Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Egy saccolós árat tudsz mondani, hogy kb mennyi lehet?
Szia! Bontott van.... 06-20-9472-370
Motorzsenik !
Csak kéne nekem egy fesz.szabályzó. Tudna nekem ajánlani valaki valamit?
Azé a TL-1000R hangja minden V2-st odab**z..

Van egy hangfájlom, pár oldallal korábban raktam ide fel, hallgasd meg

na az a V2 hang az etalon...

Utcában lévő srácnak volt...Acra nyitott rendszerrel...Mikor beindította, csorgott a nyálam
Most akkor mi van a 27-i motor Dobogókős gurulással?
Lesz, nem lesz?
Nagy a csönd:-S
Kár pedig 800ba odaadtam volna... ha esetleg meggondolod magad szólj
A sor4 is ok végül is de a fene tudja.Mentem már sokféle mocival de a v2-esek valahogy mindíg jobban tetszettek.Emlékszem mikor még 2000-ben b-s jogsira jártam volt ott 1 srác aki 1 Tl-r el jött vizsgézni(ő nagymotorból)nemértettem miért dübörög alatta annyira a beton...Ma már tudom miért: 2
Semmi gond nincs a 4 hengerrel ha V-formátumú pl:rsv4
én a következő vasnak egy ezredes sv-t szeretnék. Vennék TL-t is de azok már igencsak korosak.De mivel még hiteles ember vagyok ezért jelenleg csak a becserélés jöhetne szóba.Ha lenne 1 jó ajánlat elgondolkodnék rajta.De ha nem lesz akkor hajtom a kis tesót még egy darabig.Végül is semmi bajom sincs vele ,nagyon szeretem, csak lehetne egy hangyányit erősebb.
Én megbocsátanám neki, hogy 2-vel több hengert növesztett.
Nézegetem énis őket, csak ott a hengerek számával van bajom A részemről motor vagy 1 vagy 2 hengeres
Nekem pillanatnyilag egy Honda Hornet jobban tetszene, de addig még sok víz lefolyik a Dunán.
Nekem is ha nem lesz biztosítós lóvé akkor megmarad és marad a 130 alatti tempó
Ma néztem vadonat új S-es SV-t szalonba 1.680.000ft. Azért az nem kevés. Használtba 1 milla körül vannak 2007esek 5-és 10e km között. ilyesmit akarok kifogni majd március körül
Nekem is hasonló a tervem, de még egy 2 évig biztos marad.
Mondjuk ez igaz... tényleg lehet ugyan az mind a kettő De ha megrendeltet akkor már mindegy Majd ha égetően kell akkor megveheted, annyira nem akarok megválni tőle, bár kétlem, h valaha is kelleni fog nekem A célom az, h megkapjam a biztosítási lóvét, és egy nem csővázas S-es SV-t akarok venni, mert sajna nekem nagyon nem tetszik, levisz a szél 130 felett a motorról. Többet nem lesz olyan motorom amin nincs fejidom
Elvileg ugyanaz, már megrendeltem az újat, de elférne tartalékba...
A jobbos igen, kb 2 órával ezelőtt vettem le a gépről és raktam fel a kis tökröket. De neked balos kell nem? Az pont el van törve... letörött a műanyag tőbe a krómozott rúdról. Kell valamelyik?
A tükör megvan még?
ÁÁÁ nagyon enyhe a hupli benne. Bár gondolkozom erősen az ezüst színű felnin, mert ez a grafit annyira nem tetszik. De pénztárca azt mondja, maradjon a gyári :D
Szia! Ne haragudj, azért nem írtam mert közbe szólt a pénztárcám, és ezért valószínűleg kicsit más megoldás lesz a motor vásárlás! Ne haragudj, és sok szerencsét az eladáshoz
A festés sérülni fog?
Igen igen... a felni bal oldala egy 5-6 centis szakaszon ver olyan 2mm-rt sajna. De a gumit már le is vetettem, holnap reggel megy görgőzni és du. már kész is lesz. Igazából nagyon picit ver, ha eladnám meg se csináltatnám, de fenetudja mi lesz vele még. Eddig megvettem minden gyári cuccot bontva hozzá, ezen az 5ezresen már nem spórolok és tudom, h mindene jó lesz
A felnit is nézd ám meg!
Ha a tengely ilyen állapotban van, lehet, hogy görgőzni kell a kereket.
Oks,ha majd érdekel valamikor szólj rám..
Ja egy kipufogós valószínű.Majd ha oda kerül a sor.Egyenlőre tapogatózom.