Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló nem írtál h esetleg megnéznéd, nem érdekel már a motor?
Sztem kizárt.
Tavaly még volt pár, de idén szerintem sehol. Nem teljesíti az euro3-at így elvileg nem is helyezhető újonnan forgalomba. Viszont van 1-2 szép példány használtan és mostanság eléggé leesett az áruk.
Sziasztok! Néztem már pár gépet, többek közt innét is egy használtat, de azon gondolkodtam hogy szerintetek lehet még kapni 0km-es 1000-es sv-t valahol?
Nekem meg az ebay.it beirva cagiva raptor a szomorkodós webodalam mindíg látok sokmindent ami árán kerekedik a szemem aki árulja a törött gépet szerintem nem nézte hogy mennyit érne még így is...na de egy márkatárson lehet segít...én még csak gondolkodóban vagyok vele...
Lehet akkor még azzal jobban is jársz mert van rá dob is egyből..igaz át kell fordítani...de gondolom neked nem okoz gondot...legalábbis az eddigi hozzászólásaidból leszűrve
Na így megvan.Jó lesz elmentem.Bár most vateráztam egy suzuki félét ha halkan sunnyogok és nem reklámozom remélem a fórumról nem licitálnak egyesek túl akkor 12e körül meglenne horpadt dobbal.Azt megpróbálom átalakíttatni.Ha meglesz.De ez még téli terv.
Ezt írd a keresőbe ha nem adja be...

COLLETTORE SCARICO PER CAGIVA RAPTOR 1000 DEL 2001
Mi ez?
Ez ugyanaz mint a 650-é csak vastagabb a cső...de így nézne ki a leömlő...lehet nem is kellene faragni rajta...ja és kb ennyi a bontott ára...
http://cgi.ebay.it/collettore-...
Majd műszakin kiderül!
Tippet nagyon nem tudok adni mert nem igazán egyezik a motorunk.. az én régebbi N-es verziómba szinte semmi nem jó neked. De ha a 2 teló elment neked akkor az ott van ahogy frpéter is mondja Pomázon (én nem azokat vettem meg) szoval azok 40e ftba kerülnek a 2 komplett teló ami iszonyatosan nevetséges összeg. Azt akkor is meg kellene venni, ha nem sérült a teló még, mert 80 alatt nem fogsz találni 2 telót, de ha jólemlékszem elgörbült a tied is. Az a hirdetést racing bazáron láttam. Ebknt meg ilyen 2003 utáni SV-khez csomó alkatrész van bontokba...
Adsz 1-2 tippet merre induljak majd el alkatrészt venni hogy olcsó árban maradjak? fulesman@citromail.hu ra írj linkeket, vagy ide csak ha elszalad a fórum, nem biztos hogy megtalálom.Köszi.Amugy ténleg olcsó áron beszereztél mindent.
Szia.
Én láttam vagy itt az apróba vagy valamelyik másik árudába 12-14 ezer között, nem is egy teljesen karcmenteset.Amúgy meg ha bántja a szemed a horpi, rá kell húzni egy Karbon csövet.Még jól is mutat.Ha a fület leszedik róla, átfordítják úgy sem lesz teljesen polír fénye, törni fog a fény rajta.
Keresgélj a Karbonos fórumba borítócsövet rá.
A telók a pomázi szomszédomtól vannak? :p
a mocidat már ezerszer megcsodáltam nem piskóta

A törvény szerint minden átfújásnál kell forgalmicsere?Vagy van egy bizonyos tűréshatár?
Most jöttem meg alkatrészvásárlásból 2 komplett teló!, a törött műszarfalamhoz az összes alkatrész, hűtő!, 1 lámpatartó és egy index, illetve egy fékpedáltartó összesen 82E ft volt. Ez pont az az ár ahol csak a 2 telót kapom meg... szóval nem szabad elkapkodni a vásárlást, utána kell nézni 100 helyen. Most úgynézki 91e ftból megállt az egész javítási költség, és mindenből gyári cucc ment rá vissza. A biztosító 630at fog adni ha lezárul a nyomozás
Jaaaa egy fékkar kell még, de csak következő hónapba
Már "csak" 135-ért adják a Berik kétrészeseket, vajon lesz még ez lejjebb is?
Csak egy horpadt gyári beütöd vaterán hogy sv 650 oszt ott van.Az ára fogott meg de lesz ez feljebb is bár remélem nem.Mókoltatni kell a leömlőn és a dobot átfordítani meg egy lemezt ráhúzni hogy legyen pofája oszt csá.Megvan a válságtuningkipuff.
dobd ide a linket, ne kelljen keresgetnem.
meglesem, de nem licitálok tuti
Pedig jó lenne.Nagyon megirigyeltem Odzsee-tól azokat a csini dobokat.Bár én olcsóbb sufnisat szeretnék két gyárival egyenlőre de az enyémet nem szeretném bántani.Jó lenne valami jóárasított cuccot beszerválni.
Nehogymá neked is dupla dobos legyen!
Grrrrrrrr.
Na mingyá ráliccantok arra a kipuffra!
2 pár féktárcsát keresek, lehetőleg olcsón (használt).
1. Suzuki SV 650S 2003: 290 mm, 69 mm, furatok 5x8,5.
2. Suzuki SV 1000S 2003: 310 mm, 69 mm, furatok 5x8,5.