Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na rendben, csak már kezd a dolog átesni a másik oldalra. Minden kuka, csak a 3 henger a király. Naaaaaa, azért ne.
Dehogynem,de hat ha tetszik neki miert ne lenne? Tenyleg probalj ki egyet,eszmeletlen finoman lehet neki odakenni az iven! Jomagam meg egy 1050-est kostolnek meg.
Ezt mondom én is. Jó példa erre a gsr600 és sv650. Tök egyforma nyomaték, de 27 lóval több a gsr. Ebből egyenes arányos, hogy a gsr magasabb fordulaton adja le a nyomatékot, ezért is erősebb lóerőben. Viszont az sv "durvábbnak" hat, mivel hamarabb ébred az erő.
Nyomatekos csak szukebb fordulatszam tartomanyban. Bar ez is viszonylagos,sv1000 tol 4-9e kozott,bandit 5-10e kozott,az vegul is ugyanannyi,csak mas az attetelezes.
Idegesseg a mappingon,injektorterkepen mulik fokepp,meg hozzadadodik nyilvan a blokktipus jellegzetessege. Jo pelda volt erre egy 690sm,akrapovic rendszerrel+terkeppel roppant ezekeny volt a gazreakcioja,rakerult a gyari terkep egybol kisimult.
Tuti fasza a 3 henger. Szó se róla, de nem vagy egy kicsit elfogult a témában?
Amúgy meg mt09. Kb 5500nál jön a nyomaték fele. Nem villanymotor ez, hogy 2000nél megjön a nyomaték 80%a.
Nem is fogod.Csak ülj rá.
Mint mondtam hosszútávú tapasztalatom 675-el van amihez képest a 650-es SV egy kukoricadaráló és azonnal ment a levesbe.
Pedig ilyen papíron nincs különbség,de egy hornet,bandit,fz6,z750 stb szerint sem pedig mindet belöknéd az árokba ha mennél egy 675-el.
https://www.google.hu/search?q...

Mt09.
Nem látom azt a fene nagy különbséget.
Mentél vele ?
Ki mondta hogy nem mentem vele?
De te sem mentel vele, akkor honnan tudod hoy milyen ?
Alapból van a 3 hengernek egy telt nyomatékgörbéje,vagy is inkább alföldje mert nem is görbe lapos mint a síkság,gyakorlatilag 2000-12000-ig rendelkezésre áll a nyomaték 80-90%-a.Ez a blokk 847 köbcenti 87,5 Nm 8500-on.
Alapból tol mint a barom.
Ezt megfejelték hogy pörög is veszettül,és úgy van beállítva az egész mapping az ECU teljes karakterisztikáért felelős része hogy kis gázhúzásra gorombán meginduljon.
Ez fulljó egy hétvégi ereszdel a hajamra,tesztnapra,pályanapra,bár oda már nem biztos.
Embere és felhasználója válogatja hogy együtt tud e élni vele vagy nem.
Namost hosszú távon azért öngyi lehet ha mész a melóba reggel 7-kor és minden kátyun megugratva picit húzol a gázon és egykerékre áll,vagy bármilyen finoma húzod az utas akkoris vagy az életéért kapaszkodik nehogy leessen utánam meg 10 mp-enként lefejel.
Vezettem SV-t ezrest is ez nem volt meg benne.
De mint mondtam külalak nem,ezt meg vagy megszokod és élvezed vagy nem.
Tracert kisimították de meghagyták a karakter 80%-át.
Nem meggyőzni akarlak. Csak nem értem ezt a 3 henger kegyetlen ideges dolgot. Persze sokak szerint a v2 is azért király, mert nyomatékos, ami ugye nem igaz.
OK.
Meggyőztél,csak egy lusta napközis a tejivóversenyen.
Próbáld ki oszt ha jó jó ha nem nekem azis mindegy.
Na jó, de az elektromos gáz "idegeskedése", az nem egyenlő a blokk idegeskedésével. Ha egy sima bovdenes gáz útját megfeleznénk (közben persze a pillangó nyitna teljesen), az is ideges lenne (érzékeny), Szóval ez szerintem nem a 3 henger "érdeme".
Haveromnak van, 3.ban gazbol kerekre jon. Tenyleg ideges joszag de van rajta 3uzemmod.
Én mindent el tudok képzelni.
Mivel nem egy-két-három embernek volt vele gondja.Gyári ride-by-wire programfrissítés volt rajta emiatt.
valszeg benne volt a balfaszsága is az ipsének Valami HaJó-nevű illető volt,új gumik kihaénnem mit mondják megmutatom satöbbi is benne lehetett.
És egy sornégynek más a viselkedése.

szerintem próbáld ki és ha bejön felőlem.

Nekem a kinézete harmónikusabb a tracernek fejidommal.
A sima MT-nek túlhangsúlyos a blokkrész a többi meg semmi felállás ami nem jön át.
Most komolyan? El tudod képzelni, hogy az mt09 durvább mondjuk egy zx10r-nél? Balfasz volt az illető, összecsukta..............ennyi.
Pedig de,A ceglédi yamahánál valami tesztelő fazon elvitte egy gyors körre sisak nélkül és kórházba került emiatt.És szanaszét törte.
Nem próbáltam még én sem, de annak külön örülnék ha ideges lenne a verda. Ezres v2-nél csak nem durvább.
Tudtam :D megkapod hogy az egy szar mert nagyon ideges a gazreakcio... De meg eloben sem latott mt09et nemhogy probalta volna a mester :D
Inkább a Tracer,jobb a forma és használhatóbb a mindennapi életben,nem az idegbeteg boyracer verda.