Kíváncsiságból megnéztem mi van az ezredes forgalmijában és a V.9 oszlopban 01!!!! érték szerepel. És nem értem miért. Mivel a motor injektoros és katalizátoros mégis egy mezei traktor kategóriájába van sorolva. A 99-es vectraba 04!!!
Meg tudjátok nézni, hogy nektek mi van a forgalmiba írva? Lehet csak az enyémet írták el? Ha jól tudom, bár a neten nem találtam megerősítést erre, de az SV1000 '03 az EURO-3 as emissziós normáknak megfelel.
Euro 3 (2000) for any vehicle—98/69/EC[11]
For motorcycle—2002/51/EC (row B)[10]—2006/120/EC
Nos akkor mar dereng.
Munkahengernek azt hivjuk ami fenn van a kormanyon es letezik hozza javito keszlet.
Lent a fektarcsanal a ket feknyereg van amiben a dugattyuk vannak na ezeket es a karmantyukat es porvedoket is lehet kapni kulo. A dugattyukat itthon lehet csak suzukiban talalsz.
Ebayen majd keresgelek picit,ott minden van elvileg.
kicsit darabosan fogott az első fék, aztán úgy döntöttem darabokra szedem és kitakarítok mindent rajta (ráfért...). Egy-két munkahenger be volt ragadva és szétszedés után látszódik hogy a külső 1/4 része korródálódott. Keresek hozzá tömítést esetleg munkahengert. Egyébként nem akarok kókányolást vagy Brembó fékbetétet. A motor meg köszöni szépen jól van
Az hurka,ilyen proszto bizgeretol mar nem nedvesedik egyik se.Evjarattol fuggoen 6-800-1,5 ig hordjak kazsszam a megvadult nepeknek a lepukksnt almot a nepperek nemetbol.
De egy x6.Na azzal mar lehet villantani.
Aki azt a bolenyt felgumizza esceletben tartja az mar penzes csoka.
Az svnek ratyi a kipufogoja, nagyon hamar csunya lesz. A hondaet evente atpoliroztam es tukorfenyes maradt, az svt meghajtod es mar szinezodik, par csepp eso es mar ujra csunya
Kíváncsiságból megnéztem mi van az ezredes forgalmijában és a V.9 oszlopban 01!!!! érték szerepel. És nem értem miért. Mivel a motor injektoros és katalizátoros mégis egy mezei traktor kategóriájába van sorolva. A 99-es vectraba 04!!!
Meg tudjátok nézni, hogy nektek mi van a forgalmiba írva? Lehet csak az enyémet írták el? Ha jól tudom, bár a neten nem találtam megerősítést erre, de az SV1000 '03 az EURO-3 as emissziós normáknak megfelel.
Euro 3 (2000) for any vehicle—98/69/EC[11]
For motorcycle—2002/51/EC (row B)[10]—2006/120/EC