Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téli tárolás én egy rendetlen ember vagyok.Telitank+emelő és 2 hetente beindítás meg ha nincs hideg egy kör.

Szervízintervallum SVmedián fenn van olajok és szervízanyagok meg Frpéternél kérdezd elad jó áron ami kell mindent neked.
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem!
Mi a legideálisabb motorolaj egy 2001-es sv650-eshez?
Hány liter kell bele illeve a szűrő milyen legyen?
Jön a tél sajnos és vége a motorszezonnak lassan.
Mik a kötelező karbantartási dolgok a motoron?
Teletankal vagy üresen?
Olajcsere tél elött vagy után?
Most 23ezer van benne.
Nagy Szervíz időszakok mikor vannak?
Köszönöm válaszotokat!
sziasztok!
Vigyázzatok magatokra!
Biztos hogy a közelben lévő nagyobb városban van autóhűtős.Még lekapni sem egy ördöngős meló de viheted általában hozzájuk motorral együtt.Simán szokták javítani a sérüléseket.
Helló!
Köszönöm szépen a választ!Sajna én az alföldön lakom,de valahogy majd megoldom!külsőre semmi nem látszik a hűtőn!az oldalánál csöpög, ahol a tartály találkozik magával a hűtővel!
Mégegyszer köszi a választ!
Sajnos a galéria költözés közben megsérült, és eltűnt az egész képanyag. Aki csinálta a fórumot azóta eltűnt, és mivel eléggé átírta az egészet nem tudtuk megcsinálni sajnos :(
Ilyen indexes hátsó lámpafélét láttam 17e körül ha ez a vágyad.
Hello,
Nekem is kilyukadt a hutom egy csuszas utan....viszont nekem spriccelt a viz belole es igy is javithato volt. Szoval a tied is biztos javithato.
Ha Pesten vagy a kornyeken laksz tudok egy jo szervizt, ahol megcsinaljak. Itt a forumon keresd TSanyit!
FrPeti: miért nem tudok személyes albumot létrehozni az svmédián?Asszongya, h nincs jogosultságom

Kááár...

a tuningosoknak üzenem: nálam hó végén (okt.) jön az ermax-os undertail fehér indexekkel hátra,előre:)

A hátsólámpa fehérre cserélésén még filózom:)
sziasztok!most vettem egy sv 1000s-et!csúsztak vele,s úgy néz ki,h.a hűtő is valahol megsérült!Nem lehet olyan nagy,mert csak csöpög!az lenne a kérdésem,h.tud-e valaki egy jó javítási módot,vagy ilyesmit?előre is köszönöm!
Hát reméljük ilyen dolgok azért nem kellenek nekünk
Hello mindenkinek !
sv 650 blokkalkatrészeimtől olcsón megválnék
Pl.:váltó, önindító, hengerek, dugók, hengerfejek...stb
0-24 hívhattok : 06-70/310-61-58
SV 1000 kormánycsutkák eladók!
10.000Ft
Elméletileg lehet rossz az óra, vagy sérült a kábel, de általában a jeladó.
És más hibaforrás lehet még a km-órám nem mérésével kapcsolatban?
Az első keréknél bal oldalon van a jeladó. Az szokott tönkremenni...
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a 2003-as SV650-emnek a digitális km-órája miért nem méri a sebességet, így a megtett km-eket sem? 24000km van a motorban, nincs széthajtva, vigyázott rá az előző tulaja. Két hete vettem a VAS-at, mentem vele 1100km már, és most hétvégén adta fel a km-óra. Legyetek szívesek és segítsetek a probléma feltárásában. Valaki egyébként járt már így? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! Széles utat: Big Leslie
Megnézetem a 3 sárga vezetéket. Azt mondták hogy azokra kell rámérni.Alapjáraton 20 Volt háromezres fordulaton meg 50-60 Voltnak kell lennie. Elvileg !
Örülnék neki. Köszi
Láttam már. Majdnem a falnak mentem...
Meg kell nézni a csatiját, biztos jó rá valamelyik.
Ja kérdezzem meg a kistarcsaiakat.Lehet lenne nekik vagy tudnak valami megoldást.
Lehet kapni.Csak elsírod magad az árán.
Helló. Felhívtam a bontós srácot, azt mondta, hogy nincs fesz.szabályzója, csak 2003 utáni SV-re. Há' mostan honnana pecsábul szerezzek? Nálunk a Békéscsabai Suzuki motorboltban azt mondták, hogy nem lehet már hozzá szabályzót kapni.
Mondom: Hülye vagy csávó ?! Ne mérgelj fel...
csütörtökön viszem Sanyihoz :-)