elhiszem neked, oké.
akkor azért nem láttam a hátso ülés alatt,mert elvileg nem is ott kellene lennie...
amugy a motor nagyon egyben volt....szinte semmi hibát nem vettem rajta észre...
egy nem tetszett,h a kuplung tulságosan késő kezdett el fogni....lehet levan már nyalatva a kuplung lamella.....egy kis fiatal 22éves gyerek árulja...1.5 éve van nála a motor, lehet ezzel tanulgatott 1kerekezni...mondjuk az látszana a láncon is,de nem volt a lánc megnyulva a szemrevételezés alapján..
Szerintem nem lesz jó. Nálam ott elvesztette a létjogosultságát hogy csak emelőn tudod felpacsmagolni a láncra míg a sprayt egy túrán két emberrel fel lehet nyomatni.
én ujév napján reggel voltam megnézni békésben a kiszemelt kis svt...a hátso ülés alatti térben semmi nem volt csak pár vezeték....az első ülést nem néztük, az akksi uj, mondta a rác, ugyhogy nem is szereltük le az ülést...
hirtelen kellett, volt rá egy hetem hogy beszerezzem, nem akartam várni a rendeléssel. amúgy meg vont a bajnoknál nem jártam és meg sem kérdeztem :D
ősszel is volt néhányszor jó meleg, akkor nem volt vele gond, felni szép tiszta maradt utána
ne viccelj már....hát webshopbol bárhonnan megrendelheted... vagy pl kéthely bajnok motornál...
amugy biztosan ez a castrol is kiválo...majd kiváncsi leszek,h nagy melegben összepöttyözi e a felnidet..ez a mol elvileg nem...a repsol nekem ugy összecsapta a környéket retekkel,h nem győztem lemosni féktisztitoval...
akkor azért nem láttam a hátso ülés alatt,mert elvileg nem is ott kellene lennie...
amugy a motor nagyon egyben volt....szinte semmi hibát nem vettem rajta észre...
egy nem tetszett,h a kuplung tulságosan késő kezdett el fogni....lehet levan már nyalatva a kuplung lamella.....egy kis fiatal 22éves gyerek árulja...1.5 éve van nála a motor, lehet ezzel tanulgatott 1kerekezni...mondjuk az látszana a láncon is,de nem volt a lánc megnyulva a szemrevételezés alapján..
ősszel is volt néhányszor jó meleg, akkor nem volt vele gond, felni szép tiszta maradt utána
amugy biztosan ez a castrol is kiválo...majd kiváncsi leszek,h nagy melegben összepöttyözi e a felnidet..ez a mol elvileg nem...a repsol nekem ugy összecsapta a környéket retekkel,h nem győztem lemosni féktisztitoval...
ha igen talán nem is nagy vaszisz szétszedni, jó lenne megejtenem benne egy olajcserét
http://onroad.hu/2009/06/13/teszteltuk-suzuki-gladius/