Igen itt érdeklődöm. Én sem vagyok helikopter, de tudom ( láttam párszor), hogy egy ilyen szinkron azért nem olyan nagyon veszélyes dolog. Persze ezt is el lehet balfaszkodni, de pont ezért kérdezek. Nem zongorázni akarok megtanulni fórumon keresztül.
Tehát internetes fórumban érdeklődsz egy olyan műveletről amit azért szerelők tanulnak,tapasztalnak jobbára sokáig mire profin végzik.
És én vagyok helikopter.
Vágom.
Kérdezd tasit hogy lépésről lépésre hogy is kell.
Sok sikert hozzá.
Eleve azt sem értem miért válaszoltál. Nem okoskodást kértem, hanem segítséget. A link jónak tűnik. Nekem legalábbis. Nyilván az ember nem ért semmihez, hanem tanul. Vagy kezeket fel akkor, ki született úgy hogy tudott szinkronizálni???? Ennyi.
De egyszerűbb lenne, de mivel műszaki ember vagyok nem hiszem, hogy nehézséget okozna a dolog. Nem is kell válaszolni, majd feltúrom az svrider.com-ot.
Ez a leirás majdnem jó ................. csak ép a lényeget nem emliti ... és nem szol a a bi pass szelepekről ha valaki igy állitja be a cucost csak kb 95 % lesz a motor és a számitogép a másodlagos szelepet mindig tekergeti ezért marad bakk kecske minden sv
Hali. Egy kis segítség kellene. Valaki (Sanyi illetve aki keni vágja) leírhatná a fojtószelep szinkron beállítást szájbarágósan. Azt tudom, hogy hova megy a cső, meg hogy melyik csavart kell tekerni, inkább a mit miért dolgokra lennék kiváncsi. Sima órás műszer.
Dl-bol meg mindig jobb a 650 mint az ezredes tobbek velemenye szerint,a 650-t probaltam,tenyleg remek motor. Az 1000-esbol meg talan mindig hianyzik egy kis bugi....
Az új DL1000 blokkját már átalakították mert kelendő gép az eu-ban is, de az SV nem annyira, hogy megérte volna, persze most, hogy a DL-be megcsinálták lehet, hogy kihoznak egy új SV-t.
Valaki tudja hogy az sv 1000 nek a gyári kipufogójának a héja,palástja milyen anyagból van.
Mosóba meg lett mosva,és kicsit tejszerű lett,fehér foltos.Mivel lehetne újra megpucolni?
Az utolsó három oldalon mindent leírtam "szájbarágósan".
És én vagyok helikopter.
Vágom.
Kérdezd tasit hogy lépésről lépésre hogy is kell.
Sok sikert hozzá.
A DL-es link nem volt jó?
Egyszer a galériában volt rajz róla,ha van marós ismerősöd.Vagy Sugomotor,Batszimotor vagy más bontók.
De hogy felidomos,csutkakormanyos ezres lesz azt nem hinnem.
05-ös SV 650-em van. első lámpa tartó konzolt keresek!
köszönöm, ha van és rám írtok :)
Valaki tudja hogy az sv 1000 nek a gyári kipufogójának a héja,palástja milyen anyagból van.
Mosóba meg lett mosva,és kicsit tejszerű lett,fehér foltos.Mivel lehetne újra megpucolni?
Köszi