Jo az egy napnak is...mire lekezeled miegymàs.. ja az anyagert is el kell menni... maris nem ot rongy az.... meregess hegessz van flex ...majd ujra. Ne azzal foglalkozzunk mar.hogy mas mennyiert adja.. uff
Attól függ mennyiért adja? Ahogy nézegettem 22k+posta. Ennyi pénzből 5-öt csinálok már. Ha megveszem az alapanyagot az sem kerül bele többe mint 5e, egy kis méricskélést meg időt tudok rá szánni, hátsó emelőt is így csináltam meg cirka 2500-3000 Ft-ból. Igaz nem egy szépség de a célnak megfelel:
...van de nem vagyok rá büszke (www.motoremelo.hu)
volt egy ujabb változata de amikor vmi török hackerek feltörték a mittoménmit akkor az elveszett és nem volt róla mentés,igy ezt az ősrégit tettük fel(még a betárcsázós időben készült és az első emelő sincs rajta)
Az sv hátsó ülése alá egyébként passzosan befér az emelő,motul spray,meg egy fél literes ásványviz,(dejó lenne a shiver is ilyen lenne)
Most én is Castrol láncspray-t használok, előtte rövid ideig volt MOL, hirtelen kellett és a közeli boltban csak ez volt, ráadásul csak a mini kiszerelés.
Én ritkábban fújom a láncot, a tapasztalatom, hogy a CASTROL nagyon nem bírja az esőt, de nem akarom leszóni a terméket mert nincs érdemi összehasonlítási alapom.
Beteg,pöcs japók.
volt egy ujabb változata de amikor vmi török hackerek feltörték a mittoménmit akkor az elveszett és nem volt róla mentés,igy ezt az ősrégit tettük fel(még a betárcsázós időben készült és az első emelő sincs rajta)
Az sv hátsó ülése alá egyébként passzosan befér az emelő,motul spray,meg egy fél literes ásványviz,(dejó lenne a shiver is ilyen lenne)
Láncápolás túra közben.
http://youtu.be/l4NIXHf6mZs
Viktornak kéne egy honlap.
mógy láncápolás tóra közben
Én ritkábban fújom a láncot, a tapasztalatom, hogy a CASTROL nagyon nem bírja az esőt, de nem akarom leszóni a terméket mert nincs érdemi összehasonlítási alapom.