Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorrad v a hosuba dharaszti....értik a dolgukat...
Hali mindenki,
Tudnátok segíteni hozzáértő tl/sv szerelő személyében Budapesten esetleg déli szektor közelében? szelep ellenőrzés diagnosztika tárgykörben...
Köszönöm előre is!
Minek a futo,felulsz a motorra es hazaroppensz vele...
értelme talán lenne ha lehet hinni az eladónak ( lehet Ő is úgy gondolja ha ilyen messziről jön valaki akkor egy kicsi "igazmondás " miatt is elviszi a motort, így viszont időben is sok lenne kb. 800 km-er oda vissza.
Miért nem? Ha nem lehet 130-al húzni a futót akkor értelme sincs elhozni amit akartál?
én sem, viszont most már muszáj lesz. mindenhol mérnek. amúgy Makóra akartam menni Celldömölkről. így valószínűleg el sem indulok.
Ezt egyszer se tartottam be.
köszönöm a gyors válaszokat.
Igen.
"3. Egyéb gépjárművel - kivéve teherszállításra kialakított motoros triciklit -, valamint gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel:
- autópályán 80 km/óra
- lakott területen kívül egyéb úton 70 km/óra
- lakott területen 50 km/óra"
Az uj fixtrafik most elol-hatul mernek vagy csak elol?
80folott kuldik a csekket gyorshajtasrol...
Ugyanaz mint tgk-val, 50-70-80.
személyautó+utánfutóval milyen sebességhatárok vannak ( lakott területen kívül autóút, autópálya ) ? kérdeztem ma két rendőrt is mindegyik mást mondott.
A te labadat nem zavarja a kuplung ? Vagy a traceren mas a lab helyzete mint a siman ?
Szetszeded az orat a panelbol kiforrasztod a ledet es bele smd ledeket forrasztasz.
Atvizsgalni vagy mentel is vele?
ma hajnalban mennem kellett az svvel egy útra...még sötét volt.....
nem tetszett,h beleolvad a fordszám mérő mutato halovány szine a fehér háttérbe...lehet ezen vmivel javitani? mondjuk izzot cserélni stb?
nekem is van 1 háromhengeres...
Ma volt szerencsém átvizsgálni egy Mt09 Tracer-t. Hááát... elfogadnám még több garnitúra Nanakangal is Wartburg után a második 3 hengeres amire azt mondom JÓ
keresek sv1000 undertail farok idom alsó részt
multkor láttam egyet...made in taiwan...
kiprobálnám én is...de 50ért inkább nem...
Nekem mindössze annyi a bajom a kínaival, hogy drága, alig többért márt van bevált ismert márka, a kamionra kínai gumikat vettem, de még a felébe sem kerültek mint a nevesebbek sőt a barum, kormorán és tsainak volt a fele így nem kérdés, hogy kínai, de ez nekem drága ennyiért.
Sziasztok!

Sajnos elhagytam 2 kis alkatrészt a sv1000-ről: A kuplungtarály rögzítőjét.
Gyári szám: 59743-17c00 és 02142-04103

Plusz van 2 csavar ami lenyalódott 09139-06107

Valaki tud segíteni a beszerzésben?
te fikáznád ha kapnál a cégtöl egy kis sóravalót meg némi egyéb juttatást...????
nem is tudom lehet igazad van de a Nankang-ról se olvastam rosszat