qvára muszáj használnom mert két kezemre szükség van munka közben, és a 10 percenként csörgő céges mobilt is fel kell vennem. miért zavar téged ha valaki ilyet használ?
Ilyennel jobb lenne? :
Teljesen eddig sosem volt megpakolva, nem is lesz, a kátyúkat meg alapból elkerülöm, persze mindet nem lehet kivédeni. A doboz, a konzol és a platni 55e-ben állt meg nálam.
Én szeptemberben nagyon körüljártam a témát, ezért vettem az E460N-est, bár marhára nem volt olcsó: http://www.m0moto.hu/givi-hats...
Igazából akkor lehet baj, amikor a degeszre tömött dobozzal belemégy egy nagyobb kátyúba.
köszi a tanácsot, tanktáska van de annyira nem szeretem kicsit zavar, combtáskát most télen szereztem be, hasi-tasi-t használtam az ősszel már mikor csak rövidebb távokra mentem és nem vittem se táskát se dobozt magammal.
Ha jól tudom, akkor a Monokey-t eredetileg a motoros túrázóknak cuccolni, a Monolockot meg kizárólag bukósisak tárolására szolgáló dobozhoz találták ki.
És még sárga is ! Még mérlegelek, és várok hogy hátha valaki reális áron meghirdet egy normális utánfutót, mert arra mégiscsak kevesebbet kell költeni mint egy autóra. Három autóra meg végképp nem lenne szükségünk. VIszont vagány lenne a platón szállítani a motoromat
Majd igyekszem.