Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer esett,de éppen ott ahonnan eljöttünk !
Köszi. Csak úgy digósan letámasztotta a bringát.
Nem is esett csak szikrázó 30 fok?Nem semmi két hét.
Jó!30 fok volt.
Csináltam Neked képet Caprin.
Ott kb 3 hete voltak barátok de kihagytam most meg ide mennek levezetésként..egyébként pályarajzból ítélve nem lehet rossz és ez is széles..
a hátsó villája, felnije más, szélesebb
Nekem tán belemenne a 180-as mert úgy tudom az 1000-s is ebben a vázban van...bár sok infóm nincs
Akkor frt kéne megkérdezni ő biztos tudna mondani tapaszatalatokat ezzel kapcsolatban egyébként én szoktam döntögetni és ezért fontos hogy a ne legyen instabil főleg ha olyan gumi lesz rajt ami tapad is és haladósabban lehet vele menni.. egyébként ezekkel a gumikkal is d220 lehet gyorsan menni kanyarokban (persze minden relatív) itt az a baj csak hogy nincs tartalék és ez az ami igazán veszélyes ezeknél a túra gumiknál
Kecskeméten milyen pálya van, gokart?.......miért nem inkább kakucs?....nincs sokkal messzebb és azért lehet rajta motorozni is....
Hali.Milyen volt a nyaralás a digóknál?
Szívesen kipróbálnám de nagy a táv oda vissza..lesz helyben havertól előbb utóbb vagy van is a sufniban... de idén már nem próbálgatok a hideg miatt kopott gumit...egyébként igazat adok neked meg is jött a kedv szélesebb gumihoz.Ja a hidegre visszatérve én meg most vasárnap megyek a kecskeméti pályát kipróbálni barátokkal..(első pályázásom lesz)
Üdv!
Az én tudásomnak is megfelel.
A K3 utánin nem tudom még csak 170-et tettünk fel Fr-nek és az teléjesen jó volt, nekem a régi 650-en volt rajta, de egyébként szerintem nem ér bele, de ki kell próbálni és kiderül....
Jó estét!
Visszagyüttem Itáliából.Ja,és csak egy darab Gladiust láttam összesen!Szerintem nekik sem kell.....
Nem froclizásképp hisz rengeteg nagyon fiatal motoros haver van aki nagyon jól megy, sokkal jobban mint ahogy én valaha is fogok hanem ha csapatósan haladsz akkor talán feltűnik, de egyébként nem hiszem. Ha valaki eljön hozzánk van elég kopott 180-unk, hogy ingyen és bérmentve kipróbáljon egyet, hogy milyen érzés.
de a 180 as gumi nem ér bele a láncvédőbe?
A road attack szerintem is jo, nekem is az van es abszolut nem csuszik kanyarban
hát igen az biztos de szerintem hátra nem kell annyira brutál gumi az erejét átviszi még szinte ez is persze néha azért nem de a diablo sport gumi szal ehhez képest biztos nagyságrendekkel jobb de hátra sportguminál jobb nem kell szerintem előre viszont igen
Nem vagyok öreg motoros...csak kérdezősködtem ismerősök között korábban aztán felemás vélemény volt..én nem próbáltam még de talán jövőre valamelyik ismerőstől kérek egy ledobott 180-ast kipróbálni aztán lehet megvilágosodom .Gondolom semmi trükk inkább csak embere válogatja ki mit érez jónak rossznak...
Én most mentem egy nagyobb karikát az SV-mmel amin új 160as Road attack van, és szerintem kitűnő az a gumi. Csúszi persze megcsúszik ha kicsit nagyobb fordulatszámon váltok vissza, de melyik gumi nem... Előtte nekem Pirelli dragon vagy mi az isten volt, ahhoz képest 2x olyan jó Ár érték arányba egy 650-es SV-re sztem tökéletes. 72 lovat tökéletesen kordába lehet tartani vele, én 26ért vettem a 160/60ast
Kormany csobol van nagy valasztek es nem dragak, ahogy neztem. Szerintem siman talalsz alacsonyabbat...
Egy bizonyos tempó felett már csúszkál, ez nem sportgumi.....inkább supercorsa vagy hasonló, lehet, hogy hamarabb kopik, de olcsóbb mint javítani a gépet....
Max annyi lesz hogy megyek csengetek és hazafuvarozom jövőre meg ha elkopik a race akkor feldobjátok és kiderül ami bederül.
Köszi ez sokat segített... ha meg van még szerintem megveszem és bepróbáljuk, megnézzük milyen is a gyakorlatban...