Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapogasd hatha a kezednek jobban hinnel.
Neztem most egy r1150rt vagy mi a neve nagy hajomotor. 125000korul volt az orajaban, gondolom ez nincs visszatekerve, de nem mondtam volna meg rola. Labtartokon minimalis kopas, tarcsak teljesen vallalhatoak. Persze lehet mindent lecsereltek. De egyre kevesbe nem hiszek mar a szememnek sem :)
nem látszik rajtuk nagy kopás...
a gyári gumit lecserélte a tulaj 2014nyarán...vmi conti motion ment rá...
láncon nem látszik kopás, még a gyári tokico fékbetétek vannak benne...
könnyű a km órát visszatekerni,de a tárcsákon lábtartókon és a gyári gumin (asszem a d220 elment bőven 10 fölött) látszik ha valóban ilyen kevés van benne,
meg kéne hallgatni-nézni egy tapasztalt sv-snek vagy szerelőnek
nem durva hang...de azért meg lehet hallani rögtön.. lágy morgó hang...
nem durva hang...de azért meg lehet hallani rögtön.. lágy morgó hang...
650-nél főleg ennyi km-el ilyet még nem hallottam, persze ez nem zár ki semmit, de jót nem jelent.
Szar az egész úgy ahogy van :D

Mindegyik motornak ilyen hangja van :) van amelyik kicsit hangosabb van ami csendesebb
szia...
fekete?? piros üléssel???
25kw-ra vizsgáztatva???
urak...kérdés...
van egy sv650s.
2009augusztusi, óra szerint 11e kmt mutat...
beinditom,szép a hangja...
de hallom,h vmi morog benne...mintha egy auto kuplung kinyomocsapágyas lenne...
kuplungot behuzom koppig,akkor meg elhallgat,szép csendes lesz...mitöl van ez???
Ja.
Köszi.
A pirosat vetted gondolom, nem tudod túladagolni legfeljebb pazarolsz.
Nya szóval befagyott a keresztény pokol és vettem egy kis flakon spurit.

Ha jól tippelek 35 ml kéne egy 17 literes tankhoz.

Ennyi elég vagy több-kevesebb?

És minden tankhoz kén vagy mittomén 2-3 tankonként?
héfal kft, leveszed a gyárit,elviszed, pikk-pakk legyártják, fizetsz egy keveset,örülsz
(x-bike szerintem látatlanban kb a duplájába kerülne,és pár éve haverral megtették hogy a megrendelés lefixálása után még emeltek az áron)
Lesz egy 50ezres mutatvany :D illetve szerintem felesleges kicserelni ha jo a fek. Az oregebb gepeken megertem a cseret, megoregszik a cső es elmegy gumis lesz a fék de egy ilyen új motoron szerintem semmit nem javít. De legalabb drag
Simán jó,van gyárilag fémhálós csővel és abs-el szerelt új motor,viszont bonyolultabb,több darabból álló a fék csövezése és lehet gondot fog okozni a csatlakozások megoldása.

x-bike-ot keresd.
Sziasztok.

SV650S ABS (2008) Új boldog gazdájaként szeretném fémhálósra cserélni a gyári fékcsöveket. Nem mintha a mostanival valami gondom lenne, de hát ez ilyen, meg kell adni neki a legjobbat, ha már ő is adja nekünk .

Van-e tapasztalat, hogy ABS- es fékrendszernél ez okos dolog lenne és Budapesten ezt hol tudnám megcsináltatni?

Keresek még hozzá vagy teljes idomot, vagy hasidomot.

Köszi előre is és széles utat és hozzá eszet is

üdv: szaszu
kössz, lógok egy fagyival
Mi is az oldal neve ahol rengeteg javítási útmutató van ?
félreértetted, nem tul megbizható,ellenben a suzukival
Petié biztos patika....
De sok a gond.
Utcai is kell, anélkül nem élet az élet
Akkor crossmotorozz ne jarj utcan.