Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán kaszabolok.Isten meg majd kiválogatja.
akko' rátok se bízzuk a bomba hatástalanítását
Hasonlóképp....ezért bízom többnyire másra......szívom is a fogam ha néha nekem kell bogarászni.
Nem vagy egyedül.Az Mg szerelők sem.
jó, mondjuk én nem értek a vezetékekhez mert színtévesztő vagyok, csak autószerelő vagyok Kapcsolási rajzot meg nemtok olvasni se
Az van nekünk, a szerelő srácnak szólok, hoyg küldje át, de Fr gyűjteményében is megtalálod.
És azt tudsz szerezni vagy nézni valakinél? Nagyon szomorú nagyok
Ez a carbon villahíddekor kütyü jól jönne nekem is mert a kulcs összecseszi de N-esre nem találok sehol.
roli kössz a linket, találtam rajta nekem tetsző dolgot:

villahíd dekoráció és nem is vészes 5k-ért.

Elvileg minden suzuki kereskedés be tudja ezt szerezni nem?
Megvallom őszintén fingom sincs.....én is csak a kapcsolási rajz alapján tudnám megmondani, hogy miként kéne bekötni. Biztos nincs felcserélve vezeték?. A lógó csati szintúgy kapcsolási rajz.
Helló Sanyi, lenne egy vagyis 2 kérdésem. Összeraktam ma a műszerfalamat kompletten és nem megy a fordulatszámmérőm. Arra pedig csak 3 kábel megy, kettőbe van áram egybe nincs és biztos, h jó helyre raktam vissza. Tipp, h mi lehet vagy mit lehetne kimérni? A másik meg, h a tank alatt találtam egy 2-es csatlakozót magába. Annak nincs párja vagy helye valahol, csak ott lóg magába. Képet mindkettőről mutatok, ha az segít. Köszi
Lett most egy állat beszerző helyünk jó kedvezménnyel ahol vannak küólönböző plexik is.......a héten veszem fel velük a kapcsolatot személyesen és akkor meglátjuk, de a katalógusok alapján jó cuccok lesznek, SW-Motech, TRW, stb. .....
Megvan még, sok egyéb SV-hez való cuccal egyetemben.
Kb.ezek:
http://kepesmotor.hu/suzuki-tu...
Szia!

Ha nem létkérdés 350 ccm, akkor ennél jobban úgysem kapsz:
http://kepesmotor.hu/suzuki-tu...
http://www.spare.suzuki.hu/kat...

Ez nem jó?
Én is nézegettem az enyémre, és talán ez volt a legjobb árban azok közül ami tetszett.
Sziasztok Fórumosok! vennék szép állapotú max 1.100.000Ft-ért sv1000s-t olyantól aki netán még a cserétől se riad vissza!
üdv
Motroline-nál van Ffabri, is.Bár ha akkor a a vágyad mint a gyári akkor olyan mintha nem is lenne.Kb a tankra hasalva picit kevesebb a szél.
basi!

A fehér szín: Pearl Mirage White
Kódja: YPA

ez lesz a jó kód.

Egyébként, ahány kereskedő visszaír, annyiféle kóddal fognak ellátni?

Ez mondjuk normális válaszlevelet írt, tehát inkább ennek hiszek.

Fr: én mondjuk egy percre sem fogom leállítani, akkor nem kell ilyen szigorúan ellenőrizni ugye?Csak amikor eljön a kötelező szervíz?Mondjuk havonta benézek Sanyiékhoz, ők mindig ránéznek, tehát nyugodtan alszom
Igen tudtál segíteni ! Köszönöm szépen !
Dettó ugyanez volt a hiba nálam is. Kidobtam a csatlakozót én is.

Szóval jó lett a gép. Még egyszer köszi .

Szia
Péter, kis Puig plexit tartasz?
ha nem, akkor hol lehet bp-n ilyet szerezni?
néztem, a shox-nál givi van, de az drága. a Polo és a Louis katalógusban lévő Puig kisplexi érdekel, amit a lámpatartó lemezre kell csavarozni, és épphogy picivel a műszerfal fölé ér. a Kelomotor-nál van, de sv-hez csak rendelésre. Hol próbálkozzak? guglizgatni én is tudok, de ha van fix beszerzési hely, akkor inkább onnan. :)
Aksin? Hát ha fél évet áll, valszleg annyi neki. Karbantartása alatt töltést értem. Meg nem árt mondjuk ha nem mindig csak önkisülésből merül, tehát jó pl a kisütős töltő.
Olajozni pl bowdenek, illetve szervizkönyvben le vannak írva a kenési pontok.
yc3 a színkódja a gyöngyházfehér Sv-nek.Szal mehet ilyenre

Helyileg hova kéne menni?

Fr: mit lehet az akksin karbantartani?Bocs a láma kérdésért.Egy újszülöttnek minden vicc új.

ZSírzás olajozás?Jójó, a láncod ápolod, és még?
Hát én spec betartanám a szervizkönyvben leírtakat, de aksikarbantartás sűrűbben is kéne, olajzás, zsírzás, láncápolás.
itt a karbantartás mit takar?
Na, kiderült az előélete...TK-ra verték a mocit.Váz a forrasztálnál szétnyílt stb.Mondjuk nem is ez az érdekes, hanem legalább az összekötőcső érdekel.

Azt le***om éppen, h a gyerek nem vágja a Leo Vince nevét helyesen, ha a két összekötőcsőért 15-öt kér, ha még fel is megy!Akkor nyert.De, ha nem vészes a dob, akkor 50-ért két Leo nem rossz cucc.

Kérdezem a gyereket, az a hangos mennyire hangos.Válasz: mögöttem soha nem akart menni senki, mert zúgott a fejük .
Én: akkor jó lesz nekem is.

Hó végén kiderül.De jófej a srác, mondta felrakjuk, meghallgatom, ha tetszik marad, aztán biznisz.Ha mégsem jön be, akkor fájdalompénz mert mégis csak raboltam az idejét.

Kell az "ülésfűtés" télre, remélem összejön ez a buli (is).