én olyat még nem használtam,de amig lehet kapni molt,addig nem is fogok...yamalube paszta is király volt,de az megszünt...most a mol van eddig 100százalékban bevált...
apropo,jut eszembe, meg tudátok mondani...esetleg lefotozni,h milyen szerszámoknak kellene benne lenni egy k8 sv650s ülés alatti készletében gyárilag??? köszi
igazábol nekem sem kéne,mert nyakig uszok a takonyban napok ota, vhol jol megfáztam az ünnepek alatti vadászatokon.
viszont ma is annyira szépen sütött a nap,h levettem a ponyvát a gsről...
kúúúl....én már 100km fölött járok idéna kis gs-sel...ujév napi verőfényben 40km....ma meg 60fölött....napon kellemes de ha árnyékban vagy...egyből csontig hatol a minusz8fok...
:) :) nem ismertem eddig ezt a molos sprayt...ősszel kaptam egyik ismerőstől...ő erre eszköszik...mostmár én is...
viszont mi évekig a yamalube pasztáját használtuk a család motorjaira...csak mostanában nem jutottam hozzá jo árban...megszünt a kontakt...viszont a mol sprayt 1000ftért kapom...az naon jo ár ezért a minőségért!!!!
milyet???
ha nem találtok jobbat tapasztalat alapján,akkor nagyon ajánlom ezt a molt!!! http://olajexpressz.hu/MOL-Dynamic-Moto-Chain-O-x-400ml
nem csapodik szét nyáron a hőségben,mint a repsol meg a motul...és sokáig rajta marad a láncon szép fehér formájában...nekem a repsol összeszedte az ut összes porát...ez a mol szép fehér marad sokáig, nem kapja fel a koszt könnyen...
viszont ma is annyira szépen sütött a nap,h levettem a ponyvát a gsről...
Ugy picit viccesebb.
es a qva annyat aki kitalalta a hasalos motort.
viszont mi évekig a yamalube pasztáját használtuk a család motorjaira...csak mostanában nem jutottam hozzá jo árban...megszünt a kontakt...viszont a mol sprayt 1000ftért kapom...az naon jo ár ezért a minőségért!!!!
ha nem találtok jobbat tapasztalat alapján,akkor nagyon ajánlom ezt a molt!!! http://olajexpressz.hu/MOL-Dynamic-Moto-Chain-O-x-400ml
nem csapodik szét nyáron a hőségben,mint a repsol meg a motul...és sokáig rajta marad a láncon szép fehér formájában...nekem a repsol összeszedte az ut összes porát...ez a mol szép fehér marad sokáig, nem kapja fel a koszt könnyen...
Meg kell keresnem.