Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem CBR-en akkor szokott felmenni 107 fok körülire, ha az üres Tecsó parkolóban kanyargok, függetlenül attól hogy hány fok van. Ott bekapcsol nekem is a ventilátor és nem megy feljebb. Lehet hogy te is araszolgattál?
vagy foliaász gyál
Xx. kerület Hüllő kft
uh...bukta volt?
Kimaradt: Budapesten :)
Sziasztok! Tudnátok ajánlani megfizethető szakembereket? SV650S fejidom patentek javításához (műanyag hegesztés), fejidom és tank festéséhez illetve hűtő hegesztéséhez keresek szakikat. Előre is köszi.
remélem jók...
nem kapcsolt be a ventilátor még mióta nálam van a vas 16napja...
már mentem vele 1200kmt...
venti kapcsolt? hőgomba, termosztát jó?
ma csapattam egy soroksár-tbánya-tata- komáromi eröd-tata-tököl derbit...
85körül volt a viz...nemtom tegnap mi lelte...
teszek én be egy direkt kapcsolot a ventilátorra, biztos ami biztos...

u.i. tatán megnéztem a veteránmotor kiállitást...ajánlom,menjetek el!!!
hm,akkor nálam lehet vmi hiba?
ma megnéztem a lötyit.. tiszta zöld,enyhén opálos... -41fokot mutatott a mérő...
áh,csak sima araszolás meg max 5e fordulat...
Nálam még sosem ment fel olyan melegre a víz hogy elinduljon a venti, hiába volt 40°C kint. Már ellenőriznem kellett a rendszert hogy működik e...
650-nél ez nem jellemző, álló helyzetben is ritkán megy fel, de az ezresnél normális, 106-nál kapcsol be a ventillátor és 100 körül kapcsol ki, de a 650 nem szokott ennyire felmenni.
Hát ha 10e pörgött a motor folyamatosan, akkor teljesen természetes hogy megszalad a vízhő, de gyanítom, hogy nem így volt :)
természetes jelenség az,ha a mai pesti 22fokban 103fok volt a hütöviz???
A K3-as és utániak jók szoktak lenni, jellemzően 14-14,5 között, a régieknél még a 13,7 is jónak volt mondható, ha nem annyi akkor a fesszabot kéne megtekinteni első körben.
Mennyinek kell lennie a töltő feszültségnek?
Nem nagy kunszt, illetve a töltést megmérni, ha nincs az a gond ha van akkor az akksi halt meg.
Köszönöm Zoli!
Holnap szabad napos vagyok, kiméretem valahol. Tud valaki valami villanyost, aki képes erre? :)
Ha szerencséd van abbahagyja, nekem 3 éve tavasszal egész szépen folydogált hidegen, de mivel leszartam megijedt és abbahagyta, ha Neked nem hagyja abba akkor ki kell cserélni a tömszelencét.
De az.
Ez nem a vízpumpa?
Fagyálló vagy benzin?
Hali!
Nekem olyan kérdésem lenne higy sv 1000 egyik tulfolyojan néha csepeg egy keveske valami foton lathato a túlfolyo ez mitől lehet??
Vagy a motoron van zárlat vagy az akku cellazárlatos.
Villanyossal kell ránézni,ki tudja mérni azt hogy melyik áll fenn.
Sziasztok srácok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Volt már nektek olyan SV650-nel (injektoros), hogy használjátok és még is szép lassan valahogy lemerül az akksi... kb 1-1,5 hétig tudom használni egy töltéssel. Az akksi nem tudom mikori, mert már ez volt benne amikor megvettem, így az is lehet, hogy már az akksi öregedett el.

Van valami öteltetek erre a jelenségre?

Előre is köszönöm, ha van!