"kis táskát" nem javaslom a dobozba, inkább tanktáskába pakold az értékeket, ahol szem előtt van (ill. kéznél, ha igazoltatnak, vagy határt lépsz át), de még az old school hasi tasi is jobb, mint a hátsó doboz, utóbbit ha elhagyod oda vele minden...
Hogy így hívják.... talán Monolock rendszerű a cuccom. Nem tudom ez mennyire bírja a kiképzést, az biztos se a dobozt se a platint nem fogom szétfúrni a stabilabb rögzítés miatt, amúgy sem sokat pakolok bele, max 2 pizzát egy kis itókát, na meg a kis táskát amiben telók meg pénztárcák vannak.
A dobozt nem nagyon lehet kinyírni, inkább a konzolt. Nekem kínai gagyi 42-esem van és semmi bajom vele, az alapból csavaros, a konzol ne törjön oszt jónapot mert arra már volt példa. A csavaros diobozok nem esnek le míg a levehetősök közül már tűnt el drága is menet közben.
Barmilyen doboz a motoron bun ronda.
Javaslom a platnihoz csavarozast,mar sokan elhagytak mindenfele dobozt.
Jomagam ilyen tornazsak szeru holmiba csoportositom a dobozban levo cuccokat,igy nem kell levenni mindig a dobozt.Tartok benne egy ures tornazsakot is,jol jon mikor egy turan beszaladsz a boltba es gyorsan el kell pakolni.ezt akar a hatadra is tudod kanyarintani.
Doboz nelkul sehova nem megyek,az egyik leghasznosabb extra ami letezik.
Én az oldal és hátsó dobozomat is túlterhelten használom, 90%ban. 30e km és még semmi bajuk sem volt. Nem törött a tartó, nem törött a motor váza, a doboz sem törött le soha. Simán 10kg szokott lenn az oldalsó és a hátsó dobozban is. Givi dobozok.
Én annyit tudok nyilatkozni erről a doboz témáról, hogy volt Givi E460-om 3 évig, simán bírja a túl terhelést csurig rakva kajával meg piával, még nagyobb tempóval is (130-150-es utazó) pedig én már használtan vettem, kb 4 éves volt, kutya baja volt
Most pedig Givi V46-om van 4 éve "nyúzom" és kapott hideget meleget, 1.5L-es 6-os csomag ásványvíz is volt benne, kereszt fater telerakta kb. 20kg tökkel, had ne mondjam akkor se sétáltam a géppel szar úton, és simán bírta, pedig ezt is használtan vettem
Sztem nem kell túl aggódni, mert ha azt nézzük, akkor már a tartó konzolon szereplő 10kg súlyhatár miatt se lehetne ugyan ennyit a doboza rakni, mert ugyebár a doboznak is van egy alap súlya
Vedi az irhajat,hatha megis akad valami fasz aki perel mert elhagyta a laptopja, fenykepezojet,6 par budos zoknit,ket polot,egy kinai tornacsukat es egy masfeles vizet.
Ez mar tobb mint otkilo es nem kell kifizetni 400e-reet a laptopert meg felmillat az okozott eszmei karert a csaladi fotok miatt amik felbecsulhetetlenek.
Köszönöm a válaszokat, részben megerősítettetek, részben elbizonytalanítottatok :)
Givi E460n lenne a szóbanforgó, ez ugyebár 46 literes és 10kg-ot bír. Csak túrázáshoz raknám fel, hétköznapokra természetesen nem lenne fent a konzolja sem.
Ami még szimpatikusnak tűnik benne, hogy létezik hozzá gyári pótféklámpa, de hogy ez itthon mennyire szabályos azt nem tudom...
...amit meg én csináltam az a segédvázat törte
svmedián utána lehet (még) olvasni
egyébként meg buék mindenkinek:-)
3 dobozom van,a hátsóban esőruha (láncspray) szendvics üditő ( 2 főre) kv...nasi :)
1 oldalsó az enyém 1 az utasé.... és alig férünk
igy a hátamra kapom nem opció
Javaslom a platnihoz csavarozast,mar sokan elhagytak mindenfele dobozt.
Jomagam ilyen tornazsak szeru holmiba csoportositom a dobozban levo cuccokat,igy nem kell levenni mindig a dobozt.Tartok benne egy ures tornazsakot is,jol jon mikor egy turan beszaladsz a boltba es gyorsan el kell pakolni.ezt akar a hatadra is tudod kanyarintani.
Doboz nelkul sehova nem megyek,az egyik leghasznosabb extra ami letezik.
Most pedig Givi V46-om van 4 éve "nyúzom" és kapott hideget meleget, 1.5L-es 6-os csomag ásványvíz is volt benne, kereszt fater telerakta kb. 20kg tökkel, had ne mondjam akkor se sétáltam a géppel szar úton, és simán bírta, pedig ezt is használtan vettem
Sztem nem kell túl aggódni, mert ha azt nézzük, akkor már a tartó konzolon szereplő 10kg súlyhatár miatt se lehetne ugyan ennyit a doboza rakni, mert ugyebár a doboznak is van egy alap súlya
csavarozd fel ,ha úgy tetszik...
Én valós tapasztalattal tettem hozzászólást :)
Ez mar tobb mint otkilo es nem kell kifizetni 400e-reet a laptopert meg felmillat az okozott eszmei karert a csaladi fotok miatt amik felbecsulhetetlenek.
Givi E460n lenne a szóbanforgó, ez ugyebár 46 literes és 10kg-ot bír. Csak túrázáshoz raknám fel, hétköznapokra természetesen nem lenne fent a konzolja sem.
Ami még szimpatikusnak tűnik benne, hogy létezik hozzá gyári pótféklámpa, de hogy ez itthon mennyire szabályos azt nem tudom...