Mondjuk ami ideális lenne az a pályázott gumi amin a futófelület frankó a szélek meg kopottak csak hát ebben a méretben nehéz ilyet találni... Jó ok akkor ha úgy alakul legalább tudom h nálad is érdeklődjek, mondjuk nem sürgős most mert vége a szezonnak
Nekem e-h Diablo van és nagyon meg vagyok vele elégedve...nincs is tervben másra cserélni max az újabb Diablo Rosso-ra vagy Dargon Supercorsa ha lesz alig használt valahol közelben..bár ki az aki ledob egy ilyet.. újan elviszi a gatyám is párban.A szélesebb gumi ferakásra nekem is kérdés...volt aki azt mondta fel ne rakjam mert úgy behúzza a széleit hogy döntéskor döntöm döntöm semmi aztán hírtelen beesik és könnyen taknyolás a vége..valakinek meg jó volt...ki érti ezt.. így maradok a gyári méretnél... vagyki kell próbálni aztán majd lesz valahogy..ha más nem eladot.
Hát ja ez a csúszkálásos dolog meg van nekem most a fosmax d220al pl ma kicsit fehérebb aszfalton egyenesen 2be ledundiztam és olyan 6000től elkapart pedig az sv azért annyira nem erőgép főleg h az ecu vagy mi sincs megberhelve se dob se semmi... a diabloról jókat olvastam, az ilyen helyzetekben talán megtartja a tapadást...
Nekem egy Bridgestone Bt020-as volt, állandóan megcsúszott, főleg amikor már 20 fok alatt volt a hőmérséklet, kigyorsításnál, motorféknél nagyon gyakran odébb tette a seggét.
De azzal a Pirellivel gondolom nem lennének ilyen problémák, úgyhogy ha jó az ár vedd meg, számottevő különbség talán nem lesz a méreteltérés miatt.
Én 180/55-el vettem a 650-et és elsőre lent volt lepencén mindkét lábtartó....elkopott hamar és utána 160-ast tettem fel és azzal közel sem tudtam úgy menni.....nekem rosszabb volt....
Hát én speciel nem szívesen raknék rá szélesebbet mert ezt így találták ki (gondolom én nem véletlen), ezért érdeklődöm, de nagyon jó áron van ha még megvan persze... és a kanyarokba nem volt rosszabb a dönthetőség így utólag visszagondolva a 160ashoz képest?
Szal azt mondod elférni biztos elfér, és nem lesz rosszabb az irányíthatóság sem ... csak mert találtam egy használt pirelli diablot 170/60as méretben jó áron egyébként erről a gumiról tapasztalat esetleg? neked nincs valami jó használt gumid olcsón ehhez a vashoz?
Érdeklődnék h 650 sv-n valaki használ-e a 160/60-as gyári méret helyett 170/60-as gumit és h mik a tapasztalatok elfér-e dönthetőség, kanyarodási képességek mennyire változnak. Előre is köszi a választ
A gyari hidat nem akarom atalakitani, az meg kesobb jol johet, ha elteszem... . Az alapjan, ahogy felsoroltad talan jobban megeri ez a keszlet... , abban minden egyben lenne. Gondolkodtam en is az N-es villahidon, de nem nagyon latom hasznaltan sehol...A legjobb lenne, ha talalnek komplett N-es kormanyt mindennel , de nem nagyon van...
De azzal a Pirellivel gondolom nem lennének ilyen problémák, úgyhogy ha jó az ár vedd meg, számottevő különbség talán nem lesz a méreteltérés miatt.
van olyan kormány is, ami nem ilyen "csopperes"?
Olyan, mi a csutkás magasságában van?Úgy néz ki, h a sok (és leendő) kütyü miatt nincs elég hely a kormányomon