Hali mindenki,
Tudnátok segíteni hozzáértő tl/sv szerelő személyében Budapesten esetleg déli szektor közelében? szelep ellenőrzés diagnosztika tárgykörben...
Köszönöm előre is!
értelme talán lenne ha lehet hinni az eladónak ( lehet Ő is úgy gondolja ha ilyen messziről jön valaki akkor egy kicsi "igazmondás " miatt is elviszi a motort, így viszont időben is sok lenne kb. 800 km-er oda vissza.
Igen.
"3. Egyéb gépjárművel - kivéve teherszállításra kialakított motoros triciklit -, valamint gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel:
- autópályán 80 km/óra
- lakott területen kívül egyéb úton 70 km/óra
- lakott területen 50 km/óra"
személyautó+utánfutóval milyen sebességhatárok vannak ( lakott területen kívül autóút, autópálya ) ? kérdeztem ma két rendőrt is mindegyik mást mondott.
ma hajnalban mennem kellett az svvel egy útra...még sötét volt.....
nem tetszett,h beleolvad a fordszám mérő mutato halovány szine a fehér háttérbe...lehet ezen vmivel javitani? mondjuk izzot cserélni stb?
Ma volt szerencsém átvizsgálni egy Mt09 Tracer-t. Hááát... elfogadnám még több garnitúra Nanakangal is Wartburg után a második 3 hengeres amire azt mondom JÓ
Nekem mindössze annyi a bajom a kínaival, hogy drága, alig többért márt van bevált ismert márka, a kamionra kínai gumikat vettem, de még a felébe sem kerültek mint a nevesebbek sőt a barum, kormorán és tsainak volt a fele így nem kérdés, hogy kínai, de ez nekem drága ennyiért.
Tudnátok segíteni hozzáértő tl/sv szerelő személyében Budapesten esetleg déli szektor közelében? szelep ellenőrzés diagnosztika tárgykörben...
Köszönöm előre is!
"3. Egyéb gépjárművel - kivéve teherszállításra kialakított motoros triciklit -, valamint gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel:
- autópályán 80 km/óra
- lakott területen kívül egyéb úton 70 km/óra
- lakott területen 50 km/óra"
nem tetszett,h beleolvad a fordszám mérő mutato halovány szine a fehér háttérbe...lehet ezen vmivel javitani? mondjuk izzot cserélni stb?
kiprobálnám én is...de 50ért inkább nem...
Sajnos elhagytam 2 kis alkatrészt a sv1000-ről: A kuplungtarály rögzítőjét.
Gyári szám: 59743-17c00 és 02142-04103
Plusz van 2 csavar ami lenyalódott 09139-06107
Valaki tud segíteni a beszerzésben?