Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ertelme a kiulesnek kozuton? Ertem a fizikajat,de engem lassit,meg kiulve kevesbe erzem a fektavot meg nagyon sok hely kell hozza az iven,csokken a mozgasterem.
Megetni a gyari betetet azert erdekes :D most a te motorodtol fuggetlenul. Ferodo hatso betetet konnyu megegetni na de gyari elso betetet megneztem volna hogy egette meg :D
nálam is ütné,de ez megvolt égetve tavaly osztrák hegyekben...azért csere...ideadta azt is...még volt rajta vagy 4mm ferodol...
kap fóliát...kideritem mennyibe kerül...
Uj betetek 11800km ez a ketto nalam mar uti is egymast de nagyon.
Nincs a labtartoban a csavar, nem ? En kiulve motorozok, nem er le semmi, felek a gumi szelen jarni, de nyeregben ulve ler minden es raadasul lassabb is vagy kanyarban
Csak a kinezet,mint egy hulye pled lenne,csinalj vele valamit mert kiver a viz tole.
k9es...2010jun helyezték forgalomba, abs, uj gumik,uj aksi,uj elsö betétek, givi doboz, 11300km, elsö tulaj...
800ért ilyet nem kapni..
Megnézted a dupla rendszert? vélemény? :)
6-800ezer kozott lenne nekem az értéke. De nem tudom mi a piaci ara, de te most vetted akkor kell tudd mi az ara a piacon
azt nézegetem épp,h egy faja mattfekete fóliát ráraknék...
ja,picit defektes izlés...de majd én intézem...
holnap átiratom...utána vagy fólia v festés gyárira...

sérülést nem találtam rajta,pedig 3an is vizslattuk...
holnap csepelen leszek,megnézed a vasat???
nem tetszik nekem élöben sem...
nemtom...
ilyen nem volt még1...
Elég beteg ízlése volt a korábbi tulajnak. Fogadni mernék van ott valami sérülés is.
Őőőőőőőőőőő..........................most hazudjak?
Élőben biztos szebb! De egyedi az biztos!
attol függ mi azaz ár???
Tiszteltetem,mert ekkora energiabefektetéssel szépre is lehetett volna csinálni.
ugye piaci ar alatt vetted ? :D
De miért pont az indexet és a láncvédőt fóliázták? Ennyi erővel az oldalsztendert vagy a csomagtartót is lehetett volna
Tényleg fosós vagyok, de nem szeretek bíróságra járni, esetleg évek múlva is. A használtpiac meg szerencsére olyan nagy, hogy lehet "problémamentes" járműveket is találni.
a gyári fekete szin le lett fujva citromsárgára/neon szinre,majd petita feketefehér vtn fólia lett rátéve...
nem mindenki olyan fosos,m te...
amugy minden oké,megvan az eredetvizsga...