Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, egy mt-09-et is el tudnék képzelni.
nah,azért az sv-vel is lehet tartani majdnem azt a 4l/100km átlagot... tegnapi 140km tura alatt 4.2átlagot hozott nekem...
hámerazugyisvan:-)
Meg kell hagyni amit az angolok tokeletere csinaltak az elott le a kalappal.
Már megint a Wartburggal jössz?!
A félistenek meg sor3-al.

Nem hagyhattam ki.
Ha már V2. Én egy Panigale-t szeretnék majd venni. Valszeg az SV után majd egy Gixer lesz, aztán a Panigale. Annak a motorjába szerelmes lettem mikor teszteltük 2 éve.... Ha addig meg nem halok
Ehhh,az ember V2-vel jar,Sanyi is megmondta!
Semmi. Ha meglatok valami nagyon jolarasitott motort akkor lecsapok ra. De mindegy mekkora, hany hengeres... Most elvagyok a krosszal Egy fel sv arat ellocsoltam ruhara, nyakvedo, pancel, csizma... Nem is gondoltam hogy ilyen huzos arak vannak a krossz ruhakban.
Bocs, mindig elirom. Eladtam az ezrest. Jo motor de van nala jobb :D es jokor adtam el. Mondhatjuk hogy egy forintt sem buktam rajta.
Jaja, megvan még. Szeretem az Sv-t, majd pár év múlva lehet bepróbálok valami sor4-et is.
Sosem jottem volna ra,koszi.
Neked meg megvan az ezredes?
A "cu" az nagyon régi "becenév". Nem tudom miből jött, de kb minden ismerősöm így hív. A "skater" meg csak azért kellett, mert a cu-val nem igen lehet regisztrálni, mivel rövid. Régen meg gördeszkáztam, abból lett a skater.
Mit jelent a nickneved?
Akkor szedd magad ossze es vegyel vmit! Kiszemelt tipus?
Mi lett az ezressel? Eladtad?
Az nem "Custaker", hanem cuskater, de jogos. :)
huh,tényleg jo huzos áruk van...
18kerben találtam olcsóbbat...
Én a Nortek-et ismerem.Jó de nem olcsó.

http://www.paintgard.eu/karbonfolia
tudtok ajánlani pesten fóliást aki leszinezi a csunya sárga szint???
Ó én még nem ülök meg nem döntök semmit szinte. Én nagyon tanuló fázisba vagyok még ezen a motoron cross után... :)
Volt ismerosom aki zobak felolahogy megyunk komlora, a balosban lerakta a terdet. Lassu is volt, de azt mondta o ezt elvezi, mondom oke :D meg van egy srac aki csak a segget logatja le mondjuk balosba balra, de a feje sokkal jobbon jobbra kerul mint alapbol. Neki is leer mindene a motorrol.

Vannak szar technikak es van aki meg azt is szarul alkalmazza :D
Custaker ment utanad a csajjal problema nelkul :D van ilyen is.
Ha lesz motorom, tesztelunk :D
ez pedig megvan...
ugyanilyen tokico ment bele...nálam tuti bir vagy 3szezont...
Majd kiprobaljuk gyakorlatban. Szerintem a kiulesnek hosszu iven van letjogosultsaga.
Ment elottem R1,szinte tokeletes aszfalton,kiulve szikrazott a labtartoja meg a terde,megis meg tudtam fogni ugy,hogy nekem a labtartom se ert le,de mit csinalok olyankor magam sem tudom....
Attol fugg. Neked mar lehet nem menne olyan gyorsan ez az egyszer jobbra egyszer balra logas. Volt haverom aki dicsekedett hogy neki peremig van dontve es leer a labtarto, mog en gyorsabb voltam es meg majrem is maradt.

Ki hogy erzi.