Ja, először mondták is faternak mikor megnézte egy sv1000s srác, hogy a hátsót cseréljem. Gondolta a bánat. :-( Úgy voltam vele még egy kicsit koptatom, ebben a szezonban.
Hát le kellett volna cserélni.olcsóbb lett volna mint most.
Volt már itt is róla szó.Nekem hál istennek nem volt hozzá szerencsém.Köszönettel az előző tulajnak aki még a kereskedésben ledobta.Majd sanyinak.A pályás race attack ronda mint az ördög öregannya.De még semelyik kanyarban nem csúsztam meg. Vagy csak mert nem feszegettem a határt a biciklis stílussal.
Lámpám a műanyag rögzítésnél sérült, javítható. De, ha esetleg találok sértetlent mégjobb lenne! :-)
Belső műanyagnak pedig a bal szélén az a kis vékony rész ment el, az is kis dolog végülis.
Bontottan nehéz lesz most ebben a hónapban 3-4-en dobták el a motort és mind ezeket keresik.Egy javított lámpám van de javított és adok mellé kapcsolt árukánt egy óra körüli idomot.A lámpa foncsorán sérülés van de megoldotta a javító és 25e a kettő együtt.Az óra idom nem szép de használható.pici alku belefér.
Azt a kibeaxott jó életbe.Tudtam én hogy az a vén Oszamu Szuzuki bácsi az alkatrészen hozza be az árát a motornak.
Nekem a kinyai másolat volt párban 6-7e körül.Mi van abban a tükörben kamera meg LCD panel?
Válság van vagy mi a kurvaélet!?
Fekete angol.
Volt már itt is róla szó.Nekem hál istennek nem volt hozzá szerencsém.Köszönettel az előző tulajnak aki még a kereskedésben ledobta.Majd sanyinak.A pályás race attack ronda mint az ördög öregannya.De még semelyik kanyarban nem csúsztam meg. Vagy csak mert nem feszegettem a határt a biciklis stílussal.
Ui. Gyári hátsó nem tapadt be egy balosba... ÍJ
Belső műanyagnak pedig a bal szélén az a kis vékony rész ment el, az is kis dolog végülis.
- fejidom (lehetőleg fekete)
- belső műszerfalborító műanyag (esetleg)
- fejidom konzol (esetleg)
- hűtő
- hátsó váznyúlvány (esetleg)
- bal index
- bal tükör
- lámpa (esetleg)
Bár ez olyan kézenfekő hogy........
Segítségeteket szeretném kérni 2005-ös évjáratú SV650S alkatrészek felől. Hol tudnék kapni bármit is hozzá...
E-mailben várnék választ: nahlichnorbert@gmail.com
Köszönöm,
N.
Nekem a kinyai másolat volt párban 6-7e körül.Mi van abban a tükörben kamera meg LCD panel?
Sikerült javítani?