Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg az előző tulaj (egy villamosmérnök) mondta, hogy a kapcsoló a biztos.
De ne kérdezd, hogy méé, sose komáltam az elektrót túlzottan.
Sanyi mondta ne bazirgásszam mert lehet valahol nem indul ujra.Jó messze otthontól.
Azé vészleállító mert vész esetén kell vele leállítani.
Én 95%-ban azzal állítom le.
Nézd meg a vészleállítót.Párszor megtréfált már.
Megkaptam.
Holnap reggel átnézem amit tudok,remélem sikerül.

Köszi szépen
szia
Elküldtem.....
Szia !
A biji@freemail.hu email címre.

köszi szépen, remélem hasznát veszem.
Hova küldjem?
Szia !
Ma reggel melóba menet elfordítom az indítókulcsot, semmi.
Nyomom, csavarom, tekerek amit érek, semmi, kocsival mentem.
Azóta megnéztem, akku , biztosítékok rendben, tanácstalan
vagyok. Kapcsolási rajz lenne jó 2004-es SV1000S-hez, ha valaki
el tudná küldeni megköszönném.
szia !
én a tavalyi motorkiállításon ráültem egy gyári gyöngyházmetálfehér sv-re. a színkódját biztos megtudják mondani egy suzuki kereskedésben. tényleg nagyon szépen nézett ki.
Pár eladó cucc!
SV1000 S:
Komplett első fékrendszer,nyereggel,még bőven használható betétekkel,csövekkel :15.000Ft Kománycsutkák :8000Ft Bal oldali tükör 4000Ft
Érd: bocskai19@freemail.hu
én azért egy ismerős által előbb licitálnék erre:
link
Elméletileg kell, de ha ráíratod a csomagra, hogy ajándék, akkor nem.....
Szerintetek kell valami vamot vizetni ha USA-bol rendelek? Talaltam egy kormany magasito szettet egesz jo aron: link
Jó, rendben! Hófehér!
Basszus baj volt a motorommal... egyenetlenül járt és nem, pörgött 4-5ezernél jobban és hatalmas lángcsóvák jöttek ki a kipuffogóból, meg tök csúnya hangja is volt. Azt hittem beszart a gép, mire megnéztem a vezetékeket és láttam, h a km óra jeladó nincs bedugva, nem gondltam volna, h ez a baja hisz nem is ment a motor alapjáraton indítottam el, de mégis kell neki mert utána meggyógyult Szóval ilyennel ne szopjatok be majd, én azt hittem nagy baja van a gépnek már
Fehér lenne mindenképp.A fehérhez is kell színkód?Nem elég ha azt mondom, h fehér?

Legyen annyira fehér, amennyire egy friss hó.

A hónak viszont nem tudom a színkódját
Sziasztok! Nekem Bering Chrome cordura dzsekim van és csak jót tudok róla mondani! Nem fúj át a szél, melegen tart és kényelmes. Ja, és estem is benne 90-el. Horzsolásokkal megúsztam, ami nem utolsó szempont.
Hali! Igen! fehér alapszínben 10K Festve 14K De a festés elég macerás! Hiába küldesz színkódot az nem bizti hogy olyan lesz! Ezért kellene színminta! Egyébként a fehér alapszínüt is festeni kell! Ez csak egy réteg gyanta! Un. gél!
Megtennéd, hogy jelzel, ha befut valami baba 150-es?
Szia, én értelek, meg azt is tudom, hogy a minőség az mégiscsak minőség. Nekem nincs textil cuccom. Van egy bőrkabát, aminek valamennyire (nem túl vastag pulcsival) alá tudok öltözni. van nyakmelegítő izé, meg maszk. HH aláöltöző. Lentebb :) "motoros farmer" gatyám van, az elcsúszkálós térdprotektorait kiszedtem, külön térdvédőt használok alatta. Ennek a gatyának van egy vízálló bélése, ami szélálló is, de sajna pont a tökeimnél nincs védelem :). Nagy hidegekben én már nem túrázok, max melóba megyek motoron, az pedig közel van itthonhoz. Szóval kihúzom ezzel a ruházattal...
Én még talán összeszedek némi Km.Mondjuk vezetni nem fogok megtanulni amilyen kutyaütő vagyok de legalább némileg élvezem.
Az a 6600 pénz nem nagy érvágás most még.Bár baleset után lehet az lenne.
A baleset után kivontam, mert akkor úgy volt, h eladom így és nem motorozok többet... Azóta változtak a dolgok Ismét tökéletes a vas, csak márc 2-án helyeződik vissza forgalomba automatikusan. De logikusan gondolkozva 1800-ftért nem helyezem vissza és most már tényleg jönnek a szar idők, + biztosítást is fizethetem + ismét elbaszom az összes pénzem benzinre A végeredmény, h letakarom a fűtött garázsba és téli álomba ringatom szegényt
Ne vonasd ki.