nem üzletrontás... csak az elv,hogy mér annyi amikor ennyiből kijön..
tudod a rántott hús esete.. mér 600 egy szelet , amikor egy kg 1300 ... tehát egy szelet kijön 150 ft-ból ..... ha van liszt tojás prézli olaj valami sűtő féle ( gáz ) egy serpenyő.. ja meg a mosogatás :) Hát lehet enni is rögtön... meg menni a henteshez is ..
Sokszor én is megcsinálom magamnak de van, hogy egyszerűen eszem valahol. De nem úgy ,hogy közben vizsgálom ez mért ennyi.( vagy legalább is nem nyilvánosan) .
Zoliék is burkoltak, dokumentáltak ügyesek megoldották.. De közben nem burkolók árait méltatták.
Nem kötözködésből álltam beléd.
Nem kötekedésnek szántam, csak sacc/kb írtam, de mivel hátsó emelőt is otthon raktuk össze szerintem ez is megoldható csak képek alapján. Apum géplakatos már mióta kikerült az iskolából, szóval ért a fémhez, van segítségem összerakni.
Egyébként ez csak most jutott az eszembe hogy ilyet kéne összeraknom, mert olyanon gondolkodtam ami az alsó kormánycsapágynál emeli a vas elejét: http://www.agomotors.hu/websho...
22-ből 5db-ot
fél nap/db
höhö
hajrá :-)
volt már ilyen vevőm
Végignézegette a faterjával az emelőimet (központit is) "majd átgondolják melyik lenne a legjobb és visszajönnek" szöveggel ültek be a kocsiba.Majd megtudtam hogy csak tanulmányútra jöttek.
...és fél év múlva mégiscsak vettek tőlem emelőt.Vigyorogva de már sv-eknek szokásos kedvezmény nélkül szolgáltam ki őket.:-)
22-ért asszem a kerekest adom amiből kb6 a kerék és nekem kb 6-8 óra megcsinálni
...de sok sikert:-)
itt mit kellett esztergáltatni? Nyilván ha többre jönne ki maszekban megcsinálni mint megvenni a gyárit akkor neki sem állok de a középemelő pár darab vasból megvan.... és a fényezése sem számít úgyis csak én látom, sőt a hegesztés szépsége sem érdekel majd
Ilyen szépet és esztétikusat nem tudok ajánlani sajnos mint az előző képeken látható :D De ezt a tartót 5 ezerért oda tudom adni. Pár országot bejárt már...
Jó masszívnak tűnik, még én is gondolkozom rajta, hogy próbálkozzak sajáttal, vagy vegyek (használt?) Givi-t. A fő dilemmám, hogy több helyen olvastam gyári konzol törésről is, szóval nem csak az anyagiakon/eszközökön/szükséges szabadidőn múlik a döntés.
Mondjuk egy csomagtartónak is így álltam neki.
Valamennyire esztétikus és viszonylag elfogadható kivitelt probáltam csinálni.
Ráment legalább 4 hétvégém,esztergályoshoz szaladgáltam és szinterezőhöz.
Igaz egész jó lett a végeredmény de az ötleteket kb 3 cég termékének tanulmányozása után raktam össze egybe.
Igy visszagondolva egy givi használt kar egyszerübb és olcsobb lett volna.
A lekezelést nem számítottam bele, csak az összeállítást. Általában szokott otthon lenni pár méter anyag, lehet most sem kéne menni érte egy métert sem, amúgy meg útba esik a bolt ;)
Hát dehogynem az árral foglalkozok, ha megcsinálom mondjuk 5-ért mindenből, akkor azt a 17-et eltudom tankolni az SV-be :D
Hegesztőtrafó,drót,flexkorong,lamelláscsiszoló,maga a flex...........................ápropó pénteken voltam szemészeten a kórházban kiműttetni egy fémszilánkot a tobrex és a corneregel 2 rugó volt meg tankoltam 3e-ért.Igy már minimum 10-es csak az anyag.
És viktor szépen hegeszt.
Torott volt.