Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én angolból ezt hesszölöm!
Jaja marad az SV még sokáig.Addigra ennek lemegy az ára és jóárasítva beújítom őnaccságát.
Én is egy angol gépre vagyok ráizgulva, de egy darabig SV!
Válság van vagy mi a kurvaélet!?
Jó volt a szombat.

Fekete angol.
Milyen angolra izgultál?
Nem olvasok vissza mert nem érek rá! De milyen volt a szombat?
Ja, először mondták is faternak mikor megnézte egy sv1000s srác, hogy a hátsót cseréljem. Gondolta a bánat. :-( Úgy voltam vele még egy kicsit koptatom, ebben a szezonban.
Hát le kellett volna cserélni.olcsóbb lett volna mint most.
Volt már itt is róla szó.Nekem hál istennek nem volt hozzá szerencsém.Köszönettel az előző tulajnak aki még a kereskedésben ledobta.Majd sanyinak.A pályás race attack ronda mint az ördög öregannya.De még semelyik kanyarban nem csúsztam meg. Vagy csak mert nem feszegettem a határt a biciklis stílussal.
Köszönöm.

Ui. Gyári hátsó nem tapadt be egy balosba... ÍJ
Akkor a sugo motors a te embered most bontottak pár SV-t.
Lámpám a műanyag rögzítésnél sérült, javítható. De, ha esetleg találok sértetlent mégjobb lenne! :-)
Belső műanyagnak pedig a bal szélén az a kis vékony rész ment el, az is kis dolog végülis.
Bontottan nehéz lesz most ebben a hónapban 3-4-en dobták el a motort és mind ezeket keresik.Egy javított lámpám van de javított és adok mellé kapcsolt árukánt egy óra körüli idomot.A lámpa foncsorán sérülés van de megoldotta a javító és 25e a kettő együtt.Az óra idom nem szép de használható.pici alku belefér.
Egyelőre bontott alkatrészekben gondolkodom... :-)
- fejidom (lehetőleg fekete)
- belső műszerfalborító műanyag (esetleg)
- fejidom konzol (esetleg)
- hűtő
- hátsó váznyúlvány (esetleg)
- bal index
- bal tükör
- lámpa (esetleg)
Félve jegyzem meg így hogy nem tudom mi kell.Márkakereskedésben kérdezted?
Bár ez olyan kézenfekő hogy........
Sziasztok,

Segítségeteket szeretném kérni 2005-ös évjáratú SV650S alkatrészek felől. Hol tudnék kapni bármit is hozzá...

E-mailben várnék választ: nahlichnorbert@gmail.com

Köszönöm,
N.
Azt még nem,de egyébként se vészes a tank,gyufaméregnyi helyen pattant le a festék!
A Spektrumon a motoros sisakokról megy egy film! Akit érdekel.
Drága csajszi ez az angol.Majd 4-5 év múlva.De majd szerelmet vallok neki egyszer.Most még jó ez a bugyikék.Csak le kéne csapni Suzuki bácsit.
Tavasszal cserélsz?
Ezekhez még nem volt szerencsém.Bár amúgy is most beizgultam egy angolra.
A Hondához, vagy a Yamahához képest még így is baráti.
Ja súlyom volt nekem is egy picit sérült meg egy vatta gyári.Igaz S-es de van.
Azt a kibeaxott jó életbe.Tudtam én hogy az a vén Oszamu Szuzuki bácsi az alkatrészen hozza be az árát a motornak.
Nekem a kinyai másolat volt párban 6-7e körül.Mi van abban a tükörben kamera meg LCD panel?
Még 1db DID 525VM2 X-ring 100LE 108-as lánc eladó (S-re való) most a bolti 25.000Ft helyett csak 20.000Ft. Hozzá a két gyári lánckerék 10.000Ft.
Nemrég mesélted hogy valami fűkaszás megrendezte a tankodat.
Sikerült javítani?