Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont így :)
Ja flexel.Óvatosan.Majd a láncot szerelőszerszámmal végteleníteni.Vidd el sanyiékhoz.Jó áron van a lánc és fel is pattintják.
Le kell venni a régit, és felrakni az újat.
Sziasztok!
Megmondaná valaki SV-n hogyan kell láncot cserélni? Köszi:)
igen nagyon fémes hangja van, sportkipuff van rajta de a kopogás sokkal hangosab. Olaj mindig volt benne, jó és mindig friss.
Elviszem a szervizbe, megláttom mi lesz a baja.
Ha fémes csattogós a hangja 2 dolog lehet.
Szelephézag , dugattyúcsapszeg.
70% 30%
Szia.
Nem értek a motorkerékpár motorösszeszereléséhez, csak az autók, tgk hoz.Ha beleütne a dugattyú a hengerfejbe kb addig működne migy 1 szer felér a sürítési ponthoz.Ott lenne vége, Hengerfej csavar szakad, dugó törik, hajtókar hajlik, és sorolhatnám.Szerintem csak szelephézag baja van.Beállítási probléma.
Ajajj,az nagyon messze van tőlem!Mindenféleképpen mutasd meg egy hozzáértőnek!Ha nagyon hangos fémes hangja van akkor ott gyanítom nagy baj van,bár ne legyen igazam!
Helyileg nyirbátor köryékén. A hátsó hengernek a fenti részéröl jön a kopogás mintha a dugattyú beleütne a hengerfelybe.
Sokminden lehet!Élőben kellene hallani!Helyileg hol vagy?
csatahajó izlések és pofonok...
Sziasztok, Edwárd a nevem. Van egy SV 650 (1999) egyböl el kezdet kopogni a hátso hengernél, nagyon hangos. Mi lehet a baja?
Tudtok segiteni?
Megnéztem pontosan. 50 euro :)
Majdnem 20-ba kerül, de kérdezd meg tőle, hátha tud olcsóbban...
Tudom, mert koszos lesz

Ameddig nem fagy le az ember, addig menni kell...

A motorozz.hu-n van egy szilveszteri csapatás, ha valakit érdekel, már elég sokan vagyunk rá
ezt a Saitot nagyon dícsérik.Mennyi lenne az annyi?Sanyi szerelné, mert úgyis mindent ő csinál a mocimon
Ezzel lehet télen is hasítani, de sajna nem a latyakos magyar utakon
Lehet benne valami!
Itt egy faja jégguma
Ja! Ahogy a mondás mondja: "TANULT EMBERNEK PÁRJA NINCS!" Ezért vagyok egyedül amióta lelécelt a nejem!
Jóaz!
AZ! Kurvára!
Biztos izgi.
Biztonságtechnikai mérnők! Azon belül tűzvédelem!
Van. Saito II. Kényelmes, megbízható, sokat ér.