Mint írtam az adásvételi napjától, attól függettlenül, hogy még aznap átiratod és kivonod a forgalomból. Az adásvételi aláírása automatikusan forgalomba helyezésként értelmezendő az okmányirodában. A rendősrég részéről pedig nem, ugyanis ha megveszed és eljössz vele haza lábon, akkor megbasz a rendőr mert ki van vonva a forgalomból. Ez egy ilyen magyar buziság
sv 650 -re üvegszálas -kifejezetten szép- fejidom márkás plexivel és a hozzá tartozó üvegszálas faridommal eladó. ha egyedi és szép idomokat szeretnél csak akkor érdemes vele foglalkozni, 20 000 ft kompletten. kawaszeki@freemail.hu
Hello lenne egy olyan kérdésem hogy sógorom Suzuki sv 1000s motorján hall egy Kiss csörgést és nem szelep hang mert fordulaton el hallgat! Szerintem kuplung vagy esetleg vezérmü lánc feszítő szórakozik! Valaki tapasztalta már ezt?
MINDENKI FIGYELMÉBE!
Kibővült tevékenységgel vár mindenkit Zoli! Motormókolás! Akció: Kedvezményesen vehetsz kissámlit, hogy győzd kivárni, amíg elkészül a motorod http://www.godollobutor.hu/ind...
Hívd fel most rögtön a kupecet.
Ne várj sokat,nagyon segítőkészen elmagyaráz mindent,a tudása határtalan és szeret segíteni,ne hagyd magad lerzni,csörgesd sokáig és sokszor.
értem ,köszi... tavaly nov10.töl van kivonva...
na de akkor most én fizetem jan1töl visszamenöleg egész évet v csak adásvétel napjátol?
utobbi volna logikus...
de ebben az országban bármi megesik...
eredetvizsga mindegy kinek a nevén van! az fizeti a teljesítmény adót akinek a nevén van január elsején ha forgalomba van. ha ki van vonva akkor a forgalomba helyezés napját veszik figyelembe! Így ha mostanában vetted és ki volt vonva te fizeted ezt az évet!
urak!!!
jol tudom,h a teljesitményadot az fizeti erre az évre,akinek a nevén van a vas jan1.-én??!!
ill.ha tavaly dec forgalombol 6honapra ideiglenesen kivont,akkor adasvétel/átiratás napján automat forgalomba helyezödik és akkor az uj tulaj fizeti az ezévi teljesitményadót?
illetve az eredetvizsga 60napig érvényes...de ki nevére kell szólnia? a jelenlegi v uj tulajéra???
mi innen már vásároltunk jopár dolgot...
sámli nem volt...
Kibővült tevékenységgel vár mindenkit Zoli! Motormókolás! Akció: Kedvezményesen vehetsz kissámlit, hogy győzd kivárni, amíg elkészül a motorod
http://www.godollobutor.hu/ind...
Ne várj sokat,nagyon segítőkészen elmagyaráz mindent,a tudása határtalan és szeret segíteni,ne hagyd magad lerzni,csörgesd sokáig és sokszor.
na de akkor most én fizetem jan1töl visszamenöleg egész évet v csak adásvétel napjátol?
utobbi volna logikus...
de ebben az országban bármi megesik...
jol tudom,h a teljesitményadot az fizeti erre az évre,akinek a nevén van a vas jan1.-én??!!
ill.ha tavaly dec forgalombol 6honapra ideiglenesen kivont,akkor adasvétel/átiratás napján automat forgalomba helyezödik és akkor az uj tulaj fizeti az ezévi teljesitményadót?
illetve az eredetvizsga 60napig érvényes...de ki nevére kell szólnia? a jelenlegi v uj tulajéra???