerelve látszik a sötétített verzió, és elég jól néz ki.
ezek nagyobbak az újfajta N-es gyári szélterelőjénél, de nem is óriási H-D Road King síküveglapok :-)
a triplivel meg haggyámá :-))))
nekem is az kell, csak neked fekete lesz nekem meg fehér.
(kéz bilibe lógott megin')
Ez a fekete kicsit batman-es nekem.
(nem bukóban netezek mondjuk)
LOL
Csak szelnénk, mert annyira nincs víz, h porzik a csónak
Amúgy, most épp a Majnán próbálnánk haladni...Közben meg esőtáncot járok.Különben vihetjük a hátunkon a bárkát
még 3 hét és végre szabadság
az eredeti plexi, ami megtetszett, egy nyomtatott Polo katalógusban volt (németo-svájc). Ezután néztem Louis-ban, ott ugyanaz a Puig van, ami pl a Kelomotor-nál, de az már nem annyira tetszik. Megpróbálom a neten kikeresni ezt... persze nincs a neten... na mégis.
egyik (látom h ez bandit, de sv-re is van)
másik (az én fotómon felszerelve látszik a sötétített verzió, és elég jól néz ki.
ezek nagyobbak az újfajta N-es gyári szélterelőjénél, de nem is óriási H-D Road King síküveglapok :-)