Vegyel egy plusz felso villahidat, meg mondjuk egy 1200es bandit kormanybefogojat, en azert azt vettem mert abbol a csavarokat ki lehet szedni, leszeded rola a kromdiszt meg a gumiágyat. Szerszel mondjuk 6os alu lemezt, befaragid a villahid aljara majd loctute ketkomponensu femragasztoval beragasztod. Ha van oszlopos furod akkor kifurod ha nincs akkor elviszed valakihez akinek van, en az egyiket 0,5el nagyobbra furtam igy ha veletlen nem sikerulne tokegyenesre akkor tudsz kompenzalni.
Nagyvas.hu nal van lucas kormany ami szerintem nagyon szepen mutat az sv-n es mindenhol elfer.
Gazbowdent ha talalsz veszel N-esrolha nincs akkor meghosszabbitjak, nalunk mondjuk 3500ert csinaltak ha jol emlekszem, kuplungbowdent ugyanugy de azt inkabb N-est, ha a gyarija nem lenne eleg hosszu.
Próbálkozott valaki a lábtartót lejjebb helyezni? Mennyire nagy módosítások kellenek hozzá? (érdemes belevágni, vagy annyira sok és lehetetlen munka, hogy esélytelen) Ahogy néztem, a konzol legyártatása nem lenne gond, a fék és a váltó módosításától félek inkább.. :)
Elég nagyra nőttem, úgy vélem, kicsit kényelmesebb lehetne úgy.. :)
Igen, én is erre gondoltam, például ismeretségi körben a női sofőrök pont hogy nem ezzel fognak majd foglalkozni.
Viszont ha az NKH-ból elkerül a motor műszaki vizsga kíváncsi leszek mit csinálnak majd helyette, illetve másik cégnél mennyibe kerül majd.
Olyat sem kaptam, valószínűleg a rendszám alapján azonnal kiderül, hogy mi a jármű besorolása, a gond azzal lesz, hogy a tulajok nem fogják tudni, hogy igazából milyen hisz ki foglalkozik ezzel? Oszt kamera alapján majd egyszer csak kijön a bünti.
én csak arra lennék kíváncsi hogy mi lesz a környezetvédelmi matricákkal? Azt is leszedik? Mert ha jön a szmog akkor mit mondanak csak zöld és kék plakettesek közlekedhetnek, főleg ha addigra leszedik...
Na meg akkor az NKH-k mit fognak csinálni ha leveszik tőlük a vizsgáztatást. Motor májusban megy, addigra meg kell kérdezzem mert ott a legolcsóbb, utána 2*3*4*-es árakon dolgoznak a szervizek.
Nagyvas.hu nal van lucas kormany ami szerintem nagyon szepen mutat az sv-n es mindenhol elfer.
Gazbowdent ha talalsz veszel N-esrolha nincs akkor meghosszabbitjak, nalunk mondjuk 3500ert csinaltak ha jol emlekszem, kuplungbowdent ugyanugy de azt inkabb N-est, ha a gyarija nem lenne eleg hosszu.
Osszerakod es orulsz a kenyelemnek :D
Azok némileg lejjebb vannak.
Próbálkozott valaki a lábtartót lejjebb helyezni? Mennyire nagy módosítások kellenek hozzá? (érdemes belevágni, vagy annyira sok és lehetetlen munka, hogy esélytelen) Ahogy néztem, a konzol legyártatása nem lenne gond, a fék és a váltó módosításától félek inkább.. :)
Elég nagyra nőttem, úgy vélem, kicsit kényelmesebb lehetne úgy.. :)
http://youtu.be/OM-5Z_mJXOA
Viszont ha az NKH-ból elkerül a motor műszaki vizsga kíváncsi leszek mit csinálnak majd helyette, illetve másik cégnél mennyibe kerül majd.
Na meg akkor az NKH-k mit fognak csinálni ha leveszik tőlük a vizsgáztatást. Motor májusban megy, addigra meg kell kérdezzem mert ott a legolcsóbb, utána 2*3*4*-es árakon dolgoznak a szervizek.