Majd ha fent lesz kíváncsi lennék a véleményedre hogy mennyire jó.Bár a hűvös időt sztem semmi nem szereti.Ugye tán számit az is hogy mekyík gumi milyen gépem van.Nekem teljesen más a súlyelosztása a gépnek fele fele elől hátúl.
Pirelli utcai gumijait nem ismerem. Bridgestone-ban ugyanígy kérdeznék, mert azt sem ismerem. Mivel még nem volt egyik sem, és egyikről sem olvastam teszteket :)
Raptor, köszi a választ. Igazából tudom hogy a Diablo nem az a kategória mint a másik kettő, de pont arra voltam kíváncsi amit leírtál :)
Nekem elől hátul Diabló van...kb 13 ezret mentem és még van egy jó mm a borda középen.Könnyen melegszik és nem csúszkál. A másik kettő inkább kimondottan túra
Lenne egy kérdésem!
Pirelli Strada, Angel vagy Diablo között kéne választanom. Árban a diablo magasan nyer, viszont nem tudom mennyire tapad, illetve mennyit mehet el. Esetleg valakinek tapasztalat?
Köszi!
Minden funkció tökéletes, csak a fordulatszámmérő nem megy. Mondjuk a balesetnél betörött a ford.számmérő üvege de meg se karcolta a számlapot semmi, szóval nem vert oda neki szerintem. A nyáklap is sértetlen... ezért lenne jó, ha tudnám mit kell mérni a rá menő 3 vezetéken, ha ott jó minden akkor tuti az óra szar
Hmmm, pedig azt hittem igen. Úgy gondoltam az a visszajelzése annak, h működik egyátalán... mint a robokókon a 2 ütemü olajvisszajelzés. De ha nem ég, akkor legalább nem keresem a hibát Köszi
Egy kérdés! Ha gyújtásra rakom a mocit akkor a hőfok visszajelző led az ég mint az olajnyomás? És mikor elindítom akkor alszik csak el? Azért kérdem mert nekem nem ég...
Raptor, köszi a választ. Igazából tudom hogy a Diablo nem az a kategória mint a másik kettő, de pont arra voltam kíváncsi amit leírtál :)
Pirelli Strada, Angel vagy Diablo között kéne választanom. Árban a diablo magasan nyer, viszont nem tudom mennyire tapad, illetve mennyit mehet el. Esetleg valakinek tapasztalat?
Köszi!
képet?
köszi