Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
Torott volt.
szép paripa...át van alakitva a kormányod a naked verziosra???
2010 eleje.
2009 vegen vettem.
2008év végén v 2009tavaszán hoztad be?? rendszám alapján gondolom...
Hepco&becker a tervezo,csak masoltam
2005.
Kocsog digoktol jott.
nem üzletrontás... csak az elv,hogy mér annyi amikor ennyiből kijön..

tudod a rántott hús esete.. mér 600 egy szelet , amikor egy kg 1300 ... tehát egy szelet kijön 150 ft-ból ..... ha van liszt tojás prézli olaj valami sűtő féle ( gáz ) egy serpenyő.. ja meg a mosogatás :) Hát lehet enni is rögtön... meg menni a henteshez is ..
Sokszor én is megcsinálom magamnak de van, hogy egyszerűen eszem valahol. De nem úgy ,hogy közben vizsgálom ez mért ennyi.( vagy legalább is nem nyilvánosan) .
Zoliék is burkoltak, dokumentáltak ügyesek megoldották.. De közben nem burkolók árait méltatták.
Nem kötözködésből álltam beléd.
ok,hajrá
előre szólok hogy egy hétvége kevés lesz kettőtőknek
(a kerék nélküli fix talán meglenne)
mikori évjárat volt az svd?? amit én megnéztem tegnap elött k8as decemberi,az is UJJ rendszám... vagy te vhonnan külföldröl vetted?
...én meg nem tudok hegeszteni ezért használok Co-t,+mióta inverteres co-m van azóta már beállitani is elfelejtettem :-)
Nem kötekedésnek szántam, csak sacc/kb írtam, de mivel hátsó emelőt is otthon raktuk össze szerintem ez is megoldható csak képek alapján. Apum géplakatos már mióta kikerült az iskolából, szóval ért a fémhez, van segítségem összerakni.
Egyébként ez csak most jutott az eszembe hogy ilyet kéne összeraknom, mert olyanon gondolkodtam ami az alsó kormánycsapágynál emeli a vas elejét: http://www.agomotors.hu/websho...
22-ből 5db-ot
fél nap/db
höhö
hajrá :-)
volt már ilyen vevőm
Végignézegette a faterjával az emelőimet (központit is) "majd átgondolják melyik lenne a legjobb és visszajönnek" szöveggel ültek be a kocsiba.Majd megtudtam hogy csak tanulmányútra jöttek.
...és fél év múlva mégiscsak vettek tőlem emelőt.Vigyorogva de már sv-eknek szokásos kedvezmény nélkül szolgáltam ki őket.:-)
22-ért asszem a kerekest adom amiből kb6 a kerék és nekem kb 6-8 óra megcsinálni
...de sok sikert:-)
itt mit kellett esztergáltatni? Nyilván ha többre jönne ki maszekban megcsinálni mint megvenni a gyárit akkor neki sem állok de a középemelő pár darab vasból megvan.... és a fényezése sem számít úgyis csak én látom, sőt a hegesztés szépsége sem érdekel majd
Ok! Senki üzletét nem akartam rontani, mert én csak magamnak gyártom le a dolgokat ha tudom, másnak nem szenvednék vele...
Ilyen szépet és esztétikusat nem tudok ajánlani sajnos mint az előző képeken látható :D De ezt a tartót 5 ezerért oda tudom adni. Pár országot bejárt már...
A masszívságával nem vitatkozom, főleg, hogy ezen hoztad el a hunyadit
Nem csak tünik,az is volt.
Amúgy nem csak givi létezik.
A hepco&becker meg az sw-motech szerintem masszívabbakat gyárt.
Jó masszívnak tűnik, még én is gondolkozom rajta, hogy próbálkozzak sajáttal, vagy vegyek (használt?) Givi-t. A fő dilemmám, hogy több helyen olvastam gyári konzol törésről is, szóval nem csak az anyagiakon/eszközökön/szükséges szabadidőn múlik a döntés.
Mondjuk egy csomagtartónak is így álltam neki.
Valamennyire esztétikus és viszonylag elfogadható kivitelt probáltam csinálni.
Ráment legalább 4 hétvégém,esztergályoshoz szaladgáltam és szinterezőhöz.
Igaz egész jó lett a végeredmény de az ötleteket kb 3 cég termékének tanulmányozása után raktam össze egybe.
Igy visszagondolva egy givi használt kar egyszerübb és olcsobb lett volna.

https://picasaweb.google.com/1...
Mas a vilagnezetunk.. nyilvàn nézed az àrat...de én nem erről beszéltem....
A nagyság átka.
A lekezelést nem számítottam bele, csak az összeállítást. Általában szokott otthon lenni pár méter anyag, lehet most sem kéne menni érte egy métert sem, amúgy meg útba esik a bolt ;)
Hát dehogynem az árral foglalkozok, ha megcsinálom mondjuk 5-ért mindenből, akkor azt a 17-et eltudom tankolni az SV-be :D
Nincs trafom....nehez. inverterrel bénâzok
Hegesztőtrafó,drót,flexkorong,lamelláscsiszoló,maga a flex...........................ápropó pénteken voltam szemészeten a kórházban kiműttetni egy fémszilánkot a tobrex és a corneregel 2 rugó volt meg tankoltam 3e-ért.Igy már minimum 10-es csak az anyag.
És viktor szépen hegeszt.