Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja tenyleg boldogat.
Kösz!
Boldogat, Söndör topiktárs!
Köszi, és nyilván mennénk felétek.
A Shiver tök jó, nekem tetszett. És ahogy Szotyi írja, az injektoron múlik minden, ha mindegyikre karbit tennének ott lehetne megnézni a különbséget, de pl. a béka gyárilag alul 1-2-3-ban elég gyengusznak tűnt pedig LE és nyomaték azért akadt, de ha átírogatták a map-ot vagy PC került rá állati lett mindenhol.
Köszi! Itthon vagytok?
Üdv. Sanyi névnapod alkalmából
A facebookon ma engem is felköszöntöttek Sándor napon ( két hölgy , de nem tudom ,hogy szőkék voltak e )
Ez nem rossz.Tudom lesz aki lefikázza mert hazudnak stb de szép a terep.

http://youtu.be/DvfM6Um4_oM
Mar linkeltem parsor.

Portland to dakar icon video.
Linket a vidirol!
Max veszel 2 szammal nagyobb borrucit....
Sandorunkat Isten eltesse,meleg idojarast remelhetoleg forszirozza,ha elokerul a karburatorok vilagabol!

Picit felek nem e versenyautot epit a Dorinak,ha tulkarburalja a menest?
Ez az evad fagyitura jegyeben fog tellni.
Le kellene ellenorizni,hogy javult e minoseg tavaly ota?
Egyebkent Harkanyban tudok jo fagyizot,csak gyertek mar delnek!
Thx.
Netudd meg hogy lett egyedi megjelenesu zx636-osa egy ismert tesztelonknek.
Rommatorte a ringen es szoltak hogy most vettel egy motort.
Amugy van icon video ahol a vegen konkretan leesett a tiger fejidomja,nem kimeltek.
Itt van pontosan a sarkon: 46.355384,17.791610
A sajtobol az a kedvencem mikor fikazzak vmelyik gepet,aztan megnezed a sajtofotokat meg a tesztvideot es nem latsz egy rendes kanyarba bedolest vagy kemeny fektavot......az ujsagirok nagyon kis %-a meri es tudja rendesen lekerdezni a tesztgepet....
Az tompit valemennyit egy lyen susnyas latogatas kovetkezmenyein?

Apropo van valami cime annak a fagyizonak amit legutobb kaposvaron latogattunk meg?
Megjegyeznem,hogy mult heten 20-30cm viz volt az ominozus arokban....
Shiverrel semmi gond,veszi a lapot ahogy kell es meglepoen kenyelmes,konnyed szerkezet.
irott sajtóban iszonyatnagy baromságok vannak elterjedve időnként
az egyik legnagyobb hogy a shiver reakcióideje nagy,gondolom azért mert poti van a bowden végén tehát csak szar lehet,pedig olyan közvetlenül reagál a gázra hogy más motornál még nem tapasztaltam ilyet(bár tul sok 100Le fölötti tipussal nem mentem)
Vigyázz mert szavadon foglak. Susnyásba még nem tettem be gépet. Napraforgósba viszont igen. :-)
Sosem tagadtam hogy kedvelem.nincs ezzel baj,bármikor áldásomat adom ha egy sor4-es vagy guzzi V2-est akarsz hajtani.
Nem sértődöm be akkor sem ha én lennék az egyetlen aki sor3-ast vesz.
Mindig külön hangsúlyozom hogy ez az én egyéni szubjektív véleményem.
Bá az írott sajtó 99%-a osztozik velem ebben a véleményemben és bárki használó aki ment ilyennel.
Mt-m nincs de ha találkozunk a kis 675-öst kölcsönadom ha megígéred hogy nem teszed be az első árokparti susnyásba.

(megtörtént eset)
Nincs senkinek a haveri körben 3 henger. Mentem már gsr-el, gsxr600-al, z750-el, sőt még egy 4 hengeres gpz500-al is. :)