Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettünk Dórinak egy jó kis német autót...
Köszi, lemezt nem akarom kihagyni belőle. Lehet csak én is ott kenem meg akkor ahol "mozog"
szia. nem egyezik meg a dob a K8-as dobbal de lehet hogy felmegy rá. Nem tudom próbálta e már valaki :D
skacok...müszakin szólnak azért,ha egy svS át van alakitva pazaz turakormányra?
meg a gyári dob helyett sport dob, illetve a fejidom le van karbonfóliázva más szinre,m a gyári szin???
Bocsi, rég jártam erre.
Sztem annyira nem vészes, de nézzétek meg
üdv...
a dob jo a k8as svre is???
thanx...ugytünik sikerült szereznem egy gyárit...holnap megyek érte 18kerbe...

néztem az svdet...ismerös...csepelröl vetted?
mire jo az a lábtarto magasito?
nevéböl adódóan közelebb kerül a soför lába az üléslaphoz??
En korbeszoktam kenni ahol felfekszik a nyeregre, hatuljat nem szoktam. De visszaszoktam tenni azt az lemezket
Srácok, fékbetét cserekor érdemes megkeni a betét hátlapját rézpasztával? Ott ahol érintkezik a fékmunkahengerrel?
A labtarto magasito nagyon kene :) Irok privatot... :)
Sziasztok. Megmaradt pár sv alkatrészem. Van egy lábtartó magasító, egy gyári dob az első szériás 650-esről és egy gyári kormány. Van akit esetleg érdekel valami ezek közül? Ha érdekel mondj egy reális árat és viheted, nekem már csak a helyet foglalják :D
Nekem LSL van, holnap dobok kepet rola. Nekem tetszik, nem olcso, de remelem soha nem lesz szuksegem ra, de ha megis, ne azon muljon :)
eladó.
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a motorom gázelvételkor rángat de csak 9-10 ezer felett csinálja. mi okozhatja ezt?
ha minden jól ment privát üzenetben megnézheted.
hol tudok bukógombát venni sv650re?
milyen márka/minöség ajánlott?
neten nézelődtem, de eddig értelmeset értelmes áron nem találtam, nem baj ha festeni kell úgyis szintereztetni akarom.
Sima opel felni,corsa,agila stb.Egy tonna van a gumisoknal.
Sziasztok!
Kicsit off de azért még márkánál maradok és hátha van valakinek. Keresek 4db alu vagy lemezfelnit jó állapotban, ütésmenteset. 4.5J*14 4*100*54 ET45, Suzuki WagonR-re kellene. Köszi. On.
gondoltam...nem is vártam mást ettől az országtol...
azigen....szép mennyiség...
hello...képet tudsz küldeni rola?
Megjárattam nagyszervíz után a kecskét. Első nagyobb kör volt. Felkerült rá az új mastek triovál dobok. Nagyon jó hangjuk van
szép,szép,csak hideg:-)
olcsó szállások elérhetőségeit gyűjtsd