Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fél év után mutatták meg hogy ott a gyári szerszámkészlet :D úgyhogy lehet neked is még a helyén van
elhiszem neked, oké.
akkor azért nem láttam a hátso ülés alatt,mert elvileg nem is ott kellene lennie...
amugy a motor nagyon egyben volt....szinte semmi hibát nem vettem rajta észre...
egy nem tetszett,h a kuplung tulságosan késő kezdett el fogni....lehet levan már nyalatva a kuplung lamella.....egy kis fiatal 22éves gyerek árulja...1.5 éve van nála a motor, lehet ezzel tanulgatott 1kerekezni...mondjuk az látszana a láncon is,de nem volt a lánc megnyulva a szemrevételezés alapján..
Mondom hogy az akku alatt van,A 2004 utáni szériáknál került oda.
ezért volna jo egy középsztender az svre is...én a kis gs500-on egymagam kenem a láncot, helybenállva....sima dolog....
Tóraemelővel egyemberes.
Szerintem nem lesz jó. Nálam ott elvesztette a létjogosultságát hogy csak emelőn tudod felpacsmagolni a láncra míg a sprayt egy túrán két emberrel fel lehet nyomatni.
hát ennyit tényleg nem ér...de ugylátom,h nem sokban különbözik ez az sv készlet,mint a 2001es gs500-é....abbol meg nekem 2 szett is van...
én ujév napján reggel voltam megnézni békésben a kiszemelt kis svt...a hátso ülés alatti térben semmi nem volt csak pár vezeték....az első ülést nem néztük, az akksi uj, mondta a rác, ugyhogy nem is szereltük le az ülést...
majdcsak....de majd leszolitok itt egy srácot az utcánk végén, neki k6 v van, elkérem a pálcát,h lemásoljam....
meg kellene majd birkóznom vele otthoni körülmények között, MZ-t, Simsont szedtem már szét az nem volt vészes, de ettől kicsit tartok így elsőre.
értem, biztos,h jo a castrol is...
szerszánkészlet drága, már én is néztem de ennyit nem adok érte: http://www.ebay.com/itm/SUZUKI...
nekem ott nem volt semmi sajnos
ha megtalálom elküldöm de nincs sehol sem :-( valaki csak kiszalad a garázsba és megméri neked, én is megtenném ha nem lennék 70km-re a motortól
hirtelen kellett, volt rá egy hetem hogy beszerezzem, nem akartam várni a rendeléssel. amúgy meg vont a bajnoknál nem jártam és meg sem kérdeztem :D
ősszel is volt néhányszor jó meleg, akkor nem volt vele gond, felni szép tiszta maradt utána
mi? ez a pálca?
Az akku alatt van.
gs500-é sem sokkal másabb, igy első ránézésre...nyár elején kaptam szét a gs teloját...kb igy nézett ki...
ezt simán meghajtogatom itthon satupadon,csak kikell deritenem a méreteit...
valszeg én is ugy fogok tenni,mert a kiszemelt sv-ben nincs meg sem a szerszámkészlet,sem ez a kitámasztópálca...
ne viccelj már....hát webshopbol bárhonnan megrendelheted... vagy pl kéthely bajnok motornál...
amugy biztosan ez a castrol is kiválo...majd kiváncsi leszek,h nagy melegben összepöttyözi e a felnidet..ez a mol elvileg nem...a repsol nekem ugy összecsapta a környéket retekkel,h nem győztem lemosni féktisztitoval...
SV teleszóp van a képen: http://www.svrider.com/tips/fo...
ha igen talán nem is nagy vaszisz szétszedni, jó lenne megejtenem benne egy olajcserét
szerintem nincs, az csak kamu. valahol volt rajzom a kitámasztóhoz, az alapján gyártottam le én is, de nem találom...
ezt a mérőpálcát találtam...
http://onroad.hu/2009/06/13/teszteltuk-suzuki-gladius/