Vagány lenne de valahogy most kicsit elegem lett a v2-ből. De a fő hogy mivel vettem krosszmotort meg hozzá ruhát így nincs ennyi pénzem utcai motorra.
ha nem csak eljutni akarsz A-ból B-be két keréken,hanem vigyorogni is akkor pl tessék
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono_1000-9693406
fék futómű nem az alsó plcról van,a megbizhatóságról meg olvass a népitéletben (az enyémből kiindulva nem egy suzuki)
18-23-as belső kiszedőm van, ha kell odaadom viszont ha zsírozgatni szeretnél akkor nézd meg, hogy zárt csapágy-e mert ha nem akkor nyugodtan bekenheted mert befolyik, de ha zárt akkor nem fog, olyankor kiszedős.
Adott egy lengokar,az egyik oldalon egy kb 8 centis tugorgos csapagy semmi kulonos a masikon viszont ket szabvany golyoscsapagy egymas mellett.No ezekkel az a gondom hogy zsirozza be az emberfia a ket belso felet a csapagyaknak amik egymas fele fordulva benne vannak?
Kiszedni nem szeretnem oket mert a gepkonyv negativ kalapacsot ir kiszedonek,az ellendarabja meg a madik oldalon nem fer be a tugorgos miatt igy azt is ki kene utni.
Eleg ha kivul-belul megtocskolom boven zsirral a ket golyost?
Marmint a kulsonek kivuli oldalst a belsonek meg a belssot?
Vara,dl, bandit ezek igy ki is love.
Fzs1000re oalyazok de hat idiotak a tulajok, 1,1M.... Az fz1 meg 1Mtol indul...
1050es tiger meg eleg csunyacska szerintem
Tiger 1050,sprint1050-et direkt nem mondom mert fétised hogy azt névszerint ki sem ejthetem.
Amúgy ferintem fazer 1000,Fz 1000 a legegyszerűbb.Ugye tudjuk hogy űrhajó szal,és fejidon,kényelem,150 forgatva fickós nem forgatva kehes ló,jó futómű-fék.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono_1000-9693406
fék futómű nem az alsó plcról van,a megbizhatóságról meg olvass a népitéletben (az enyémből kiindulva nem egy suzuki)
Kap zsírt kívül-belül és megy a helyére.
kap kivul-belul,oszt ha levi megveszi majd szorakozik vele.
Kiszedni nem szeretnem oket mert a gepkonyv negativ kalapacsot ir kiszedonek,az ellendarabja meg a madik oldalon nem fer be a tugorgos miatt igy azt is ki kene utni.
Eleg ha kivul-belul megtocskolom boven zsirral a ket golyost?
Marmint a kulsonek kivuli oldalst a belsonek meg a belssot?
A Péteré szerintem láttatlanban jobb.
Ha még nem adta el,bár megkéri az árát de tükrözi az állapotot is általában.
Írj neki mailt.
Ismerek olyat aki eladná megfelelő pénzért.
Még sokat menni sem kéne.
Fzs1000re oalyazok de hat idiotak a tulajok, 1,1M.... Az fz1 meg 1Mtol indul...
1050es tiger meg eleg csunyacska szerintem
Fzs1000 lenne a legjobb
Tiger 1050,sprint1050-et direkt nem mondom mert fétised hogy azt névszerint ki sem ejthetem.
Amúgy ferintem fazer 1000,Fz 1000 a legegyszerűbb.Ugye tudjuk hogy űrhajó szal,és fejidon,kényelem,150 forgatva fickós nem forgatva kehes ló,jó futómű-fék.
Ha jobbat akarsz nem lesz olcsó.