Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Most lesz a 24ezres szerviz"
:)
Egész pontosan 23109.
Mennyi a Km?
Köszi a választ!
Igazából nem vagyok otthon a szerelés témában, sajnos nincs rá felszerelésem, de szeretném tudni mi hogy működik, már csak azért is hogy a szervizben ne kúrjanak át. Most lesz a 24ezres szerviz (frpeter, visszaolvastam, veled beszéltem a kart,olajat,gyertyát, majd visszatérünk rá). Elvileg a gyári lánc van rajta, de még tudom húzni, így ne, lötyög. Nem tudom ez mennyire egészséges neki, nehezíti a dolgot hogy eladnám a motort, így is most kapott gummát, lesz egy friss szervize, plusz lánccserével már 60ezernél járok. Nem azért, másnak minek csináljam meg a motort? (nem, nem szarul adom át, ezért vettem rá a gumit is, bár használt, de a 3,3mm mégiscsak több mint az 1mm).

Szóval. nagyon muszáj nekem még az a lánccsere is?:)
Van.A fűtészerelők eltakarodta.És mekkora mocskot hagytak.
Nem is Holnap pl vasárnap és nincs még program
Nem csak elfoglat.És minden tali szombaton van.
Rossz vevő vagy
.Megnyugodtam talán 4 év múlva esedékes lesz a csere.
Szerencsére elmegy az 25-öt is :)
Amúgy énis sok mindent megcsinálok itthon, de láncszetthez spec se légkulcsom se nittelőm. Meg ezt ha sikerült szarul összeütni akkor elég drága lehet.
SV-nek ha 20e-ret elmegy a lánca akkor 120e nél jön vissza az ára.Nem hinném hogy a 2-3-ik tulajnál lesz addigra a motor.Utcai használatra felesleges beruházás.Versenyre más.
Ok, az már más tészta... :)
6 X 3500? ja és a barátomnak mikor versenyen van.
1 edzés , verseny = 2 lánc csere.
1 idény alatt 10-12 verseny = 20-24 x 3500 =?
Mondjuk mi nagyiparba cseréljük ha verseny van, nincs nagy költségvetésü szervizhátér
Az is lehetséges.
Egyértelmű.Jó ha 6 év alatt bejön a cucc ára és még jó köszos is leszek vele.Meg az sem biztos hogy jól megcsinálja az ember.Ha túlhúzza szoros lesz ha nem akkor lötyög ha meg féloldalas akkor sem jó.Felesleges evvel tökölni.Olajcsere még megy otthon de a többi.
Hajtókarcsapágy? Sajnos nem lehetetlen....
3500 egy lánccsere. Lehet számolni hogy mennyi mire behozza az árát. De jó hogy mindenki megcsinál mindent otthon. Csak azt nem értem akkor a 16 ezret miért sajnálja valaki láncra, mikor megvesz egy szerelőt 15-ért, ami soha se hozza be az árát :)
CSakhogy az eladók szerint ez csak bontásra alkalmas. Mike egy másik fórumról vett ilyet, össze is nyomta vele a láncot, de megszenvedett vele. Én az Imet hungaronál vettem, hasonló árba, elvileg azzal össze is lehet cserelni, ha kicseréled a csavarját, azzal is megszenvedtem. Ami direkt összeszerelésre jó, az sajnos 25-30 e.
Mai nap termése 400,7 km !
Naggyon jóóó volt!
Láncszerelő
link
Régi lánc láncszem záróját szétszeded, majd beleakasztod az ujj láncszembe és áthúzod vele üres seb fokozatba.Majd leakasztod a régit, összeakasztod az ujj láncot.Elötte feszítőket visszaállítod.Majd ha a lánc nagyon nagy, kivágsz belőle 1 szemet.Flex el megcsissz a kötőtüske, és szerszámmal kitolod.
Mennyi km van a mociba?Ha kb 20000 fele akkor szerintem kerekeket is cserélj.Minden lánckerék együtt kopik a láncal.Jó munkát.cca 30 perc
Nincs kizárva, de ha tőlem veszed, olcsón fel is tesszük ;)
Sziasztok!
Van pár eladó SV1000 cuccom!
Ki mit ad érte....
e-mail:bocskai19@freemail.hu
Úgyis kell mennem pestre egyszer, kuplungkar+olaj+gyertya kombóért, vissza kell majd olvasnom, de frpeter mintha épp veled beszéltem volna. Mondjuk a lánc még bírja. Csak érdekelt hogyan kell:)
Ja bocs Szombathely.Akkor küldik a láncot postán és felrakod csak kell kérni valamelyik havertől szerszámot hozzá.
Lánckerekeket mindenképp cserélni kell és a légkulcs megkönnyíti az életed.