Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldtem mailt és felvettelek msn-en.
Fulesman! Kérhetek egy email címet? :) szeretnék vmit kérdezni!
Vagy irj rám Te ha nemakard kiirni a címedet: laci.rede@hotmail.com
köszönöm! hali!
160 as van rajt alapból gondolom nemvészes egy szezont lemotorozni 150 essel... azt tudok olcsón..jó lesz majd megírom hogy milyen!
170-es helyére nem tennék 150-est, min 160-as illene oda.
de mindenki olyan gumán gurul ami szimpi neki és biztonságosnak érzi.
Nem akarok túlozni de nem kicsit van tele kessel,egy KFT tulajdonosa immár cca 14 éve.
Nem akarom megnevezni a céget de Vashulladékátvevőhely.
Szerintem ennyi elég is.Ja és nem "roma" bár nincs velük semmi bajunk, mert belőlük élünk.Ők a legnagyobb beszállítóink.
Üvd! lerugtam a gimimat..eddig 170 es volt fenn tudok most egy 150 est elmegy az azér rajta? nemkicsi?
Vagy csak tele van lével...
Igaz! És hiába mondja Ákosunk, sztm tipikusan lány motor! Nekem külsőre ilyen benyomást kelt! Ettől még lehet jó csak..., mondom nekem!
Jó a bemutatkozó szöveged
Az enyémet viheted, és még alkudhatsz is
Jóaz! Én már kezdem megszokni!
Az szép és jó, hogy a GS 500 helyére pozicionálták, de akkor az árat sem kellet volna ennyire eltúlozni!
Szevasztok! Sv 650 n -est keresek megvételre 700 000ft ig 06 20 352 6461
Szia, 58 rugó körül van a pár.
Úgy kezdődik a teszt, h forgalom elől elzárt területen vették fel Hát egy ilyen helyet nem láttam, mert csak közút volt végig benne falukon keresztül. Ebknt sztem nem olyan szép motor... nem tetszik a váza, olyan mint a régi csővázas, de túl vékonyak azok a csövek. Nem sugall olyan nagy erőt mint az elődei, sztem
Continental Road Attacot is árulsz? 120/60 17, 160/60 17 mértben? Ára? Engem csak új érdekell.

Ebben a slic dologban egyetértek... Aki isteníti, az vélhetően nem megy messzebb otthonról 80-100 km-nél, és nem megy ha nem tiszta szikrázó az idő, mert egyszer próbálná meg esőben, vagy 10-12 fokos nyálkás időben...
Szerintem elfogulatlanul nézve nem csúnya, nem rossz.

Viszont SV-s szemmel nézve: nem az eredeti SV formatervének továbbgondolása, hanem annak beáldozása valami MÁSért... szerintem legtöbbünknek ezért nem tetszik.
Valaki olvasta már a Gladius tesztet?
Most ugyanarról a gépről írnak ami a képeken van vagy másikról?
Mert állítólag mindenkinek tetszett a formaterv és hótt szép meg jó minden és tiszta habostorta az egész.
Amúgy szegény tesztelősrác mindíg így toporog vagy nem hagyta valaki kimenni?
hát figy, 7végénte ráérek igazság szerint. Szerintem most 7végén valamelyik nap, vagy jövöhétvégén valamelyik nap, jó lehet Az a baj h 7közben nulla időm van, pláne hogy egy ideig egyedül viszem a boltot. De ha a 7vége neked megfelel, akkor szereztél egy utitársat
Sziasztok!

Eladó 650-es ismét. Aki nem vette meg múlt héten már is keresett egy százast rajta.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Megint nem volt időm átugrani!De valamelyik nap megyek érte Békéscsabára,vontatva lessz úgyhogy elég unalmas lenne az út egyedül,nincs kedved velem lejönni?
Pluszban nem is legális, de ez már másik történet... Ha vágott, ha nem, nem E-s.
Pályagumi elmegy utcára, de a slick nem ugyanaz. Ha ő üzemmelegen tudja tartani vagy egyáltalán fel tudja melegíteni addig, akkor ügyes srác :)
Amit tudok hogy a Főnököm Ducati Desmo rr el amit már nem használ pályán felteszi az R6 jára.Lehetséges tudja mit csinál.
A Desmo rr je 2006 os MotoGp a kiadott 1500 ból az egyik, az R6 ja meg Rossi replika.
Ha felteszi a pályagumit és utcán használja csak tudja mit is csinál, gondolom nem fog nekem és a motorozós alkalmazottjainak rossz tanácsot adni.
Köszi!