Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A combtaska nagy talalmany.
"kis táskát" nem javaslom a dobozba, inkább tanktáskába pakold az értékeket, ahol szem előtt van (ill. kéznél, ha igazoltatnak, vagy határt lépsz át), de még az old school hasi tasi is jobb, mint a hátsó doboz, utóbbit ha elhagyod oda vele minden...
FrPeti törött givi konzolja megvan még valahol,menet közben letört.
...amit meg én csináltam az a segédvázat törte
svmedián utána lehet (még) olvasni

egyébként meg buék mindenkinek:-)

3 dobozom van,a hátsóban esőruha (láncspray) szendvics üditő ( 2 főre) kv...nasi :)
1 oldalsó az enyém 1 az utasé.... és alig férünk
És ez így van, amint a városon túlra megyünk rögtön kevésnek tűnik a legnagyobb doboz is.
Oldalra nem tenném fel, ahhoz tényleg gagyi.
Meg hiába akarsz határt szabni a pakolásnak... ha messze mész utassal és nem egy hétig egy gatyában meg zokniban akkor bizony akad cucc..
az a gyengébb rendszer...Monokey az masszivabb
Hogy így hívják.... talán Monolock rendszerű a cuccom. Nem tudom ez mennyire bírja a kiképzést, az biztos se a dobozt se a platint nem fogom szétfúrni a stabilabb rögzítés miatt, amúgy sem sokat pakolok bele, max 2 pizzát egy kis itókát, na meg a kis táskát amiben telók meg pénztárcák vannak.
mi kiniaknál tapasztaltuk,hogy oldaldobozként nem áll a helyzet magaslatán... gumipokkal kellett támogatni
A dobozt nem nagyon lehet kinyírni, inkább a konzolt. Nekem kínai gagyi 42-esem van és semmi bajom vele, az alapból csavaros, a konzol ne törjön oszt jónapot mert arra már volt példa. A csavaros diobozok nem esnek le míg a levehetősök közül már tűnt el drága is menet közben.
hátsó doboz mindig fent van nekem is.. meg az utas is

igy a hátamra kapom nem opció
egész nyugodtan...
ok! akkor neki állok majd én is nyúzni
Van realitás az írásodban. Na majd akkor finoman én is elkezdem megpakolni, eddig tartottam tőle hogy kinyírom a dobozt vele.
Barmilyen doboz a motoron bun ronda.
Javaslom a platnihoz csavarozast,mar sokan elhagytak mindenfele dobozt.
Jomagam ilyen tornazsak szeru holmiba csoportositom a dobozban levo cuccokat,igy nem kell levenni mindig a dobozt.Tartok benne egy ures tornazsakot is,jol jon mikor egy turan beszaladsz a boltba es gyorsan el kell pakolni.ezt akar a hatadra is tudod kanyarintani.
Doboz nelkul sehova nem megyek,az egyik leghasznosabb extra ami letezik.
Ez eladó úgy tudom. És ha megkérhetlek ne szóljál be a Zolusnak mert ideges lesz! :)
Jah meg az SV1000 nem is sor4-es sima járású motor.
Én az oldal és hátsó dobozomat is túlterhelten használom, 90%ban. 30e km és még semmi bajuk sem volt. Nem törött a tartó, nem törött a motor váza, a doboz sem törött le soha. Simán 10kg szokott lenn az oldalsó és a hátsó dobozban is. Givi dobozok.
Én annyit tudok nyilatkozni erről a doboz témáról, hogy volt Givi E460-om 3 évig, simán bírja a túl terhelést csurig rakva kajával meg piával, még nagyobb tempóval is (130-150-es utazó) pedig én már használtan vettem, kb 4 éves volt, kutya baja volt
Most pedig Givi V46-om van 4 éve "nyúzom" és kapott hideget meleget, 1.5L-es 6-os csomag ásványvíz is volt benne, kereszt fater telerakta kb. 20kg tökkel, had ne mondjam akkor se sétáltam a géppel szar úton, és simán bírta, pedig ezt is használtan vettem
Sztem nem kell túl aggódni, mert ha azt nézzük, akkor már a tartó konzolon szereplő 10kg súlyhatár miatt se lehetne ugyan ennyit a doboza rakni, mert ugyebár a doboznak is van egy alap súlya
vedd meg! Jó lesz és hasznos..
csavarozd fel ,ha úgy tetszik...
Én valós tapasztalattal tettem hozzászólást :)
elmegyünk 4-7 napra csajjal... magyarázzam még mért van tele...? Bírja évek óta nyúzom öket
Kolleganak ilyenvan, o is megpakolja rendszeresen es jelentosen, sot 200folott is jart parszor es semmi problema vele :)
Vedi az irhajat,hatha megis akad valami fasz aki perel mert elhagyta a laptopja, fenykepezojet,6 par budos zoknit,ket polot,egy kinai tornacsukat es egy masfeles vizet.
Ez mar tobb mint otkilo es nem kell kifizetni 400e-reet a laptopert meg felmillat az okozott eszmei karert a csaladi fotok miatt amik felbecsulhetetlenek.
Köszönöm a válaszokat, részben megerősítettetek, részben elbizonytalanítottatok :)

Givi E460n lenne a szóbanforgó, ez ugyebár 46 literes és 10kg-ot bír. Csak túrázáshoz raknám fel, hétköznapokra természetesen nem lenne fent a konzolja sem.

Ami még szimpatikusnak tűnik benne, hogy létezik hozzá gyári pótféklámpa, de hogy ez itthon mennyire szabályos azt nem tudom...