Nem,tapasztalatkozles.
Hogy van motoros elet doboz nelkul.
Te allandoan belem akadsz.
Elvezed vagy csak passzio?
Amugy szakadj le rolam,crossozz,hajtsd az sv vagy a fasz se tudja mit csinalnal,de az tuti jobb illetve jobban csinalod mint en szal tedd es ne baszogass,leeeeegysziiiiiii.
Apu dobozanak a tetejen van egy racs, arra is szoktunk pakolni van hogy csak a racson van 4-5kg. Megjart mar eleg sok orszagot es hibatlanul birja. Nem gagyi kinait kell venni hanem givi vagy kalla dobozt es akkor nem kell felni
van tapasztalat,egy turan hasznaltam meg itthon,egyszer a szar kinait elhagytam,turan allandoan faszsagokkal pakoltam tele amire nem volt szuksegem,es mikor legnagyobb volt benne a katyvasz beszorult a zar ala valami bizgere es felora volt mire kirancigaltam.
Kell a fenenek az a korsag.
Pedig echte givi volt valami 30 literes.
15e km motoroztam full megpakolt dobozokkal túlterhelve se a tömeg se a sebességhatárt nem tartottuk vele.. Soha nem volt gond..
a kinai dobozokkal volt minimális gondja a cimbimnek...
addig jár a korsó a kútra míg el nem törik... ezek a mai szar dobozok nem bírnak annyit, látszik rajtuk, de mindenkinek saját dolga, nekem nincs pénzem 1-2 évente 50eFt-ért dobozt venni.
Sziasztok,
szeretném a tanácsotokat kérni, első generációs SV650s-emre szeretnék hátsó dobozt tenni. Két személyre fogunk bele pakolni úgyhogy ebből a szempontból jó lenne minél nagyobb, ajánlottak is egy 46literes dobozt. A gondom, hogy ez majdnem 60cm széles, de szerintem ezen a motoron hülyén nézne ki ha csak egy kicsivel is szélesebb lenne a hátsó indexeknél, azaz kb. 50cm-nél. Ti mekkorát használtok ha használtok, illetve kb. mekkorában érdemes gondolkoznom ehhez a motorhoz?
skacok.....k9 sv650s-be milyen első fékbetéteket ajánlotok? hátulra gyári suzuki került juniusban..az még kb 4mm vastag...de az elsők már csak kb 2-3mm...azt lassan cserélni kell...
Hogy van motoros elet doboz nelkul.
Te allandoan belem akadsz.
Elvezed vagy csak passzio?
Amugy szakadj le rolam,crossozz,hajtsd az sv vagy a fasz se tudja mit csinalnal,de az tuti jobb illetve jobban csinalod mint en szal tedd es ne baszogass,leeeeegysziiiiiii.
Kell a fenenek az a korsag.
Pedig echte givi volt valami 30 literes.
jól is néznék ki ha a bőrruhából szedegetném elő a 12 darab szárnyas anyát ..
Én kérek elnézést......
a kinai dobozokkal volt minimális gondja a cimbimnek...
Ha felcsavarozod a dobozt,hogy veszed le??
És azért jó a nagy doboz mert két sisakot elnyel...
szeretném a tanácsotokat kérni, első generációs SV650s-emre szeretnék hátsó dobozt tenni. Két személyre fogunk bele pakolni úgyhogy ebből a szempontból jó lenne minél nagyobb, ajánlottak is egy 46literes dobozt. A gondom, hogy ez majdnem 60cm széles, de szerintem ezen a motoron hülyén nézne ki ha csak egy kicsivel is szélesebb lenne a hátsó indexeknél, azaz kb. 50cm-nél. Ti mekkorát használtok ha használtok, illetve kb. mekkorában érdemes gondolkoznom ehhez a motorhoz?
Sajna a -1 fok delutanra -3 lett igy meg varok picit.