Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha fent lesz kíváncsi lennék a véleményedre hogy mennyire jó.Bár a hűvös időt sztem semmi nem szereti.Ugye tán számit az is hogy mekyík gumi milyen gépem van.Nekem teljesen más a súlyelosztása a gépnek fele fele elől hátúl.
Pirelli utcai gumijait nem ismerem. Bridgestone-ban ugyanígy kérdeznék, mert azt sem ismerem. Mivel még nem volt egyik sem, és egyikről sem olvastam teszteket :)
Raptor, köszi a választ. Igazából tudom hogy a Diablo nem az a kategória mint a másik kettő, de pont arra voltam kíváncsi amit leírtál :)
Nekem elől hátul Diabló van...kb 13 ezret mentem és még van egy jó mm a borda középen.Könnyen melegszik és nem csúszkál. A másik kettő inkább kimondottan túra
szerintem ez nem is ő, tuti valaki az ő nevében kardozik
Furcsa látni, h Te teszel fel itt kérdést Péter Te meg Sanyi csak válaszokat adtok itt
Lenne egy kérdésem!
Pirelli Strada, Angel vagy Diablo között kéne választanom. Árban a diablo magasan nyer, viszont nem tudom mennyire tapad, illetve mennyit mehet el. Esetleg valakinek tapasztalat?
Köszi!
Pláne ha valaki elviszi.Na akkor milyen szíííp lesz.
Dönörűűű
Húúdászép!
na mindegy, holnap még egyszer atomokra szedem és megnézem hátha van valami hiba amitől nem lehet jó...
Ha csak szűrő kell akkor 2000 a sima és 3100 a chrom. :)
Minden kigyullad egy pillanatra, de a motorod nem túlmelegedett induláskor, remélhetőleg. Szal annak nem kéne világítania.
Minden funkció tökéletes, csak a fordulatszámmérő nem megy. Mondjuk a balesetnél betörött a ford.számmérő üvege de meg se karcolta a számlapot semmi, szóval nem vert oda neki szerintem. A nyáklap is sértetlen... ezért lenne jó, ha tudnám mit kell mérni a rá menő 3 vezetéken, ha ott jó minden akkor tuti az óra szar
Frepter! Menynibe kerül a kromozott szürő és a sima ? tudsz mutatni
képet?
köszi
És az óra megvilágítása működik?
Hmmm, pedig azt hittem igen. Úgy gondoltam az a visszajelzése annak, h működik egyátalán... mint a robokókon a 2 ütemü olajvisszajelzés. De ha nem ég, akkor legalább nem keresem a hibát Köszi
Nem világít gyújtáson.
Örülök, h nem csak én nem tudom a választ erre fejből, pedig hányszor látja az ember ugye...
Leszaladok a garázsba, megnézem!
Egy kérdés! Ha gyújtásra rakom a mocit akkor a hőfok visszajelző led az ég mint az olajnyomás? És mikor elindítom akkor alszik csak el? Azért kérdem mert nekem nem ég...
Az copás.Valmami közeli városban tutkó van.
Nem flancolunk vazee!
Tudok krómozott olajszűrőt. valakinek? :p
a váci út tőlem olyan 210 km-re lehet
Nincs kedved feltenni a motorról egy képet?