Ha már V2. Én egy Panigale-t szeretnék majd venni. Valszeg az SV után majd egy Gixer lesz, aztán a Panigale. Annak a motorjába szerelmes lettem mikor teszteltük 2 éve.... Ha addig meg nem halok
Semmi. Ha meglatok valami nagyon jolarasitott motort akkor lecsapok ra. De mindegy mekkora, hany hengeres... Most elvagyok a krosszal Egy fel sv arat ellocsoltam ruhara, nyakvedo, pancel, csizma... Nem is gondoltam hogy ilyen huzos arak vannak a krossz ruhakban.
A "cu" az nagyon régi "becenév". Nem tudom miből jött, de kb minden ismerősöm így hív. A "skater" meg csak azért kellett, mert a cu-val nem igen lehet regisztrálni, mivel rövid. Régen meg gördeszkáztam, abból lett a skater.
Volt ismerosom aki zobak felolahogy megyunk komlora, a balosban lerakta a terdet. Lassu is volt, de azt mondta o ezt elvezi, mondom oke :D meg van egy srac aki csak a segget logatja le mondjuk balosba balra, de a feje sokkal jobbon jobbra kerul mint alapbol. Neki is leer mindene a motorrol.
Vannak szar technikak es van aki meg azt is szarul alkalmazza :D
Custaker ment utanad a csajjal problema nelkul :D van ilyen is.
Ha lesz motorom, tesztelunk :D
Majd kiprobaljuk gyakorlatban. Szerintem a kiulesnek hosszu iven van letjogosultsaga.
Ment elottem R1,szinte tokeletes aszfalton,kiulve szikrazott a labtartoja meg a terde,megis meg tudtam fogni ugy,hogy nekem a labtartom se ert le,de mit csinalok olyankor magam sem tudom....
Attol fugg. Neked mar lehet nem menne olyan gyorsan ez az egyszer jobbra egyszer balra logas. Volt haverom aki dicsekedett hogy neki peremig van dontve es leer a labtarto, mog en gyorsabb voltam es meg majrem is maradt.
Nem hagyhattam ki.
Neked meg megvan az ezredes?
18kerben találtam olcsóbbat...
http://www.paintgard.eu/karbonfolia
Vannak szar technikak es van aki meg azt is szarul alkalmazza :D
Custaker ment utanad a csajjal problema nelkul :D van ilyen is.
Ha lesz motorom, tesztelunk :D
ugyanilyen tokico ment bele...nálam tuti bir vagy 3szezont...
Ment elottem R1,szinte tokeletes aszfalton,kiulve szikrazott a labtartoja meg a terde,megis meg tudtam fogni ugy,hogy nekem a labtartom se ert le,de mit csinalok olyankor magam sem tudom....
Ki hogy erzi.