Képet nem de itt kistarcsán a hűtős messze van neked.Elég ügyes a bamakósoknak is csinált párnak hűtőt autóhoz pótlásnak.Ő csinálta meg az enyémet is.Kicsit lassú rugdosni kell de megoldja.Képet nem odavittem az enyémet ránézett és mondta az árat.
Én keresnék hűtőst valamelyik közelebbi nagyvárosban vinném az eredetit és vagy megjavítja vagy csinál.kérj többtől árajánlatot.
Nekem is megtekeredett a hűtőm és 4000ért megcsinálták esztétikailag kifogásolható de a funkcióját teljes mértékben ellátja... nézesd meg hátha meg tudják csinálni olcsón már a 30 rugóhoz képest...
Elméletileg a hőt jobban tartja.Gyorsabban eléri az üzemi hőmérsékletet és kevésbé hül vissza.Gyakorlatilag esztétikai vonzata van.Nem kel polírozni a leömlőt.
Találtam hűtőt, viszont ennek a beöntő nyílása másabb mint ami nekem van! Gondoltam ez a fejidom nélkülié lehet, viszont ugyanilyen hűtőt láttam fejidomosokon is. Most akkor mi van, az enyém miért másabb...?
Koszi
Hali! Igaz nem Fr vagyok, de nekem is 170/60 as van fent.
Már így vettem és amikor cserletem akkor is ilyet raktattam fel.
Mondjuk nem régóta motorozok, és nincs is összehasonltási alapom, de nem érzem hogy rossz lenne.
Én keresnék hűtőst valamelyik közelebbi nagyvárosban vinném az eredetit és vagy megjavítja vagy csinál.kérj többtől árajánlatot.