Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo az egy napnak is...mire lekezeled miegymàs.. ja az anyagert is el kell menni... maris nem ot rongy az.... meregess hegessz van flex ...majd ujra. Ne azzal foglalkozzunk mar.hogy mas mennyiert adja.. uff
És az olyan tutto perfetto hogy kanyarodik a levegőben?
Na de az honda spray
z azoknak szól mint vállalkozás akik nem tudnak,nem akarnak nekifeküdni.
valószínűleg igen, biztos hogy nem kapom meg a méreteket, de ha nagyon nekifekszek egy fél délelőtt össze lehet rakni
én nem az oldalát fújtam, de kapott belőle az is, mert ha a csövet túl közel tartom akkor meg fröcsög le a láncról az anyag
Így sikerült
Xx.en gyarilag van kozponti allvany...☺
Hivatalos letöltött honda manual.
Beteg,pöcs japók.
A szín miatt, különben mi értelme lenne a fehér spray-t venni?
Hááát, nem tudom mennyi az ára, mindenesetre gondolom a méreteket nem szívesen adná oda.
az oldalát minek fújod be a láncnak ? :D
Attól függ mennyiért adja? Ahogy nézegettem 22k+posta. Ennyi pénzből 5-öt csinálok már. Ha megveszem az alapanyagot az sem kerül bele többe mint 5e, egy kis méricskélést meg időt tudok rá szánni, hátsó emelőt is így csináltam meg cirka 2500-3000 Ft-ból. Igaz nem egy szépség de a célnak megfelel:
Olcsóbb venni olyantól akinek már sablon van hozzá, szerintem.
ezeket az emelőket te csináltad? egy központi emelőt én is szívesen összedobnék magamnak csak tudnám a méreteit...
...van de nem vagyok rá büszke (www.motoremelo.hu)
volt egy ujabb változata de amikor vmi török hackerek feltörték a mittoménmit akkor az elveszett és nem volt róla mentés,igy ezt az ősrégit tettük fel(még a betárcsázós időben készült és az első emelő sincs rajta)
Az sv hátsó ülése alá egyébként passzosan befér az emelő,motul spray,meg egy fél literes ásványviz,(dejó lenne a shiver is ilyen lenne)
Köcsög laptop billentyűzete nem magyar hanem valami ukrán vagy bolgár.Állandóan összekeverem az ékezetes betüket.
No, megvan, de a tóra, hogy került ide?
Hm, ezt értelmezni kéne, de nem megy......az első mondat még csak-csak, de utána?
Hülye fórum.

Láncápolás túra közben.

http://youtu.be/l4NIXHf6mZs
A kitámasztó az a hátsó ülés alatt van és benyúlik az első alá.

Viktornak kéne egy honlap.
mógy láncápolás tóra közben
Most én is Castrol láncspray-t használok, előtte rövid ideig volt MOL, hirtelen kellett és a közeli boltban csak ez volt, ráadásul csak a mini kiszerelés.
Én ritkábban fújom a láncot, a tapasztalatom, hogy a CASTROL nagyon nem bírja az esőt, de nem akarom leszóni a terméket mert nincs érdemi összehasonlítási alapom.
Ez inkább gixer vagy valamelyik másiké, nekem van ilyen is és SV is pár darab.
jaaaaaaaaaa,hogy a szerszámkészlet meg a kis kitámasztópálca is az első ülés alatt van??? na,akkor lehet tényleg megvan ebben is....