Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is molt akartam venni de 60km-es körzetben sehol nem kaptam, így maradt ez: http://www.olaj-partner.hu/ind...
én olyat még nem használtam,de amig lehet kapni molt,addig nem is fogok...yamalube paszta is király volt,de az megszünt...most a mol van eddig 100százalékban bevált...
rákeresek,thanx.....tényleg mérőpélca funkcioja is van vagy csak láma volt a müsor készitője???
Én most Castrolt használtam szezon végén, de bejött eddig!
Azt üa. mérőpálcaként megtalálod valamelyik műsorban ahol az SV-ről volt szó.
thanx...és a tankkitámasztó pálcát hogy kell elképzelni kb?
apropo,jut eszembe, meg tudátok mondani...esetleg lefotozni,h milyen szerszámoknak kellene benne lenni egy k8 sv650s ülés alatti készletében gyárilag??? köszi
igazábol nekem sem kéne,mert nyakig uszok a takonyban napok ota, vhol jol megfáztam az ünnepek alatti vadászatokon.
viszont ma is annyira szépen sütött a nap,h levettem a ponyvát a gsről...
nem megyek én ilyenkor... túl erős a ménes
hasalósabb....
sokkal hasalodabb,mint az sv???
Tank ohne,csak egy funyirobol etettem.
Ugy picit viccesebb.
es a qva annyat aki kitalalta a hasalos motort.
0fok már simán jo lenne....ezzel a mostanival sincs gond,h süt a nap meg ha jol felöltözöl...
én még megvárom,hogy 20 fokot emelkedjen a hőmérséklet
kúúúl....én már 100km fölött járok idéna kis gs-sel...ujév napi verőfényben 40km....ma meg 60fölött....napon kellemes de ha árnyékban vagy...egyből csontig hatol a minusz8fok...
:) :) nem ismertem eddig ezt a molos sprayt...ősszel kaptam egyik ismerőstől...ő erre eszköszik...mostmár én is...
viszont mi évekig a yamalube pasztáját használtuk a család motorjaira...csak mostanában nem jutottam hozzá jo árban...megszünt a kontakt...viszont a mol sprayt 1000ftért kapom...az naon jo ár ezért a minőségért!!!!
jó idő volt hozzá
Ezzel picit elkéstél.....vagy 6 éve használjuk, de most kipróbálom a tubusos kenőcét, kisebb helyen elfér és majd kiderül mennyire marad fent.
milyet???
ha nem találtok jobbat tapasztalat alapján,akkor nagyon ajánlom ezt a molt!!! http://olajexpressz.hu/MOL-Dynamic-Moto-Chain-O-x-400ml
nem csapodik szét nyáron a hőségben,mint a repsol meg a motul...és sokáig rajta marad a láncon szép fehér formájában...nekem a repsol összeszedte az ut összes porát...ez a mol szép fehér marad sokáig, nem kapja fel a koszt könnyen...
megvolt az első 3,5 km.
Na ja, mi vittük tovább a dobozt.
Vettem lánckenőt, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Majd.
Meg kell keresnem.
lássuk