Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Robival szokás.Idomok nélkül.Jégpályán, befagyott tavon.Van verseny is belőle.Asszem a kakucsos robibajnokságosok csinálják.Jó buli az tuti.
Esetleg egy Sámsonnal megcsinálnám.
Lehet.Kell két kopott gumi egy vödör 4x30-as tescos facsavar egy akkus csavarozó és egy belső.Meg elszántság.
Télen nem kell motorozni.
én se, de ez a jövő
Oszt az minek?
Lehet felpróbálok egy cross kézvédőt.Ha beválik jó amúgymeg pihi a hidegben és kocsi.
gondolod ezek közül valamelyik..

Máskülönben a közetkező kérdésem az lesz, h

A bigmachez jár ajándék szívószál

Markolatfűtése van innen valakinek?Milyet rakott fel, mik a tapsaztalatok vele télen?
Nem jó ezekben nem vagyok perfekt.
népszerűbb szakok 2009ben: (forrás OM)

Adótanácsaló
Színesfém értékbecslő
Uzsorafejszámoló
Offshore gründer
EUpénzek pályázatíró...
Minek tanulsz?
Nem gyártják.Pohos túramackó lehet.Nem teccik.Vegyél tuonot factoryban odabasznak az arany futómű cuccok.
Vélemény?
Aki ismeri mondjon róla pár szót.
Sziasztok.
Lehet ilyenre cserélem a vasat ha egyszer kijön a határozat, és csenget a biztosító.
link
Ja van! Rohadni a suliban!
Amper... Talán Volt...

Egyébként 14 +-1V a normális...
Szerintem max 2 nap.
Bud: mindenképp csörgök!

Ha itt mégsem lesz semmilyen gurulás.Szombatra van már terved?Délutánra gondolok...Visegrád, mondjuk Szt.Lacin át?
Értem. Mennyi lehet a kiszállítási idő? (Békés megyében lakok)
Rámértünk egy ugyanolyan SV-re ami a motorszerelő haveromé, neki stabil 12-13 Amper. Az enyém meg felkúszik 16 fölé. Egy aksimat már kinyírta
Gyári suzuki, nem ilyen román,lengyel utángyártott sz@r.
Az mit jelent, hogy túltölti? Mennyi a töltőfeszültség?
És ez a bontott jó lehet? Mert én 2-3 hete vettem egy újat 8.000-ért és az is túltölti az aksimat. Akkor ez 10.00-ért miben lehet másabb?
10.000 forint.
Bocs, hogy beleszólok, de a hyo és az SV fesszabályzója ugyanaz. Amikor az enyém elszállt, akkor Pesten egy Kelly Family nevű cégtől rendeltük meg, mert a gyári 30 fölött volt. 13500 Ft-ért küldtek egy univerzális 3 fázisú szabályzót, aminek van még egy plussz pozitív és negatív kivezetése is. Annyit kell csinálni, hogy a régi szabályzóról át kell forrasztani a csatlakozót.
Azért ha lesz csörögj rám!