Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képet nem de itt kistarcsán a hűtős messze van neked.Elég ügyes a bamakósoknak is csinált párnak hűtőt autóhoz pótlásnak.Ő csinálta meg az enyémet is.Kicsit lassú rugdosni kell de megoldja.Képet nem odavittem az enyémet ránézett és mondta az árat.
Én keresnék hűtőst valamelyik közelebbi nagyvárosban vinném az eredetit és vagy megjavítja vagy csinál.kérj többtől árajánlatot.
Én az elejét Kawa 636-nak nézem de a szembeötlő a hátsó lengőkar ami furmányos nekem.A gyujtáskapcsoló is érdekes helyen van.
Tényleg? És az ugyanilyen lesz? Tudsz esetleg képet mutatni róla?
Ki csinál ilyet?
engem az eleje érdekelne minek a futóműve az gixeré nem
Nekem is megtekeredett a hűtőm és 4000ért megcsinálták esztétikailag kifogásolható de a funkcióját teljes mértékben ellátja... nézesd meg hátha meg tudják csinálni olcsón már a 30 rugóhoz képest...
Vannak bizony, érdemes lenne a srácokkal hosszabban is elbeszélgetni, a médián elvileg fent vannak csak nem írnak be.....
még aluból is.......és az vatta új, nem mindegy.....
vannak rajta apró érdekes megoldások a szembeötlő ülésfurcsaságon kívül...
Annyiért vatta újat csinálnak a hűtősök rézből.
Elméletileg a hőt jobban tartja.Gyorsabban eléri az üzemi hőmérsékletet és kevésbé hül vissza.Gyakorlatilag esztétikai vonzata van.Nem kel polírozni a leömlőt.
Köszi akkor ez nem lehet probléma ahogy a hozzászólásokat látom...
Bács-Kiskun megye, Dunaegyháza
30e
Elméletileg ráülnek és mennek vele de ki tudja.
Ez nem lehet gond, merre laksz?
Mennyiért vesztegetik?
Alapból a bal oldala kicsit nyomott volt, mert feldőlt. Most viszont mégjobban megtekeredett és ki is lyukadt.
A Tiéd mennyire sérült? Egész jól meg tudjuk javíttatni a nagyon sérülteket is.
Akkor jóóó.... Sztem megveszem, minimális hibája van és az ára is jónak tűnik.
Nem tudom miért bandázsolta be a srác nem kérdeztem tőle csak pár szót váltottunk....
Az újabbakon láttam már, hogy ilyet tesznek fel gyárilag.....semmi gond nincs vele csak nincs fel vezetve a betöltő nyílás.
Nem tudja valaki, hogy miért van az első leömlő betekerve, és mivel?
Hi,

Találtam hűtőt, viszont ennek a beöntő nyílása másabb mint ami nekem van! Gondoltam ez a fejidom nélkülié lehet, viszont ugyanilyen hűtőt láttam fejidomosokon is. Most akkor mi van, az enyém miért másabb...?
Koszi
Hali! Igaz nem Fr vagyok, de nekem is 170/60 as van fent.
Már így vettem és amikor cserletem akkor is ilyet raktattam fel.
Mondjuk nem régóta motorozok, és nincs is összehasonltási alapom, de nem érzem hogy rossz lenne.

Tudod, ami nem Kínában készül, az hamisítvány...

Bocs, valamiért a csíklámpától kezdve létezik nálam az Sv...

Megkövetlek, a régi lámpás is Sv!Szép a maga módján...