Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

spricnis :) K3
1000-hez van de 650 -hez is tudok! Melyik évjárat?
és ekeidom? (650-re, nem 1000-re)
Nálam max 2-3 nap és megvan!
Van hátsósárvédőm is 10K ért!
hali! ilyen integált hátsó lámpára gondolsz, ami féklámpa és index egyszerre? abba nem köt bele a rendőr?
figyi Neked miféle kormányod van?
úgyértem milyen széles? (a rendes N-es kormány kb 65 centi ahogy méretem).
Sanyinál derült ki h az enyémet az x-bike-os tanács ellenére sem lehet akkorára visszavágni h gyári szélességű legyen, mert akkor az egyenes részen nem férnek el a kezelőszervek... rosszul választottam + hallgattam az eladóra (örök hiba)
grrrrrrr
Az indexes hátsó lámpával amit én tok hozni meglett volna 25500.- ból.
ha más cuccok is érdekelnek, javaslom a továbblépést onnan a motoevolution-ra...Ott kiválasztod, g Sv1000 meg az évjáratot aztán átnézed, h mi kapható/tetszik

A Szabiék nemtom kivel állnak kapcsolatban, de a lényeg, h ezeket meg tudják szerezni (vmi magyar emberrel beszélt, mikor az én általam keresett termékről kérdezősködtem)
Geri:

undertail

index-el együtt kb. 50k...Ezé is üt meg a guta, h most lett belinkelve 8.5k-ért...Mind1, leszarom...

Egyébként a szállítási idő 2-3hét, Borsay Szabi boltja foglalkozik vele (Xbájk:)
bakkerfaszom ááááááááá már megrendeltem hétfőn

k****a életbe...

ez pedig nagyon jó ár...
8500 Ft nálam az undertail!
Sziasztok,
Nincs valakinek elfekvőben főkuplung munkahengere, vagy mianeve ami a kormányon van...
szeva zsékettő

tudnál valami linket küldeni arról az undertail-ről?

engem is érdekel. Ár? szállítási határidő? stb..

THX!
köszi szépen
See all details a képernyő közepén apró betűvel.Ha rákattintasz jön egy másik képernyő kiírja hogy mewnnyi a posta.De a 60-70%-a csak UK be postázik így szerencse is kell hogy vegye a fáradságot az eladó a nemzetközi postára.
E-bayen ha eljuttatásnál beírod az országot, kiírja a díjat.
Hello!
nem tudja valaki hogy, ha e bay-ről rendelek pl.idomszettet, akkor kb mennyi postaköltségre számoljak?
köszi
Szia!
Ajánlom figyelmedbe az svmedia pont hu oldalt :) Itt megtalálod a karbantartási táblázatot.
Olajat és egyebeket itt tudod megnézni: motoralkatresz pont eu.
Sziasztok!
Angol ebay-ről rendelhető SV-cuccok januári szállítással!
e-mail: ebaysv@citromail.hu
tel: 06 70 292 46 59
Hát ja kész lehúzás a motorozás...minden drága rajtunk sokan gazdagszanak...manapság luxus motort tartani az árak is olyanok...én meg ne szóljak semmit olasz géppel.
köszi!

Az első linkről való érkezik 36k-ért (natúr idom, de télen úgyis le lesz fújva Audi-fehérre ) és 14k az index...11k az első

Pár bizbasz vacak, amit pár csingcsung legyárt 500forintos havi fizetésért 1000 darabot per hó...Azt mire idekerül, négyzetre emelik amit megszoroztak kettővel, me' fizess ha motorod van .

Ettől függetlenül
olajcsere előtte vagy utána: szvsz tökmindegy. pár hónapról van szó, és modern olajokról van szó. gyakran novemberben is lehet menni és márciusban megint előveheted. tudományos szempontból persze, létezik az olaj savasodása, ülepedése meg mittudomén mije... gyakorlatban én nem foglalkoznék ezzel.

szervizintervallum hatezrenként.