Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csüt.reggel veszek egy fiola vegyszert aztán leápolom az elsö henger leömlöjét...thanx a tippet.
ma gurultam egyet ráckeve felé,faja idö volt.
kurvanagy balfax voltam és elhagytam a kis könnyü nyári motowell mx03 kesztyümet...vehetek vmi ujat...brr,bosszant,ugy szerettem.…
shoxban láttam multkor hasonlo fazonu kesztyüt,beruházok egyre...
Nem tudom milyen kiszerelesben van, en nem vettem meg soha. En polirozni szoktam geppel. Az sv-nek ilyen szempontbol szar a kipufogoja, nagyon hamar csunya lesz, a hornetet eleg volt tavasszal megcsinalni es csak kovetkezo tavaszra lett csunya a sok sos trutyitol, az sv leomloje nalam egy kb 2hetet birt, eso nelkul es csunya lett.
Fémtisztító paszta és madzagolás.
az a kis fiolás kiszerelésü 3e ft anyagra gondolsz???
Darazsgarazs fele cucc nagyon jo.
kipufogo leömlö fényesitésre van vmi bevált modszer,vegyszer v valami?? enyém elég barna,kék...
nem köszi...olyanom nekem is van..
kimosom gagyi olajjal...jo az oda...
Van egy kis benzines olajam ha kell. Kicsit megjáratod vele és az garantáltan kipucolja.
boldog nyuszit mindenkinek...
a szervizes okmányok szerint enyémbe gyári töltet után a vételt követö 15.napon volt az 1026km-es szerviz,azota minden évben castrolt raktak bele...vmi actevo 10w40et.
utoljára 2014tavaszán,2éve volt olajcsere, 9e km körül... most van benne 11.500km.
jolsejtettem... thanx...
eszembejutott,de nem csinálom meg...
a dizel automba mindig... 10-15e kmként használok liquimoly flusht...
zsu kftöl vettem multkor vmi mannol meg agip i-sint 10w40 4t olajat, akkor valszeg holnap azt rakom bele...és leküldöm az áprilisra tervezett 2turámat,az 2e km fölött lesz,utána mehet bele a motul...
Ahogy Zoli írja, de én nem kuplung miatt aggódnék hanem azért mert ha esetleg van valahol nagyobb koksz lerakódás akkor ha azt feloldja akkor eltömítheti az olajfuratokat. Igaz, kicsi az esély erre ha mindig fullszint olajat használtak (mondjuk ezt SV-be kevesen teszik mert a 10-40-es csak félszint), de sosem lehet tudni.
Eszedbe ne jusson,
inkabb 2-3000-enkent egy olcsobb olajjal siman kitakaritod.
autóknál használt olajcsere elötti motoröblitöt használtatok már motornál? szeretném frankón kitakaritani a 2éves fekete olajat a motorbol...
a kuplung miatt félek beleönteni...
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Nekem már megvan :D Tegnap fék tisztítás, olajcsere, első indítás a téli álomból. 2-3-ik tekerésre már indult is, jó lett a tavalyi spuris elrakás + az üresre járatott karbi.
Ma mentem is egy kisebb ~ 100km-es karikát.
Egyszer lepett meg esőben. Az nem volt kellemes, de amúgy nem rossz. Lehet vele nyáron döntögetni.
És jól tapad?
Pilot Road 3 meg 4 az nagyon jó volt.
6000 km van benne, de jól bírja. 12.000-t tuti elfut.
Sziasztok!
Sv1000-en használ valaki Michelin Pilot Road 2-őt? Mennyit bírhat normál tempóban?
Sziasztok!
Megmaradt régről egy kifejezetten Sv-hez fejlesztett középső emelő, ami biztonságosan fel emeli a motort! 650 es volt rajta, új is, régebbi is. 1000-hez nem tudom jó-e! Ára 12 000 Ft.
06706009051
Jah már látom :D
Neked keresem, de nem egyszerű!
Amúgy nem hiszem higy írni kéne. Illetve a sportdobhoz illik, de ha az megvolt akkor szerintem simán mehet rá az 1 dobos téma.
Őőő fingom sincs, de miért kell??? A 650hez meg 250ezer a gyári laser rendszer, amitől ugye 2 kidörrentős lesz a gép. Nagyon zsír. Szóval nem tudum, de én tuti nem alakítanám 1 dobosra.
Sziasztok!

Sv 1000s-ből csinált már valaki egy kipufogós változatot? Ha igen, kell valamit állítani a gépen, vagy simán át lehet alakítani minden elektronika írás nélkül?