Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyik barátom ma dicskedett,h a gladuisáára 50ért rakatott heidenau k80 gumikat előre hátra.....én viszont a heidenaut csak dicsérni tudom....nálam bizonyitott több gépen is...az évek során!
gyanusan sokan istenitik a nankangot....gyanitom,h sponzorpénz szolaltatja meg a sok dicsérő szájat...
szerintem maradj a pilot powernél....!!!
Sziasztok
Sv 650-re akarok venni gumit ezeket néztem ki MICHELIN PILOT POWER 2CT illetve NANKANG SPORTIAC WF2 melyiket ajánljátok vagy esetleg tapasztalat?

Köszönöm
De a végén azért csak jó lesz a motor.
mi szombaton megyünk a hortobágyi halastó kisvasuthoz... 2sv, 2vstrom meg egy vfr...
amugy ja,messziröl látszott,h a gumik kukák,talán még a gyáriak vannak rajta...
ugytünik nemvolt gazdája annak a gépnek...
Ekkora turelem,nem semmi,a kanna benzin jobb otlet meg most is.
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogyha állítottad már SV650 pilot csavarját akkor mivel és melyik oldalról férni hozzá?
Mert a 400asnak kibontottam a kipufogógáz visszavezetését, meg a túlfolyó tartályát a hűtőnek, de csak bitfejjel és az ujjammal tudtam tekerni, a kezem pedig elégett félig meddig .
Amúgy a motor már jó, már lehet menni vele normálisan, csak nem úgy gyorsul szerintem ahogy kellene.
Finom beállítás kellene.

Köszönöm!
hello
k4 650 első tengely bukógombát hogy lehet rögzíteni ?
kéne de még nem fogok tudni.
Jaja, az volt. Egy karc az egész, gumik kukák, kuplungnak szar a hangja, meg még valami kis kattogás is volt a blokk felől.
Ja és mindkét oldalán feküdt egyszer legalább.
Kéne menni vasárnap valamerre.
és milyen régóta hirdetik...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Ezt ismeri valaki ? Miota en sv-t keresek, ezt allandoan cserelgetik.
ez volt az ,ugye skater???

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000_s-9157617
Köszi a felajánlást, de autóval mennék a kicsi lánnyal, Őt nem lehet még motoron vinni

sejtem,h melyik lehet az az sv...láttam ott egyet most is...
nekem nincs velük rossz tapasztalat...segitökészek voltak...
igaz picit döcögösen indult az átnézés...
pár szervizmunkálat diját kérdeztem, eszement drágán csinálnák...
a multkor csatolt fotomon lévö olaj,gyertyák,olajszürö kijött nekem 13ezerböl...ők 50et mondtak rá...castrol 1 olajjal...meg gyári olajsyürövel,ngk gyertyával...
Valamennyire szól minden kuplung. Suzuki hollóst inkább hagyjuk. Múltkor voltunk ott nézni egy fekete ezres sv-t. Akksit nem tudott bele hozni, mert újat nem bont ki, ami benne volt meg kukás volt teljesen. Ott bikázgatta a gyerek ,mondtam neki, sziasztok. 850-re tartották, de ott kapásból odaadták volna 750-be is. Mondom, sziasztok.
igen,ha behuzom a kuplungot,változik a hangja...
nem vészes,de fülelsz,hallod.
más sv is ilyen,néztem már azota másik 3 svt...
csak nekem a gs500 meg a gsr600 után fura ez a v2 hang...
6a meg az olaj is 2014tavaszi benne, igaz csak 2800kmt futott...
napokban lecserélek mindent...
hollosnál aztmondták,h ez ilyen, cseréljek olajat és jo lesz...
Zakatolni és kezd ragadni a kuplung? Azért ez nem feltétlenül csak olaj?
hát,nem pont ezt kerestem,de mindenképp k7utánit abs-est akartam...
ma picit csalingáztam...
lassan olajat kell cserélni,m kezd zakatolni...meg már tapad a kuplung...
Ez jó hír. Én tényleg azt hittem takar valamit az a matrica. Jó sokáig kerested ezt a motort. :)
Az jo mer en nem.
figyelek ám
Motor lenne addigra? Lehet, hogy kölcsönkérném Neked Anita gépét mert jót tenne annak is némi mozgás.